Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم طاهری گفت: شورای نگهبان چیز جدیدی نیست و در کشورهای غربی و مدعی دموکراسی هم نهادهای نظارتی اینچنینی وجود دارد، لذا پذیرفتنی نیست که عده‌ای ناکارآمدی خودشان را گردن ساختارها و شورای نگهبان بیندازند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، ابراهیم طاهری در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با اشاره به در پیش بودن یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: از ابتدای انقلاب تا کنون تقریبا به طور متوسط هر سال یک انتخابات در ایران برگزار شده است و ما تنها کشور منطقه هستیم که چنین آماری در برگزاری انتخابات دموکراتیک و آزاد داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این حد مراجعه به رأی مردم را ما در دیگر کشورهای منطقه نمی‌بینیم و به طور مثال حتی در کشوری مانند ترکیه که ادعای دموکراسی و آزادی‌طلبی دارد، هم این تعداد انتخابات برگزار نشده است.  عضو هیئت علمی دانشگاه یزد با بیان اینکه، حکومت ما در کنار مبانی مشروعیت اللهی، مبانی مقبولیت محکم مردمی هم دارد، اظهار داشت: نظام جمهوری اسلامی ایران از نظر میزان مشارکت مردم در انتخابات‌های مختلف در مقایسه با دموکراسی‌های بزرگ جهان رکوردار است. طاهری خاطرنشان کرد: سطح مشارکت مردم در انتخابات‌ها در جمهوری اسلامی ایران بالاتر از دموکراسی‌های بزرگ مانند دموکراسی مدل فرانسه یا انگلیس و یا آمریکا است. وی حضور گسترده مردم در انتخابات را از دغدغه‌های اصلی حاکمیت جمهوری اسلامی عنوان کرد و گفت: حضور حداکثری مردم در انتخابات، ضامن جمهوریت نظام است و این حضور و مشارکت بالای مردم، پیام معناداری برای دنیا دارد. هجمه‌ها به شورای نگهبان قابل قبول نیست این کارشناس سیاسی حضور مردم در انتخابات پیش‌رو را دارای اهمیت فراوان دانست و عنوان کرد: کسانی که می‌خواهند در مجلس شورای اسلامی حضور پیدا کنند باید بتوانند بار اقتصادی جامعه را کم کنند و گره از مشکلات اقتصادی -که امروز مردم با آن دست و پنجه نرم می‌کنند-، باز کنند. طاهری بیان کرد: آن‌هایی که می‌خواهند وارد ساختار جمهوری اسلامی شوند باید این چارچوب را بپذیرند و این قابل قبول نیست که فرد در مسند قدرت قرار بگیرد و برای مردم کاری نکند و بعد هم بهانه بیاورد که دست ما بسته است و نمی‌گذارند کار کنیم! وی با بیان اینکه ساختار به خوبی و به اندازه کافی دست افراد را برای کار باز گذاشته است، تأکید کرد: وقتی چارچوب و ساختاری ایجاد شد و افراد در این ساختار خود را در معرض رأی مردم گذاشتند یعنی اینکه این ساختار را پذیرفته‌اند پس باید در قالب همین ساختار کار کنند. عضو هیئت علمی دانشگاه یزد با اشاره به هجمه‌های گسترده برخی‌ها به شورای نگهبان، تصریح کرد: هجمه‌هایی که به نهادهای نظارتی مانند شورای نگهبان می‌شود، قابل قبول نیست و اینکه کسانی تلاش می‌کنند مدام شورای نگهبان را تضعیف کنند این به نفع منافع ملی نیست و پیامد مثبتی برای کشور ندارد.  طاهری اظهار داشت: شورای نگهبان چیز جدیدی نیست و در کشورهای غربی و مدعی دموکراسی هم نهادهای نظارتی اینچنینی وجود دارد، لذا پذیرفتنی نیست که عده‌ای ناکارآمدی خودشان را گردن ساختارها و شورای نگهبان بیندازند. انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۹۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مشروح خاطرات آیت الله هاشمی در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۰ را بخوانید؛

آقای [سیدرضا] زواره‌ای، [عضو حقوقدان شورای نگهبان] آمد. برای نامزد شدن در انتخابات ریاست‌جمهوری مشورت‌ کرد. گفتم، با توجه به اجبار استعفا از شورای نگهبان، لازم است با اعضای شورا مشورت‌ کند. فکر می‌کند در میزگرد [مناظره] تلویزیونی با نامزدان دیگر، می‌تواند نظر مردم را به برنامه‌هایش جلب کند. محمدتقی، مباشر کارهایمان در بهرمان آمد. مریض است و عازم سفر کربلاست.

آقای [صادق] زیباکلام، [استاد دانشگاه تهران]، برای انجام سومین قسمت مصاحبه آمد و گفت، کتابی در مورد انتقادات و جواب‌ها مربوط به من در جریان انتخابات مجلس، به نام «هاشمی و دوم خرداد» نوشته است. عصر آقای پروفسور [محمدنبی] نعمتی، [جراح مغز و اعصاب در دانشگاه بُن]، رئیس متخصصان ایرانی مقیم آلمان آمد و گفت، ۲۴۰۰ ایرانی در سازمانشان عضوند و به فکر راه‌انداختن بیمارستانی در جزیره کیش، به عنوان بیمارستان بین‌المللی با بهترین استاندارد هستند. بناست برای بررسی، به کیش برود؛ تشویق کردم.

آقای [سیدحسین] موسویان آمد و گفت، اعضای حزب اعتدال و توسعه، حزب را جدی نمی‌گیرند و تعهدی را که برای روزنامه داده‌اند، نپرداخته‌اند و حاضر نیستند در انتخابات فعال باشند و آقایان [محمدباقر] نوبخت و [اکبر] ترکان، نامزدی را هم قبول نکرده‌اند و بعضی‌ها ‌خواستند که حزب از آقای [سیدمحمد] خاتمی حمایت کند که رأی نیاورد. پیشنهاد ‌کرد که دکتر [حسن] روحانی، خوب است معاون‌اول رئیس‌جمهور بشود. سفر دکتر روحانی به پاکستان را موفق توصیف کرد.

دانشجویان و طلاب ممتاز بسیجی [شرکت‌کنندگان در نهمین مجمع سراسری دانشجویان و طلاب بسیجی ممتاز کشور] آمدند. آقای [علیرضا] زاکانی، [رئیس سازمان بسیج دانشجویی] گزارش داد. از میان چهار هزار داوطلب، ۴۰ دانشجو و ۱۵ طلبه انتخاب شده‌اند. برای آنها صحبت مفصلی در اهمیت تعهد و تخصص با هم و ضرورت تلاش بیشتر علمی کردم.

امروز در اندونزی، مجلس گام دوم را در محکوم کردن عمل [آقای عبدالرحمن وحید]، رئیس‌جمهور برداشت که اگر یک گام دیگر بردارد، ساقط می‌شود. درگیری‌ها در فیلیپین هم ادامه دارد.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901072

دیگر خبرها

  • ابلاغ و اجرای طرح جامع نقش اساسی در رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه دارد
  • نظارت ۹۹۰ نفر از شبکه مردمی ناظران شورای نگهبان در دور دوم انتخابات مجلس
  • بسیاری از ناظران انتخاباتی فرهنگیان هستند
  • صیانت از آرای مردم گنبدکاووس با ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده
  • فعالیت ۷۰۰ ناظر آموزش‌دیده برای نظارت بر دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در گنبدکاووس
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته نظارتی منطقه ۵ اصفهان در ۱۴۰۳
  • آغاز ضبط مناظره تلویزیونی کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی
  • تاثیر مثبت انتخاب فرد اصلح در دور دوم انتخابات بر آبادانی شهرستان