Web Analytics Made Easy - Statcounter

رازقی گفت: در شرایط اقتصادی بحران کشور، فشار مالیاتی نباید منجر به تعطیلی کسب و کار و واحدها تولیدی شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «جمال رازقی»، امروز (دوشنبه 30 دی) در سی و پنجمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان فارس، گفت: در شرایط بد اقتصادی کشور نباید انتظار درآمد مالیاتی از واحد‌های تولیدی داشت بلکه دستگاه مالیاتی باید همراهی بیشتری با واحد‌های تولیدی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان فارس با اشاره به تاکید بخش دولتی برای اخذ عمده مالیات کشور از بخش تولید افزود: در سالهای که اقتصاد در وضعیت نامناسب و نامطلوب قرار دارد سازمان امور مالیاتی باید فعالیت های خود را بر بخش هایی که فرار مالیاتی دارند متمرکز کند و بر واحدهای تولیدی شناسنامه دار فشار نیاورد که درنهایت این روند منجر به تعطیلی واحدها شود.

 

وی اظهارداشت: بین مودی مالیاتی که به دلیل شرایط اقتصادی قادر به پرداخت مالیات نیست،با فرارمالیاتی تفاوت وجود دارد و انتظار داریم مسئولان این مهم را درک کنند.

 

رازقی ادامه داد: پیشنهاد مشخص ما این است که در خصوص پرونده های مالیاتی شرکت های تولیدی و معوقات؛ بدهی آنها ابتدا قبل از صدور اجراییه و ابلاغ آن و همچنین مسدود کردن حساب ها توسط اداره مالیاتی استان در فواصل زمانی مختلف اقدام به صدور اخطاریه جهت واحد تولیدی شود تا واحد تولیدی کمتر متضرر شده و هماهنگی لازم را برای رفع مشکل انجام دهد.

 

وی با طرح موارد مالیاتی که واحد‌های تولیدی استان را آسیب پذیر کرده اند اضافه کرد: آمادگی داریم برای جلوگیری از فشار مالیاتی بر واحد‌های تولیدی استان، جلسات مستمری را با سازمان امور مالیاتی برگزار و موارد را با ارائه راهکار اجرایی بررسی کنیم.

 

رئیس اتاق بازرگانی فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گزارش طرح شاخص مدیران خرید(PMI) در اذر ماه امسال عنوان داشت: در شامخ کل اقتصاد عدد شامخ کل 22 و 48 صدم درصد است که نشان دهنده رکود در کل اقتصاد در آذر ماه نسبت به ماه گذشته 27 و 42 صدم درصد است.

 

رازقی تصریح کرد: شاخص سرعت انجام و تحویل سفارش 76 و 54 صدم درصد در آذر، بیشترین میزان شاخص در بین پنج مولفه اصلی شامخ بوده است.

 

وی افزود: شاخص میزان استخدام و بکارگیری نیروی انسانی 79 و 48 صدم کاهشی اما دارای تغییرات مثبت نسبت به ماه گذشته 88 و 44 صدم درصد است.

 

رازقی بیان داشت: در شاخص موجودی مواد اولیه یا لوازم خریداری شده 37 و 41 صدم درصد کمترین مقدار شاخص در بین پنج مولفه اصلی شامخ بوده و شاخص انتظارات در ارتباط با میزان فعالیت اقتصادی در ماه آینده نیز با رقم 98 و 49 صدم، تثبیت وضعیت کل اقتصاد در بهمن ماه را پیش بینی می کند.

 

وی اظهار کرد: به نظر می رسد علی رغم بهبود وضعیت تولید در بخش صنعت ، رکود موجود در سایر بخش های اقتصادی از جمله خدمات، ساختمان و خرده فروشی موجب شده تا وضعیت کل اقتصاد در آذرماه نیز در حالت رکودی قرار گیرد. علاوه بر آن حرکت پرشتاب افزایش در قیمت مواد اولیه وبه تبع آن افزایش قیمت محصولات و خدمات تولیدی نیز می تواند روند بهبود وضعیت کل اقتصاد را دچار مخاطره نماید.

