Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین مدرس خیابانی قائم مقام وزیر صنعت گفت: سازمان توسعه تجارت نقش مهمی در افزایش صادرات دارد و یکی از اصلی‌ترین کار‌های آن تشکیل کارگروه است.

او بیان کرد: همه تلاش سازمان توسعه تجارت باید فراهم کردن کالای ایرانی در بازار‌های صادراتی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادرات نفت در حال فراموشی است و صادرات غیرنفتی جای آن را می‌گیرد که اکنون هم به ٣ هزار میلیارد دلار رسیده است.

مدرس خیابانی افزود: اکنون کارگروه ٧ دستگاه هر هفته انجام می‌شود. در بحث استاندارد موضوع مهم این است که در صادرات باید استاندارد نظارت داشته باشد.

بیشتر بخوانید: ٦٠٠ میلیون دلار حجم صادرات خدمات فنی مهندسی از ابتدای سال تاکنون 

قائم مقام وزیر صنعت با بیان اینکه امروز بدون صادرات نفت، تراز اقتصادی مثبت داریم و در این شرایط که فروش نفت چندان نیست، کل منابع ارزی کشور از طریق صادرات غیرنفتی تأمین می‌شود، افزود: صادرات نه تنها باعث رونق تولید می‌شود، بلکه باعث به حرکت درآوردن چرخه تولید می‌شود و همچنین باعث افزایش ایجاد اشتغال می‌شود.

مدرس خیابانی با بیان اینکه صادرات علاوه بر اینکه اشتغال ایجاد می‌کند، ظرفیت خالی کارخانجات را نیز تکمیل می‌کند، گفت: امروزه ۵۰ درصد ظرفیت کارخانجات خالی است و صادرات می‌تواند ضمن ایجاد شغل، این ظرفیت‌های خالی را تکمیل کند، بنابراین ما مخالف صادرات نیستیم و در مسیر توسعه صادرات قدم بر می‌داریم.

او گفت: میزان صادرات نسبت به گذشته افزایش یافته است، به نحوی که شاهد رشد ۱۹ درصدی صادرات در کشور هستیم. البته صادرات به لحاظ ریالی نیز با رشد مواجه بوده است.

قائم مقام وزیر صنعت با تأکید بر اینکه تعدیل نرخ پایه‌های صادراتی که به درخواست صادرکنندگان کشور رخ داده، افزایش ارزشی صادرات به لحاظ دلاری، را چندان نشان نداده است، گفت: به هر حال رشد صادرات کشور نشان می‌دهد که نقشه دشمنان نقش بر آب شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: توسعه تجارت صادرات نفت صادرات غیرنفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۴۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۹ درصدی عملیات کانتینری تخلیه و بارگیری کالا در بنادر کشور

عادل دریس مدیرکل بندری سازمان بنادر و دریا نوردی با بیان اینکه فرایند بارگیری و تخلیه کالا ، یکی از اقداماتی است که باید در راستای انتقال کالاهای تجاری وارداتی از کشور مبداء به مقصد مورد نظر انجام می شود گفت: انجام این فرایند به داخل و خارج از وسایل حمل و نقل به نوع روشی که برای نقل و انتقال انتخاب می شود، بستگی دارد.

وی افزود: بارگیری و تخلیه با توجه به تنوع بالای محموله های تجاری و حساسیت بسیار بالای هر کدام از آن ها امری حساس بوده  چرا که ذره ای بی احتیاطی از سوی اشخاصی که انجام این فرآبند را به عهده دارند باعث می شود که محموله ی تجاری دچار آسیب شود.

دریس با اشاره به اینکه تخلیه و بارگیری صورت گرفته در بخش عملیات کانتینری نیز طی فروردین‌ماه امسال، معادل ۱۹۹ هزار و ۹۶۲ TEU بود گفت: این میزان از حمل و تخلیه کالاهای کانتینری طی مدت مشابه سال گذشته که معادل ۱۸۴ هزار و ۱۰۰ TEU بود، رشد ۹ درصدی را نشان می‌دهد.

وی بیان کرد: میزان تخلیه کالا‌های نفتی طی ماه نخست ۱۴۰۳ در بنادر مالکیتی و حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی، معادل ۲ میلیون و ۱۱۲ هزار و ۳۳۱ تن، میزان تخلیه کالا‌های غیرنفتی معادل ۴ میلیون و ۳۷۸ هزار و ۲۹۰ تن و مجموع تخلیه کالا‌های نفتی و غیرنفتی معادل ۶ میلیون و ۴۹۰ هزار و ۶۲۱ تن بوده است.

دریس اظهار کرد: میزان بارگیری کالا‌های نفتی در بنادر مالکیتی و حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی طی فروردین‌ماه امسال، معادل ۵ میلیون و ۴۰۷ هزار و ۶۹۶ تن، میزان بارگیری کالا‌های غیرنفتی ۵ میلیون و ۶۱۶ هزار و ۴۸۱ تن و مجموع بارگیری کالا‌های نفتی و غیرنفتی معادل ۱۱ میلیون و ۲۴ هزار و ۱۷۷ تن بوده است.

او اظهار کرد: مجموع تخلیه و بارگیری کالا‌های نفتی طی ماه نخست سال ۱۴۰۳، معادل ۷ میلیون و ۵۲۰ هزار و ۲۶ تن و جمع تخلیه و بارگیری کالا‌های غیرنفتی ۹ میلیون و ۹۹۴ هزار و ۷۷۲ تن بوده؛ همچنین مجموع تخلیه و بارگیری کالا‌های نفتی و غیرنفتی در مدت مذکور معادل ۱۷ میلیون و ۵۱۴ هزار و ۷۹۸ تن بوده است.

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی در صنعت آب و برق
  • افزایش صادرات غیر نفتی در هرمزگان
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • رشد ۹ درصدی عملیات کانتینری تخلیه و بارگیری کالا در بنادر کشور
  • تخلیه‌ و بارگیری ۱۷.۵ میلیون تن کالا در بنادر کشور
  • ۱.۵ میلیارد دلار صادرات واحد‌های صنعتی استان تهران در سال گذشته
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل