Web Analytics Made Easy - Statcounter

ضریب دادن به انصراف نافرجام تعدادی از هنرمندان از جشنواره فجر و راه انداختن بازی حذف تیم‌های ایرانی از جام باشگاه‌های آسیا در راستای اجتماعی‌سازی این ایده است که نشان دهد هزینه‌های زیر بار حرف آمریکا نرفتن تا این حد بالاست.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، تشییع میلیونی شهید حاج‌قاسم سلیمانی که از حیث کمیت ‌و کیفیت حضار بی‌سابقه‌ترین تجمع ایرانیان در چند دهه اخیر بود حداقل دو پیام روشن برای جامعه ما داشت؛ اول امکان همگرایی اجتماعی بر سر مشترکات وجود دارد و دوم بخش‌های مهمی از مردم به امکان تغییرات مثبت امیدوارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شرایط یک نشانه امیدوار‌کننده برای ما تغییر سوال عمومی جامعه از «چه می‌شود؟» به «چه‌کار باید کنیم؟» است.ترجمه این تغییر مهم حرکت از موضع انفعال به موضع فعال است، اتفاق مثبتی که هم باید از آن صیانت کرد و هم به آن جهت دقیق‌تری داد و این شاید مهم‌ترین و فوریت‌دار‌ترین مساله کشور در شرایط کنونی باشد.

سه‌گانه صیانت از امید

گام اول برای حفظ این موقعیت و حفظ آورده‌های حماسه شانزدهم دی، تقویت مجموعه اتفاقات و رویدادهایی است که همگرایی ملی حول گفتمان انقلاب اسلامی را تقویت می‌کنند، قدم مکمل برای برداشتن این گام هم طبعا کاستن و مقابله با اقدامات بی‌ثمری است که می‌خواهد این انسجام ملی را حداقلی کند، نام بردن از مصادیق چنین رویکردی خصوصا آنچه در رسانه ملی اتفاق افتاده است، خیلی سخت نیست اما شاید خودش نقض غرض گام اول باشد.

گام دوم مقابله با هر آن چیزی است که فضا را غیرحقیقی نشان می‌دهد و بین واقعیت‌ها و ادراک عمومی جامعه از واقعیت‌ها فاصله می‌اندازد.کارویژه اصلی رسانه‌های معارض در ‌حال‌ حاضر تمرکز بر همین مساله است، آنها تلاش می‌کنند هرکدام با ادبیات خود با ساخت فراواقعیتی منفی از اوضاع، امکان هر نوع تغییر مثبتی را منتفی کنند و جامعه ایرانی را به انفعال یا رادیکالیسم و انتحار بکشانند.در این میان به مسلخ کشاندن رسانه‌های خودی مانند آنچه در ماجرای بنزین یا هواپیما اتفاق افتاد، تکمیل‌کننده پازل رسانه‌ای جبهه معارض است، عده‌ای خواسته یا ناخواسته به سمتی می‌روند که با خلع ‌سلاح رسانه‌های داخلی آنها را از دور رقابت با امپراتوری رسانه‌ای ضد‌ایرانی خارج کنند؛ اتفاقی که حتما دودش به چشم همه مردم می‌رود.گام سوم اما تلاش برای واقعی‌تر کردن راه‌حل‌هاست، جامعه ایرانی باید بداند اولا برای آینده چشم‌انداز روشن است و راه برای انجام تغییرات مثبت بسته نیست، ثانیا این تغییرات به دست خود ایرانی‌ها انجام می‌شود و ثالثا هیچ راه‌حل ساده‌سازی شده و یک‌خطی وجود ندارد.

 هزینه ناکارآمدی‌ها در سبد ایدئولوژی

این روزها ابعاد جنگ ادراکی سنگینی که از سوی طرف غربی مکمل کارزار فشار حداکثری آمریکا شده به حوزه‌های متفاوتی از جمله سینما و ورزش هم کشیده شده است، ضریب دادن به انصراف نافرجام تعدادی از هنرمندان از جشنواره فجر و راه انداختن بازی حذف تیم‌های ایرانی از جام باشگاه‌های آسیا در راستای اجتماعی‌سازی این ایده است که نشان دهد هزینه‌های زیر بار حرف آمریکا نرفتن تا این حد بالاست.اینکه جریان معارض و رسانه‌های هدفمند و سیستماتیک آنها چنین چیزی را طرح کنند، خیلی دور از انتظار نیست ولی خوب است بدانیم جاهایی اقدامات ایذایی از این جنس اثر می‌کند که پیش‌تر ناکارایی‌های مهمی رخ داده باشد. با دلایل متقن می‌توان ثابت کرد آنچه در فوتبال رخ داده است حاصل سال‌ها ساده‌اندیشی، کم‌کاری مدیران ایرانی با یک مجموعه امنیتی-سیاسی به نام AFC است، این نگاه را می‌توان به حوزه‌های دیگر هم گسترش داد. پس راه کاهش هزینه چنین طراحی‌هایی بالا بردن کارآمدی در بخش‌های مختلف است.

 ساده‌سازی ممنوع

هم باید چرخ سانتریفیوژ بچرخد هم چرخ زندگی مردم و با بستن با کدخدا هر دو اینها می‌چرخد.این ایده یک‌خطی شاید ساده‌سازی‌شده‌ترین کنش سیاسی در چند دهه اخیر ایران باشد، ایده‌ای غیرواقعی و شعاری هیجانی که فقط به درد انتخابات می‌خورد و نه‌تنها دردی را از کشور دوا نکرد، بلکه ریل غلطی را هم بنا کرد که به غلط می‌توان در آن مسائل پیچیده و غامض حکومت‌داری را در ایده‌های بی‌سر و ته یک‌خطی خلاصه کرد و آدرسی غلط داد و به کسی هم پاسخگو نبود و آخرش گفت من فقط همین را بلدم! بدتر از همه اینها می‌توان با انتخاب مسیری غلط، جامعه، اقتصاد و سیاست را به سیاست خارجی یعنی چیزی که خیلی کنترلش به دست خودمان نیست شرطی و همه مردم کوچه و خیابان را به کارشناس ارشد روابط بین‌الملل تبدیل کرد!در نقطه مقابل چنین رویکردی مدل سیاست‌ورزی صادقانه و واقع‌بینانه‌ای وجود دارد که با تمرکز بر همه روشنی‌ها و نقاط مثبت با امید‌بخشی، مشکلات را هم می‌بیند و به‌جای ارائه راه‌حل‌های ساده‌سازی‌شده، یک‌خطی، هیجانی، دوپینگی و امیدوارانه راه‌حل‌های واقعی ارائه می‌دهد.اینکه برخی از معمولی بودن نمازجمعه 27 دی می‌گویند شاید به این خاطر باشد که دنبال راه‌حل‌هایی از جنس مناظرات انتخاباتی می‌گشتند و نه اینکه باید قوی شویم!

«باید قوی شویم» و مجلس پیش‌رو

در اینکه با راهبرد «باید قوی شویم» به‌عنوان یکتا راهبرد برون‌شد از اثرات ساده‌سازی‌های ناصادقانه، نباید کلیشه‌ای برخورد شود و باید در شئون مختلف حاکمیتی ظهور و بروز پیدا کند، شکی وجود ندارد.حتما یکی از مجاری تحقق این راهبرد مجلس پیش‌رو است، درباره لزوم رقابت ایده‌های نو برای حکمرانی به‌جای رقابت لیست‌های کهنه سیاسی پیش‌تر گفته‌ایم و بعد‌تر هم خواهیم نوشت، از لزوم تمرکز گروه‌های سیاسی و فکری بر ارائه فهرست بر مدار کارآمدی خواهیم نوشت و تلاش می‌کنیم بگوییم چرا رهبر انقلاب با شرح روایتی از پیامبر اکرم(ص) یادآوری کردند که برای مدیریت جامعه اسلامی اگر کارآمد نباشید حتی تقوا و مبانی نظری در حد جناب ابوذر هم کفایت نمی‌کند.

یادداشت/ محمد زعیم زاده

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: آمریکا جشنواره فجر شهید حاج قاسم سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۶۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوگرایی و جوانگرایی شرط پویایی یک جامعه است

به گزارش روابط عمومی دومین جایزه ملی جوانی جمعیت، سید جلال الدین محمدیان خواننده شناخته شده تصنیف مردان خدا  از اهمیت توجه به نوگرایی و جوانگرایی در جامعه گفت و عنوان کرد: امر مشخصی است که نسل‌های ما پیر می‌شوند و نسل‌ها باید تازه و پویا شوند، هر کس به اندازه سطح درکش می‌بایست این را بپذیرد که جامعه نیاز به نیروی جوان پویا دارد.

وی در ادامه توضیح داد: این مساله را دولت باید با سیاست‌های جدید تشویقی برای مردم جدی بگیرد و همین جایزه و رویکرد‌هایی از این دست می‌توانند اثرگذار باشند منتها باید دید جز سطح نخبگانی، مردم را هم مورد توجه قرار می‌دهیم یا خیر.

محمدیان اظهار داشت: جوانی که به لحاظ مالی و اقتصادی شرایط معمولی داشته باشد و بتواند هزینه یک یا چند فرزند را بدهد، قطعا از فرزنداوری روی نمیگرداند چرا که یک امر ذاتی و سرشتی است.

وی با تاکید براینکه همین صحبت‌های هنرمندان در تشویق جامعه اثرگذار است، گفت: هنرمند هم لازم است دراین عرصه به میدان بیاید و اظهار نظر کند، من بااین سیاست موافق هستم و آن را اعلام میکنم، سایر هنرمندان بعنوان اشخاص اگاه و الگو می‌بایست اظهارنظر کنند، تا تشویقی برای جامعه باشد و برای ازدیاد نسل پیشگام شوند.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت jameyat.ir مراجعه فرمایند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • تونس حوزه هنری را نماینده تئاتر ایران می‌داند/مفاهیم مشترک تئاتری
  • رسانه‌های بیگانه چگونه زنان را عامل رسیدن به اهداف خود می کنند؟
  • آمریکا هزینه سنگینی برای بی حیایی دختران ایرانی در نظر گرفته است
  • پشیمانم!
  • جشنواره صنایع دستی از دستاوردهای هنرمندان کشور
  • ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود
  • نوگرایی و جوانگرایی شرط پویایی یک جامعه است
  • راهیابی هنرمندان شهرستان فارسان به جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس
  • دیپلمات ایرانی: فراموش نکنیم جنگ آمریکا علیه ویتنام را جنبش دانشجویی متوقف کرد
  • پیشنهاد رژیم صهیونیستی برای انصراف از حمله به رفح در ازای توافق با حماس