Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور گفت: بازار کار فعلی کشور به نیروی کار ماهر احتیاج دارد و بر این اساس باید به دنبال افزایش مهارت واجدین ورود به بازار کار باشیم. ۳۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۸ اقتصادی کار آفرینی و اشتغال نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی اوسط هاشمی  درباره اهمیت مهارت آموزی با اشاره به ضرورت توانمندسازی جامعه انسانی اظهار کرد: با تلفیق مهارت، دانش و آموزش می‌توانیم زمینه ارتقای توانمندی جامعه انسانی را فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگاه به مهارت آموزی در استان‌های صنعتی باید مورد توجه قرار گیرد

 وی با بیان اینکه مهارت آموزی سرمایه مهمی برای کشور است، ادامه داد: مهارت  آموزی راهکار مناسبی برای اشتغالزایی و برون رفت از وضعیت بیکاری است.
 
اوسط هاشمی توضیح داد: بازار کار فعلی کشور به نیروی کار ماهر احتیاج دارد و بر این اساس باید به دنبال افزایش مهارت واجدین ورود به بازار کار باشیم. ارتقای مهارت در جامعه می‌تواند بستر را برای رویش صنایع بزرگ و کارآفرینی فراهم کند.
 
وی با تاکید بر اینکه نظام آموزشی مهارتی در پایه انعطاف و قبول تفاوت‌ها و تغییر استوار است، گفت: ما باید منطبق با تغییر و تحول شگرف تکنولوژی زمینه را برای پاسخگویی به مطالبات متناسب با ظرفیت‌ها آماده کنیم.
 
رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در ادامه با اشاره به تعداد مهارت آموزان سازمان فنی و حرفه ای گفت: سالانه حدود یک میلیون و 500 هزار داوطلب به مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای کشور وارد می‌شوند.
 
این مسئول تاکید کرد: 40 درصد این افراد فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند که برای اضافه کردن مهارت در کنار دانش خود به این مراکز مراجعه می کنند.
 
اوسط هاشمی گفت: از یک میلیون 500 هزار داوطلب حدود 45 تا 60درصد به بازار کار راه پیدا می‌کنند به دلیل اینکه مهارت آموخته اند.
 
وی همچنین به تعداد مراکز آزاد فنی و حرفه ای در کشور اشاره کردو افزود: طی بیش از چهار دهه گذشته  حدود 12 هزار آموزشگاه آزاد در بحث مهارت آموزی از فنی و حرفه‌ای مجوز کار اخذ کرده اند.
 
رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور گفت: طبق برنامه ششم توسعه حدود 50درصد ظرفیت آموزش و پرورش و 30درصد ظرفیت مراکز آموزش عالی باید تغییر جهت داده و به سمت مهارت حرکت کند.

 انتهای پیام/

R1012189/P1012122/S7,82/CT1 واژه های کاربردی مرتبط مهارت آموزی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مهارت آموزی مهارت آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۷۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح تابستانه ویژه مهارت آموزی دانش آموزان سنین 7 تا 18 سال

به گزارش جام جم و به نقل از سایت خبری  کمیته امداد، عباس روشن مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر گفت در راستای عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری و تحقق شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم مقرر شده طرح تابستانه مهارت آموزی ویژه دانش آموزان تحت حمایت این نهاد در سنین 7 تا 18ساله از طریق حوزه اشتغال کمیته مداد استان اجرا شود. روشن در ادامه افزود: بر اساس ماموریتی که رهبری معظم انقلاب در مردادماه 1398 به کمیته امداد محول کردند ، توانمندسازی و ایجاد درآمد با ثبات برای مددجویان با رعایت تکریم مسئولیت اصلی ماست. وی خاطر نشان کرد: توانمندسازی مددجویان الزمات و زیرساخت هایی نیاز دارد که مهمترین آن مهارت آموزی جامعه هدف است. روشن در ادامه افزود ، توانمندسازی خانوارهای مددجو راهبرد اصلی کمیته امداد و مهمترین اولویت این نهاد زمینه سازی برای اشتغالزایی گروه های مختلف مددجویی تحت حمایت  و در نتیجه استقلال معیشتی آنان است. مدیر کل کمیته امداد استان بوشهر خاطر نشان کرد: در سال ۱۴۰۲ طرح ویژه مهارت آموزی ویژه دانش آموزان سنین 7 تا 18 سال برای 2000 نفر با همکاری سازمان فنی حرفه ای برگزار شده است. وی در پایان خاطر نشان کرد: برای سال جاری نیز 3500 نفر دانش آموز با همکاری سازمان‌های آموزشی از این آموزشها بهره مند خواهند شد.

دیگر خبرها

  • طرح شنابرای۴۰۰۰دانش آموز کهگیلویه و بویراحمدی اجرا می شود
  • پیشنهاد تغییر نام دانشگاه «فنی حرفه‌ای» به «مهارت» قابل پیگیری است
  • آغاز ثبت‌نام دوره‌های مهارت آموزی نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • اجرای طرح تابستانه ویژه مهارت آموزی دانش آموزان سنین 7 تا 18 سال
  • حسینی: تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است
  • تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تحقق شعار «ارزش‌مدار، کارآفرین و ثروت‌ساز» باشد/ تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است
  • وعده صادق یک نمونه از نتایج ملموس «ما می توانیم» بود
  • ۲۰ هزار سرباز ماهر وام خوداشتغالی گرفته‌اند