Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-26@01:05:08 GMT

انتخابات دهمین دوره مجلس دانش‌آموزی آغاز شد

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۰۱۸۹۳

انتخابات دهمین دوره مجلس دانش‌آموزی آغاز شد

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، زهرا پناهی‌روا درباره برگزاری انتخابات دهمین دوره نمایندگان مجلس دانش‌آموزی جمهوری اسلامی ایران که از امروز سه‌شنبه اول بهمن در استان‌های سراسر کشور آغاز می‌شود، اظهار کرد: بی‌شک نقش نوجوانان در پیشبرد کشور به سوی آینده‌ای روشن و توسعه پایدار از طریق تربیت تمام‌ساحتی آن‌ها محقق می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براین اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به‌عنوان یکی از اسناد بالادستی و سیاست‌هایی که در این سند لحاظ شده تربیت اجتماعی، سیاسی و نقش دانش‌آموز محوری است که می‌توانیم تبلور سیاست دانش‌آموز‌محوری را در مجلس دانش‌آموزی و به طبع آن در شوراهای دانش‌آموزی ببینیم.

وی انتخابات مجلس دانش‌آموزی را مشق دموکراسی دانست و افزود: در مجلس دانش‌آموزی نظرات و مطالبات دانش‌آموزان در تعیین سرنوشت خود به رسمیت شناخته و نظرات و مطالبات آنان در این مجلس در قالب طرح، ‌لایحه، بیانیه و سند تنظیم می‌شود تا بتوانند به عنوان نماینده، مطالبات دانش‌آموزان سراسر کشور را از مسئولان درخواست کنند.

رئیس دبیرخانه مجلس دانش‌آموزی ادامه داد: با توجه به اهمیت این موضوع و بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری در آستانه چهل‌سالگی انقلاب شعار دهمین دوره مجلس دانش‌آموزی،‌ «مجلس دانش‌آموزی،‌ پرچم‌دار بیانیه گام دوم» است.

پناهی‌روا افزود: براین اساس در دوره دهم مجلس دانش‌آموزی با توجه به اینکه شوراهای دانش‌آموزی مناطق، نواحی و شهرستان‌های استان هم به مجلس دانش‌آموزی پیوستند،‌ فعالیت این دوره را آغاز کردیم.

رئیس دبیرخانه مجلس دانش‌آموزی گفت: اساس انتخابات مجلس دانش‌آموزی در مرحله اول در مدارس است که از سوی اداره کل فرهنگی، هنری، اردوها و فضای پرورشی در آبان‌ هر سال برگزار می‌شود و برای مراحل دوم و سوم، دستورالعمل انتخابات مجلس دانش‌آموزی و برنامه‌های اجرایی آن، از سوی وزیر آموزش‌ و پرورش به مدیران کل استان‌های سراسر کشور ابلاغ شد. بر این اساس ستاد انتخابات شوراهای دانش‌آموزی استان‌ها و مناطق و نواحی و شهرستان‌ها تشکیل شد. در آذر سال جاری انتخاب مرحله دوم شوراهای دانش‌آموزی در 724 منطقه، ناحیه و شهرستان‌ برگزار و نزدیک 16 هزار دانش‌آموز دختر و پسر به عنوان اعضا شورای دانش‌آموزی در مناطق، نواحی و شهرستان از سوی نزدیک به 50 هزار نفر از منتخبان مدارس متوسطه اول و دوم انتخاب شدند.

وی بیان کرد: از امروز اول بهمن‌ماه انتخابات مرحله سوم شورای دانش‌آموزی استان‌ها و در نهایت نمایندگان مجلس دانش‌آموزی آغاز می‌شود و تا اسفند امسال ادامه دارد.

پناهی‌روا گفت: این مرحله با حضور منتخبان شورای دانش‌آموزی منطقه، ناحیه و شهرستان و استان برگزار خواهد شد که در یک رقابت سالم کاملا دموکراتیک بیش از 600 دانش‌آموز به عنوان اعضای شورای دانش‌آموزی استان‌های کشور انتخاب خواهند شد و از میان اعضا شورای دانش‌آموزان، نمایندگان دهمین دوره مجلس دانش‌آموزی که ۱۵۰ نفر دانش‌آموز دختر و پسر هستند، انتخاب می‌شوند. ویژگی این دوره حضور فعال منتخبان جامعه دانش‌آموز‌ی در سطح استان و در پارلمان‌های استانی است که ساز و کار آن به استان ابلاغ شده است.

دانش‌آموزان گام برداشتن در انتخابات مجلس شورای اسلامی را تمرین می‌کنند

پناهی‌روا ادامه داد: تمام مراحل انتخابات با توجه به جمعیت دانش‌آموزی استان پیش‌بینی سهمیه‌ شده است، به عنوان مثال برای انتخاب نماینده مجلس کمترین استان از لحاظ جمعیت دانش‌آموزی دو نفر، یک دانش‌آموز دختر و یک پسر پیش‌بینی شده و برای بالاترین جمعیت دانش‌آموزی دوازده نفر، ۶ دختر و ۶ پسر که در مجلس به صورت مساوی ۷۵ دختر و ۷۵ نماینده مجلس دانش‌آموزی انتخاب خواهند شد.

رئیس دبیرخانه مجلس دانش‌آموزی افزود: امسال و در این دوره مجلس دانش‌آموزی در دستورالعملی که از طرف وزیر آموزش‌ و پرورش به استان‌ها ابلاغ شد برای برگزاری انتخاباتی هر چه باشکوه‌تر و سالم‌تر حضور ناظر ستاد انتخابات چه در مرحله منطقه، ناحیه و شهرستان و چه در سطح استان تاکید شده است. بنابراین با دستور معاون پرورشی و فرهنگی با حضور سرپرست قائم‌مقام سازمان دانش‌آموزی کمیته اجرایی برای تعیین ناظران انتخابات دهمین دوره مجلس دانش‌آموزی و شوراهای استان تشکیل و تصمیماتی در این مورد اتخاذ شد.

دبیر ستاد مرکزی انتخابات مجلس دانش‌آموزی گفت: انتظار داریم ستاد انتخابات استان به ویژه مدیرکل آموزش و پرورش (رئیس ستاد) همچون گذشته با همه توان و و بهره‌گیری از ظرفیت‌های استان، مدیران سازمان دانش‌آموزی استان‌ها را در برگزاری باشکوه انتخاباتی سالم، دانش‌آموز‌محور حمایت و هدایت کنند تا در این مسیر دانش‌آموزان و رای اولی‌ها بتوانند تمرین انتخاباتی داشته باشند و به‌عنوان مشق دموکراسی گام برداشتن در انتخابات مجلس شورای اسلامی را تمرین کنند.

انتهای پیام/

31 / 31 انتخابات مجلس دانش‌آموزی رئیس دبیرخانه مجلس دانش‌آموزی استان‌های کشور دهمین دوره

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: انتخابات مجلس دانش آموزی استان های کشور دهمین دوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۱۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ دانش‌آموز در حوزه فناوری‌ نو گواهی بین‌المللی دریافت کردند

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رامبد دانش‌پژوه، مدیرعامل مرکز نوآوری دانش‌آموزی لنسر شریف در حوزه فناوری‌های نو در نشست خبری که امروز برگزار شد، اظهار کرد: اولین مرکز نوآوری شریف با هدف توسعه فناوری‌های نو، اینترنت اشیا، رباتیک دانش‌آموزان را مورد آموزش و حمایت قرار می‌دهد. این مرکز در ۱۴۰۱ تاسیس شده است و به عنوان شرکت خلاق فعالیت می‌کند.

وی با اشاره به ماموریت مرکز نوآوری دانش‌آموزی لنسر افزود: کشف استعدادیابی و آموزش دانش‌آموزان از سن ۷ سال تا ۱۷ سال برای ورود به فری‌لنسری یا آزاد کار انجام می‌شود. به عبازت دیگر، دانش‌آموزان پس از ورود به فری‌لنسری می‌توانند کسب و کار خودشان داشته باشد.

دانش‌پژوه با بیان اینکه مرکز نوآوری لنسر با سایر مراکز تفاوت دارد، ابراز کرد: نیاز دانش‌آموزان و روش آموزش آن‌ها با یکدیگر متمایز است؛ بنابراین یک اتاق هنر تعبیه کردیم تا دانش‌آموزان در اتاق هنر و مکانیک همراه با بازی و سرگرمی به آموزش بپردازند.

مدیرعامل مرکز نوآوری دانش‌آموزی لنسر اضافه کرد: آموزش به دانش‌آموز با آموزش به بزرگسال متفاوت است؛ دانش‌آموزی که برنامه‌نویسی یاد می‌گیرد باید به صورت کنترل‌شده بازی و سرگرمی داشته باشد. در واقع، بازی باید در خدمت آموزش باشد.

وی افزود: مهارت‌هایی که در مرکز نوآوری لنسر به دانش‌آموزان آموزش داده می‌شود، باعث می‌شود که آن‌ها بعد از فارغ‌التحصیلی توانایی انجام پروژه را داشته باشند.

دانش‌پژوه با بیان اینکه دانش‌آموزان در مرحله مقدماتی باید با الگوریتم‌ها آشنا شوند، اظهار کرد: فرآیند آموزش مهارت‌ها در این مرکز نوآوری سه سال طول می‌کشد.

مدیرعامل مرکز نوآوری دانش‌آموزی لنسر با بیان اینکه ۱۲۰۰ دانش‌آموز از بدو تاسیس ۶۰۰ نفر فارغ‌التحصیل شدند، تصریح کرد: از  ۶۰۰ نفر  ۸۰ نفر گواهی بین‌المللی دریافت کردند و به مرحله آزمون بین‌المللی رسیدند. با مجموعه ای خارج از ایران فعالیت می‌کنیم که دانش‌آموزان بتوانند بورسیه شوند. همچنین ۱۲ نفر مرحله کارآموزی را گذارندند.

وی افزود: مرکز نوآوری لنسر به دانش‌آموزان نخبه علاقه‌مند بورسیه تحصیلی رباتیک، برنامه‌نویسی هوش مصنوعی اهدا می‌کند.

دانش‌پژوه ادامه با اشاره به معنای لنسر، ادامه داد: لنسر به معنای نوک پیکان است یعنی دانش‌آموزانی که بتوانند خط‌شکن دشمن باشد.

مدیرعامل مرکز نوآوری لنسر ابراز کرد: دستاوردهای دانش‌آموزان باید نشان داده شود و در این خصوص ایونت‌هایی در عراق و دانشگاه شریف برگزار کردیم. همچنین مسابقه کیدمد شریف بررگترین مسابقه دانش‌آموزی که در ۱۴ اردیبهشت برگزار خواهد شد.

وی افزود: ما به اختلالات یادگیری دانش‌آموزان در آموزش توجه می‌کنیم و درصدد هستیم قبل از ورود به مرکز مشکلاتشان را حل کنیم؛ لذا محتوای آموزشی را با کیفیت بالا آماده کردیم. دانش‌آموزان به صورت آنلاین می‌توانند در این کلاس حضور پیدا کنند.

دانش‌پژوه ادامه داد: هزار و صد ۱۶۰ مدرسه شبانه‌روزی در کل کشور وجود دارد که از فناوری محروم هستند و با معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش این دانش‌آموزان را شناسایی کردیم و هزار و ۱۵۰ نفر را در این مرکز نوآوری تحت پوشش قرار می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: نوع و محتوای آموزش به دانش‌آموزان بسیار اهمیت دارد و هزینه یک ماه حضور در این مرکز نوآوری ۱ میلیون و پانصد هزار تومان است. همچنین ۱۴ نفر به ثبت اختراع رسیدند.

دانش‌پژوه با اشاره به چشم‌انداز ۱۰ ساله خود، ابراز کرد: درصدد هستیم به یک بستر و مرکزی تبدیل شویم که از لحاظ علمی مرزشکن باشیم و محصولات های‌تک را به کشورهای جهان صادر کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد
  • ششمین دوره مجلس خبرگان یکم خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • طرح شنابرای۴۰۰۰دانش آموز کهگیلویه و بویراحمدی اجرا می شود
  • حضور بیش از ۳۳ هزار دانش آموز البرزی در اردوی عملی آمادگی دفاعی
  • ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند
  • ششمین دوره مجلس خبرگان اول خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • آغاز ثبت‌نام دوره‌های مهارت آموزی نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان
  • ۸۰ دانش‌آموز در حوزه فناوری‌ نو گواهی بین‌المللی دریافت کردند
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در بیرجند از سیزدهم اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام دهمین دوره کارآموزی همراه اول