Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@11:57:46 GMT

جشنواره فیلم فجر امسال، یک شوی سیاسی دولت است

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۰۳۱۶۱

جشنواره فیلم فجر امسال، یک شوی سیاسی دولت است

امیرحسین جوانشیر گفت: فیلم های حاضر در جشنواره فیلم فجر امسال نمایانگر این است که ما در آستانه برگزاری سیاسی ترین دوره فیلم فجر قرار داریم و متاسفانه مدیران سینمایی دولت تدبیر و امید، بدون داشتن کوچکترین تدبیر و تعقلی می خواهند یک شو سیاسی برگزار کنند.

امیرحسین جوانشیر منتقد سینما و تلویزیون در خصوص سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر و حواشی پیش از شروع جشنوراه در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گفت: خبرها و زمزمه هایی در هفته ها و روزهای گذشته شنیدیم که متاسفانه یک تابو شکنی و یک اقدام بسیار غیر مترقبه و زشتی در حال انجام است که قرار بود نسخه اصل فیلم آشغال های دوست داشتنی توسط کارگردان معلوم الحال این اثر که مشخص است چه کسی بوده و به دنبال چیست و همینطور نماینده چه جریان فکری و سیاسی است به جشنواره فیلم فجر داده شد و یک گروه فعال هم در جاهای مختلف فعال شدند و به دنبال این بودند که برای اولین بار بعد از انقلاب یکی از هنرمند نماهای قبل از انقلاب یعنی بهروز وثوقی را که نماد سینمای طاغوتی است را می خواهند با سلام و صلوات و با تقدیس و احترام به جشنواره فجر ببرند، آن هم در روزهایی که جشنواره فیلم فجر چند روز قبل از انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار می شود کاملا یک اقدام سیاسی، حساب شده و برنامه ریزی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نشانه ها حاکی از آن است که به دنبال بهره وری سیاسی از جشنواره فیلم فجر امسال هستند و لشکریان سلبریتی های دولتی و حامی اصلاحات که مانند پیاده نظام همه جا همراشان بوده اند، در این نوع مراسم ها قطعا بسیج خواهند شد و آماده بهره وری سیاسی از این فضاها هستند.

این منتقد جوان اظهار داشت: اسامی فیلم هایی که در جشنواره قرار است حضور داشته باشند مانند "عنکبوت" یا همین "آشغال های دوست داشتنی" که نمی توان نام اثر هنری بر روی آن گذاشت، یا مستندهایی مانند "عالیجناب"، "زمستان است"، "کامی" و بعضی مستند های دیگر که متاسفانه پذیرفته شده اند که در جشنواره حضور داشته باشند نمایانگر این است که ما در آستانه برگزاری سیاسی ترین دوره فیلم فجر قرار داریم و متاسفانه مدیران سینمایی دولت تدبیر و امید، بدون داشتن کوچکترین تدبیر و تعقلی می خواهند یک شو سیاسی برگزار کنند.

امیرحسیم جوانشیر در پایان گفت: در این وضعیت اقتصادی مردم که با شدیدترین تحریم های آمریکا مواجه هستیم و با این وضعیت اقتصادی که دولت برای مردم درست کرده است، شاهد اختصاص بودجه 17 میلیاردی برای این شوی سیاسی دولیتی، یک خیانت فرهنگی به تک تک مردم ایران است، این جشنواره هیچ انطباقی با ارزش های انقلاب و دهه فجر ندارد بلکه به نقطه مقابل آنها تبدیل شده است، این جشنواره به غیر از حمایت دولت اسپانسرهای مختلفی دارد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۳۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار

به گزارش «تابناک»، سید حمید حسینی، دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفت وگو با مهر گفت: زمانی که شوک یا تنش سیاسی در کشور رخ می‌دهد مردم نه از روی نیاز بلکه به علت نگرانی از افزایش قیمت دلار در آینده اقدام به خرید ارز می‌کنند، درگیری‌های سیاسی ایران و منطقه خاورمیانه باعث افزایش موقتی نرخ دلار شد؛ البته این موضوع به ایران محدود نمی‌شود بلکه درگیری سیاسی در هر کشوری باعث ایجاد التهاب در بازارهای مالی آن کشور می‌شود.

وی افزود: رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی به عملکرد بانک مرکزی ارتباط چندانی ندارد؛ چون این بانک بیشتر بر رفع نیازهای قانونی از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران تمرکز دارد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با اشاره به این موضوع که افزایش نرخ دلار صرفاً سیاسی است و به عملکرد اقتصادی دولت و بانک مرکزی مرتبط نیست، اظهار داشت: از گذشته تاکنون بازارسازی و فضاسازی وجود داشته به طوری که عده‌ای با سواستفاده از شرایط ایجاد شده اقدام به نرخ سازی می‌کنند و با دامن زدن به التهابات منافع بسیاری به دست می‌آورند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که برای آینده دلار چه چشم‌اندازی را تصور می‌کنید، بیان کرد: در کنار مسائل سیاسی ایجاد شده، درآمدهای ارزی نیز نقش مهمی در کنترل نرخ ارز دارند؛ چون در سال گذشته نیز وضعیت درآمدهای ارزی دولت خوب بود؛ درواقع بازار ارز سال ۱۴۰۲ را نسبتاً با ثبات طی کرده و اگر دولت امسال نیز بتواند درآمدهای ارزی پایدار نسبتاً خوبی داشته باشد احتمال دارد نوسانات نرخ ارز به حداقل برسد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی نیاز واردکنندگان را با نرخ نیما پاسخ می‌دهد؛ بنابراین به طور طبیعی نباید افزایش نرخ در بازار غیررسمی اثری بر قیمت‌ها داشته باشد و از بُعد دیگر دولت کالابرگ الکترونیک را راه اندازی کرده تا یارانه به مصرف کننده نهایی برسد و نوسانات نرخ دلار روی قیمت کالاهای اساسی اثری نگذارد.

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال
  • مهم‌ترین نکته جشنواره امام رضا(ع) امسال، حضور میدانی است/ جشنواره فیلم رضوان به برکت جشنواره امام رضا(ع) برگزار می‌شود
  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • دهقانی فیروزآبادی: «علم و فناوری» و «شجاعت و تدبیر» دو بال عملیات وعده صادق
  • تدبیر مدیران شهری در تحول زیرساخت‌های بوستان کوهستانی دراک
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • جشنواره‌ای با عطر و بوی گل محمدی
  • برنامه امسال دولت سیزدهم برای عبور موفق از اوج بار تابستان
  • راهی متفاوت طی کن (+فیلم)
  • همه چیز درباره انسی ۲۰۲۴/ تری گیلیام جایزه افتخاری می‌گیرد