 

رازقی با اشاره به شامخ صنعت نیز ادامه داد: عدد شامخ کل 93 و 56 صدم درصد، نشان دهنده رونق در بخش صنعت در آذر ماه نسبت به ماه گذشته 13 و 51 صدم است.

 

وی اضافه کرد: شاخص موجودی مواد اولیه خریداری شده 48 و 61 صدم کمترین مقدار شاخص در بین پنج مولفه اصلی شامخ بوده و شاخص انتظارات تولید در ماه آینده نیز با رقم 67 و 61 صدم درصد، ادامه بهبود وضعیت بخش صنعت در آبان ماه را پیش بینی می کند.

 

رازقی عنوان داشت: افزایش مقدار دسته جمعی مولفه های تشکیل دهنده شامخ کل در این ماه نشان از بهبود نسبتاً پرقدرت شامخ صنعت در چهار ماه گذشته است. با اینحال افزایش قیمت مواد اولیه وبه تبع آن افزایش قیمت محصولات تولیدی می تواند روند رو به رشد بخش صنعت را دچار مخاطره کند.

 

 

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد طرح ملی فهما کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد نماز جمعه مسجد فهما فعالیت های مسجدی سردار سلیمانی اتاق بازرگانی فارس اقتصاد شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۹۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، سیاست بانک مرکزی در سال جاری هدف‌گذاری برنامه‌ریزی شده برای تداوم کاهش تورم و نرخ رشد نقدینگی به همراه هدایت هدفمند اعتبارات بانکی به سمت تولید است. در همین راستا بررسی‌ها نشان می‌دهد سیاست‌ها و اقدامات اتخاذ شده توسط مجموعه اقتصادی دولت و بانک مرکزی در ابتدای سال جدید در راستای بهبود متغیرهای کلان اقتصادی و به خصوص مهار تورم موفقیت‌آمیز بوده است. به طوری که بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده بیانگر ادامه روند کاهشی این شاخص در فروردین سال ۱۴۰۳ می‌باشد. بر اساس آخرین آمار، تورم دوازده‌ماهه شاخص بهای تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ماه سال ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی نرخ تورم شاخص بهای تولیدکننده در این مقطع است.

در همین راستا تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده نیز در ادامه روند کاهشی خود از سال گذشته، با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین‌ماه سال جاری رسیده است. بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده به تفکیک گروه‌های اصلی «کالا» و «خدمت» در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ حاکی از کاهش تورم نقطه به نقطه هر دو گروه اختصاصی «کالا» و «خدمت» به ترتیب از ۴۱.۰ و ۴۰.۰ درصد در فروردین سال ۱۴۰۲ به ۲۰.۶ و ۳۱.۴ درصد در فروردین سال ۱۴۰۳ است.
تورم ماهانه شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به ۱.۳ درصد رسید. بررسی تورم ماهانه به تفکیک گروه‌های اختصاصی «کالا» و «خدمت» نیز حاکی از تحقق تورم ۲.۱ درصدی گروه کالا (ضریب اهمیت ۶۵.۷ درصد) با سهم از تورم ۱.۴ واحد درصد و تورم ۰.۴- درصدی خدمات (ضریب اهمیت ۳۴.۳ درصد) با سهم از تورم ۰.۱- واحد درصد می‌باشد.


شاخص بهای تولیدکننده - فروردین ۱۴۰۳

‌ کد خبر 6090650 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • سرقت مغازه در استان بوشهر ۲۸ درصد کاهش یافت
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳
  • پیام جدید القسام درباره کشته شدن ده‌ها اسیر اسرائیلی
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • پیام جدید القسام درباره کشته شدن ده‌ها اسیر صهیونیست
  • ببینید | گردان‌های قسام: فشار نظامی به کشته شدن ده‌ها اسیر صهیونیست منجر شده است
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • آخرین آمار تصادفات منجر به فوت در سال گذشته
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد