Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: پنج درصد مالیات مازاد برعوارض خروج از کشور از مسافران گرفته می شود که به توسعه شهری و شهرداری ها و توسعه حمل و نقل کشور اختصاص می یابد.

معصومه آقاپور در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، پیرامون مالیات بر خروج از کشور اظهار کرد: پنج درصد مالیات مازاد برعوارض خروج از کشور از مسافران گرفته می شود که به توسعه شهری و شهرداری ها و توسعه حمل و نقل کشور اختصاص می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به عنوان مثال کسی که برای بار اول می خواهد از کشور خارج شود پنج درصد مالیات بر عوارض خروج از کشور که چیزی حدود هفت هزار تومان می شود، پرداخت می کند که مبلغ زیادی هم نیست؛ اما این مبلغ طبق پیش بینی های انجام شده چون بر قیمت بلیت قطار و اتوبوس اضافه می شود بین شهری محسوب شده و برای سال ۹۹ مبلغ زیادی جمع آوری می شود که به خوبی می تواند برای توسعه شهری و بهبود حمل و نقل کشوری مفید باشد. این مبلغ مستقیم به شهرداری ها برای توسعه حمل نقل شهری پرداخت می شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همچنین پیرامون مالیات بر نقل و انتقال خودرو، گفت: شرط مالیات نقل و انتقال خودرو راه اندازی سامانه مؤدیان است تا مستقیما به سازمان مالیاتی کشور پرداخت شود. سامانه مؤدیان توسط دولت الکترونیک به ساماندهی مالیات ها می پردازد تا وصول مالیات همان لحظه انجام گیرد و از فرار مالیاتی جلوگیری کند.

کد خبر 406995

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سازمان امور مالیاتی مالیات بر ارزش افزوده فرار مالیاتی عوارض خروج از کشور شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۱۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محور‌های بزرگراهی برای متخلفان نا امن می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سید ابوالفضل موسوی پور در حاشیه اولین نشست مسولان پلیس راهور با مسولان حوزه معاونت حمل و نقل شهرداری تهران گفت: با وجود تلاش‌های بسیاری که در حوزه ایمنی ومهندسی ترافیک و رفع نقاط حادثه خیز انجام شد، به علت وجود نقص در دوربین‌ها نتوانستیم در بحث کاهش تصادفات موفق عمل کنیم.

سید ابوالفضل موسوی پور افزود:سال گذشته حدود ۱۶ درصد افزایش تصادفات فوتی را شاهد بودیم که ۵۹ درصد از این تصادفات در بزرگراه‌ها و درشب اتفاق افتاده بود.

وی با اشاره به اینکه در جلسه امروز دو موضوع را در دستور کار قرار دادیم گفت: بحث توسعه حمل و نقل عمومی مد نظر قرار داشت، چرا که با افزایش توسعه حمل و نقل عمومی شاهد روان سازی ترافیک و کاهش آلودگی هوا خواهیم بود.

وی گفت: در بحث هوشمند سازی شهری نیز، افزایش سامانه‌ها و دوربین‌های کنترل سرعت ثابت و دوربین‌های کنترل سرعت پر تابلی راداری برای نظارت ۲۴ ساعته را مد نظر داریم تا محور‌های بزرگراهی را برای متخلفان نا امن کنیم.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران نیز در حاشیه این نشست گفت: در شهر تهران روزانه بیش از ۲۵ میلیون سفر شهری انجام می‌شود که نیازمند برنامه مشخصی برای نظم بخشی ترافیک و توسعه حمل و نقل همگانی است.

شهریار افندی‎ زاده افزود:در این جلسه برنامه‌های مشترک دو حوزه مطرح شد تا با تشکیل کار گروه‌های تخصصی بتوانیم به اهداف مورد نظر که شامل ارتقاء هوشمند سازی شبکه حمل و نقل شهری در محدوه‌های طرح ترافیک و آلودگی هوا، مدیریت و نظم بخشی پارکینگ‌های حاشیه ای، توسعه شبکه حمل و نقل همگانی، بهسازی شبکه معابر و خطوط ویژه اتوبوس‌ها دست یابیم.

وی همچنین گفت:در این جلسه مقرر شد کارگروه‌ها در ۴ حوزه چالش‌ها و مشکلات را بررسی کرده و در جلساتی که ماهانه برگزار می‌شود، راهکار‌هایی ارایه دهند تا اقدامات لازم انجام شود.

آقای افندی زاده در باره هوشمند سازی شبکه حمل و نقل شهری نیز گفت: بهره برداری عمده از شبکه هوشمند، شامل ثبت تصویری و نظارت بر تخلفات در حوزه حمل و نقل موثر است و شهرداری بودجه مناسبی را برای توسعه دور بین‌ها و رفع معایب دور بین‌ها اختصاص داده است تا پس از ثبت از طریق پلیس راهور پیگیری لازم انجام شود.

دیگر خبرها

  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | توسعه فضای سبز با عوارض قطع درختان
  • کنایه سنگین همتی به سخنان قالیباف: زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید
  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • خروج ۵ پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • محور‌های بزرگراهی برای متخلفان نا امن می‌شود
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی ایلام
  • واگذاری املاک مازاد وزارت کار
  • نظارت بر هزینه کرد اعتبارات حق آلایندگی در خوزستان
  • شهردار بندر دیر معرفی شد