Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@22:50:30 GMT

تمرکز بر فیلمسازی موجب اُفت بخش عکس شده است

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۰۷۵۹۶

تمرکز بر فیلمسازی موجب اُفت بخش عکس شده است

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی وثوق‌نیا یکی از سه داور بخش مسابقه عکس جشنواره منطقه‌ای «سروناز» است که از ۳ بهمن ماه به میزبانی شیراز آغاز بکار می‌کند.

وی در کنار افشین بختیار و امیرعلی جوادیان، آثار عکس را داوری و برترین‌ها را معرفی می‌کنند؛ در حالی که ۵ بهمن‌ماه در نشستی «نگاه تحلیلی به آثار عکاسان آژانس مگنوم در قرن ۲۱» خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واکاوی تغییر رویکرد و شناخت نگاه‌های نو در آژانس عکس مگنوم

این عکاس مستند پیرامون اهداف کارگاه خویش در شیراز به خبرنگار مهر گفت: آژانس عکس مگنوم یکی از شناخته شده ترین و معتبرترین مراکز تولید عکس حرفه‌ای در دنیا به حساب می‌آید، از این رو هدف اصلی این کارگاه واکاوی تغییر رویکرد و شناخت نگاه‌های نو در آژانس عکس مگنوم در قرن ۲۱ خواهد بود؛ در این راستا بخشی از آثار عکاسان نسل اول مگنوم به نمایش درآمده و سپس آثار چند عکاس متاخر مگنوم که در ۲۰ سال اخیر به این آژانس پیوسته‌اند مورد تحلیل قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: در این روند به چگونگی انتخاب و پرداخت موضوع، شکل اراْئه و رویکردهای نو در آثار این عکاسان اشاره خواهد شد.

وثوق نیا افزود: هدف شخصی من از برگزاری این کارگاه آگاهی بخشی به عکاسانی بود که از سال‌ها پیش نگاه عکاسان مگنوم را الگوی خود قرار داده و بیشتر از آثار عکاسان باسابقه ی مگنوم نظیر هنری کارتیه برسون، مارک ریبو، الیوت ارویت، رابرت کاپا و … آژانس تأثیر گرفته‌اند.

مدرس کارگاه «نگاه تحلیلی به آثار عکاسان آژانس مگنوم در قرن ۲۱» در خصوص نقش جشنواره منطقه‌ای در دانش افزایی به ویژه عکاسی عنوان کرد: از نظر من جشنواره‌های منطقه‌ای سینمای جوان و به ویژه کارگاه‌های تخصصی برگزار شده در این رویداد می‌توانند نقشی مهم در بالا بردن دانش عکاسان شرکت کننده و سایر علاقمندان به عکاسی داشته باشند اما در شرایط کنونی لازم است تا میزان کارگاه‌های عکاسی مانند کارگاه‌های فیلمسازی هم به لحاظ کمی و هم نظر کیفی ارتقا یابد تا در نتیجه نیز تغییرات بنیادینی حاصل گردد.

با دیدن عکس‌های رسیده به جشنواره جا خوردیم!

این داور بخش عکس جشنواره سروناز سطح کیفی بخش عکس و آثاری که داوری شدند را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: متأسفانه با دیدن عکس‌های شرکت کنندگان این جشنواره بیشتر جا خوردیم! عکس‌های شرکت داده شده به هیچ وجه با پتانسیل عکاسان استان‌های شرکت کننده در این جشنواره همخوانی ندارد و این احتمالاً از دو موضوع تأثیر می‌گیرد. نخست اینکه نحوه اطلاع رسانی دفاتر انجمن برای جشنواره به چه شکل بوده و دوم اینکه آیا انگیزه شرکت در جشنواره در سال‌های اخیر در میان عکاسان افت کرده است؟

وثوق نیا در پاسخ به این پرسش که «آیا انجمن سینمای جوان در آموزش تخصصی عکاسی یا فیلمسازی در شهرستان‌ها را موفق می‌دانید؟»، اعلام کرد: با شناختی که طی ۳۰ سال از انجمن سینمای جوان دارم به نظرم به عنوان تنها مرکز تخصصی عکاسی و فیلمسازی در شهرستان‌ها این مرکز بسیار اثرگذار بوده است اما تغییر رویکرد انجمن درباره عکاسی و تمرکز بیشتر آن بر بخش فیلمسازی سبب شده تا شاهد افت تأثیرگذاری این مرکز در عکاسی ایران باشیم.

مهدی وثوق‌نیا متولد ۱۳۵۰ شهر قزوین و فارغ التحصیل کارشناسی رشته عکاسی از دانشگاه آزاد هنر و معماری تهران است. عکاسی را از سال ۱۳۶۷ از طریق کلاس‌های آزاد انجمن سینمای جوانان فرا گرفت و از ابتدای شروع کارش نگاه‌اش معطوف به عکاسی مستند شد. وی طی سال‌های ۱۳۷۰ تا ۱۳۸۲ جوایز زیادی در زمینه عکاسی مستند از چندین جشنواره از آن خود کرد. عکس‌های او در مجلات زیادی در داخل و خارج کشور به چاپ رسیده و در سال ۲۰۰۸ در کتاب «عکاسی ایرانی حال حاضر»، با گردآوری رز عیسی، انتشارات هاچنز، آلمان حضور داشت. کتاب «انزلی» در سال ۱۳۹۳ توسط نشر نظر و کتاب «پامنار» او در سال ۱۳۹۴ توسط نشر بن‌گاه نیز به چاپ رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، شصت و سومین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان با نام «سروناز» به میزبانی شیراز، ۳ تا ۶ بهمن ماه برگزار می‌شود.

کد خبر 4831456

منبع: مهر

کلیدواژه: شیراز جشنواره منطقه ای انجمن سینمای جوان عکاسی بارش برف قاسم سلیمانی تعطیلی مدارس سیل سیستان و بلوچستان شهرکرد سردار سلیمانی بوشهر ایلام قزوین گرگان دهه فجر خطبه های نماز جمعه بیرجند یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۷۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکاسان برای مشارکت در پروژه‌های سینمایی مجوز بگیرند

انجمن عکاسان سینما در ارتباط با فعالیت عکاسان غیرعضو در پروژه های سینمایی و نمایش خانگی اطلاعیه‌ای صادر کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، بنا به مصوبات هیات مدیره انجمن عکاسان سینما، همچون سنوات قبل به اطلاع تمامی عکاسان غیر عضو این انجمن می رساند، چنانچه برای عکاسی پروژه ای سینمایی یا نمایش خانگی دعوت بکار می‌شوند، پیش از آغاز رسمی پروژه، می‌بایست بصورت کتبی از انجمن صنفی عکاسان سینما مجوز لازم را دریافت کنند. جهت دریافت این مجوز موارد زیر رعایت شود.

1- نامه رسمی از طرف تهیه کننده، مدیر تولید یا کارگردان پروژه درخصوص دعوت به همکاری عکاس

2- ارسال رزومه عکاس

3-ارسال نمونه آثارعکاسی (عکاسی صحنه از سریال، فیلم کوتاه، تله فیلم، تئاتر) هیات مدیره انجمن صنفی عکاسان سینما بعد از بررسی موارد ارسال شده، پاسخ کتبی خود را اعلام می نماید.

احترام و پایبندی به حقوق حرفه ای انجمن عکاسان سینما می تواند درمسیرعضویت عزیزان فعال دراین حوزه بسیار موثر باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزشی شعر رضوی در ارومیه برگزار می‌شود
  • هویت‌سازی برای آینده دانش‌آموزان در دستور آموزش و پرورش است
  • «فیلمسازی واقعیت مجازی تعاملی» بررسی می‌شود
  • تعامل‌های با آژانس نباید متاثر از تهمت‌ها و پرونده سازی ها باشد
  • هویت‌سازی جز اولویت‌های آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی
  • نمایش «وضوح ناقص» در خانه عکاسان جوان
  • بررسی ابعاد سفر گروسی به ایران/ حل چالش موضوع بازرسان/ خنثی‌سازی سیاست هدفمند تبلیغاتی
  • عکاسان برای مشارکت در پروژه‌های سینمایی مجوز بگیرند
  • رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی