Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،   تیمور کمری رئیس بیمارستان دکتر معاون صحنه گفت: ماهیانه حدود ۱۰۲۰۰ نفر به این مرکز مراجعه می کنند که از این تعداد ۷۵۰۰ مراجعه به اورژانس و ۲۷۰۰ مورد نیز به کلینیک بیمارستان است.

او گفت: میانگین بیماران بستری در این بیمارستان ۲۴۲ نفر در ماه است و همچنین تعداد اعمال جراحی سرپایی ۸۲ مورد و اعمال جراحی بدون احتساب سرپایی ۶۳ مورد است همچنین در این بیمارستان به طور متوسط در ماه ۱۴ نوزاد متولد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کمری بیان کرد: این مرکز دارای ۱۰ پزشک متخصص و ۱۰ پزشک عمومی می باشد و همچنین ۲۲۰ پرسنل شامل ۶۹ پرستار و ۱۵۱ کارمند ، در این فعالیت دارند.

او ادامه داد: بخشهای فعال در این بیمارستان شامل اورژانس ،دیالیز، مردان ، زنان ، اطفال ، زایشگاه ، آزمایشگاه، رادیولوژی ،lcuو ccu می باشد.

کمری بیان کرد: راه اندازی سی تی اسکن ، آندوسکوپی و غربالگری و همچنین بهبود فضای سبز از اقداماتی است که در این بیمارستان انجام شده است.


او افزود: بیمارستان دکتر معاون صحنه دارای ۷۴ تخت فعال است که شامل ۶۴ تخت در بخش ها و ۱۰ تخت در اورژانس است.

انتهای  پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان صحنه بهداشت و درمان استان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۲۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، گفت: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل 30 دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد. 

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی داروهای آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نزاع بر سر متلک ۳ شرور به دختر جوان
  • آخرین آمار مصدومان حوادث جوی ۱۴۰۳
  • انحراف پراید در آزادراه خلیج فارس با ۲ فوتی و ۴ مصدوم
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • ۶ کشته و مصدوم در حادثه واژگونی خودروی پرشیا در جاده ماکو بازرگان
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • سوانح رانندگی در خراسان رضوی ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • انتصابات جدید در حزب اعتدال و توسعه با امضای نوبخت+ جزئیات
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن