Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، اسماعیل زیارتی مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و مدیریت توسعه روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در بیست و هفتمین کارگروه توسعه مدیریت و سرمایه انسانی دهیاری‌ها گفت: رویکرد دولت واگذاری امور به مردم است و به همین منظور ۳۸ هزار شورای اسلامی روستا با ۱۱۸ هزار عضو راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سالانه حدود ۱۱ هزار طرح عمرانی توسط دهیاری‌های کشور اجرا و بهره‌برداری می‌شود، اظهار داشت: ۳۷ هزار دهیاری در روستا‌های کشور ایجاد گردید که حدود ۵۵ هزار میلیارد ریال از طریق دولت به حساب دهیاری‌ها واریز شد.

زیارتی تصریح کرد: ۳۸ هزار شورای اسلامی روستا در سراسر کشور راه اندازی شده است که ۱۱۸ هزار عضو در آن‌ها فعالیت دارند.

این مقام مسئول ادامه داد: حاکمیت به نهاد‌های مردمی و غیردولتی اعتماد پیدا کرده، لذا مردم باید نیاز‌های خود را در اولویت قرار دهند و بر اجرای طرح‌ها نظارت کنند.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و مدیریت توسعه روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور افزود: در حال حاضر در ۲۹ هزار روستای کشور خودروی حمل زباله اقدام به جمع آوری زباله‌ها می‌کند که این امر تا ۱۵ سال پیش انجام نمی‌شد.

زیارتی اظهار امیدواری کرد، روز به روز به بالندگی نهاد شورا‌ها و دهیاری‌ها کمک کنیم تا بیشترین نیاز‌های اهالی در اولویت قرار گیرد.

او اذعان داشت: قوانین و مقررات دهیاری‌ها اصلاح و قانون مالیات بر ارزش افزوده نهایی و تبدیل به قانون دائمی شده است که تاثیر بسزایی در توسعه پایدار روستا‌ها دارد.

اسماعیل زیارتی بیان کرد: دولت آیین‌نامه استخدامی دهیاری‌ها را نیز در سال ۹۸ اصلاح و ابلاغ کرده که به افزایش اختیارات نهاد‌های مردمی می‌انجامد.

او در بخش دیگری از سخنان خود به ثابت ماندن جمعیت روستایی اشاره کرد و اظهار داشت: در حالی که جمعیت کشور افزایش می‌یابد جمعیت روستایی ثابت مانده که این امر ممکن است دلایلی، چون تبدیل شدن روستا به شهر، الحاق روستا‌ها به شهر و یا مهاجرت باشد.

او گفت: حدود ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار شاغل بخش کشاورزی در روستا‌های کشور وجود دارد که نشان می‌دهد اگر روستایی‌ها بخواهند در روستا بمانند با ظرفیت‌های موجود نمی‌توانند دوام بیاورند.

زیارتی اظهار کرد: برای نگهداری این جمعیت در روستا‌ها باید در زمینه کشاورزی، دامپروری و سایر زمینه‌ها اشتغال ایجاد شود تا مهاجرت‌ها رویکرد مهاجرت رفاهی پیدا کند.

این مسئول بیان داشت: باید شرایط به گونه‌ای تغییر یابد که ماندن افراد در روستا به نفع آن‌ها باشد، لذا باید با خلق مزیت و جذابیت‌های سرمایه‌گذاری زمینه ماندگاری اهالی در روستا‌ها را ایجاد کرد.

بیست و هفتمین کارگروه توسعه مدیریت و سرمایه انسانی دهیاری‌های کشور با حضور مدیران کل امور روستایی و شورا‌های استانداری‌های ۶ استان کشور به مدت ۲ روز به میزبانی شهرستان دزفول در حال برگزاری است.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای اسلامی روستا مدیریت دهیاری ها سرمایه انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۶۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ؛ مهرداد لاهوتی منتخب مردم شهرستان لنگرود در سیزدهمین دوره مجلس شورای اسلامی امروز با حضور در صدا وسیمای مرکز گیلان با مدیر کل این مرکز دیدار و گفتگوکرد.

مهرداد لاهوتی در این دیدار ضمن قدردانی از ابتکارعمل رسانه ملی در ایجاد کانال‌های تلویزیونی و افزایش مشارکت آگاهانه مردم در انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ ، از صدا و سیما خواست مثل همیشه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی را در حل مشکلات استان به ویژه در بخش‌های کشاورزی از جمله محصولات استراتژیک استان همچون برنج، چای و ابریشم یاری کند.

منتخب مردم لنگرود در سیزدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با اشاره دغدغه‌های مردم استان و شهرستان لنگرود در سه بخش کشاورزی، برنج، چای و ابریشم افزود: تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی برنج، باغ‌های چای و توت به علت حمایت نکردن کشاورزان، واردات بیش از حد این محصولات، نبود سد‌های کافی و مدیریت ضعیف منابع آبی در فصل بارش ها، بخشی از مشکلات استان و شهرستان است.

وی همچنین به کم توجهی به صنایع در گیلان از جمله صنعت گردشگری اشاره کرد و گفت: تکمیل بندر گردشگری شمال کشور در چاف و چمخاله و بهره برداری از تله کابین لنگرود می‌تواند در اقتصاد استان اثر گذار باشد.

مهرداد لاهوتی مهاجرت به گیلان را از دیگر موارد مهم و قابل توجه دانست وافزود: با توجه به مهاجرت پذیر بودن گیلان باید در فراهم کردن زیر ساخت‌های استان تجدید نظر کرد تا در آینده مردم دچار مشکل نشوند.

مهرداد لاهوتی همچنین حل تداخل زمین‌های مردم با دولت ، در چاف و چمخاله و بخش اطاق ور لنگرود را از دیگر دغدغه‌های این شهرستان عنوان کرد.

وی با بیان اینکه مشکلات و راهکار‌های حل آن را در مجلس مطرح و پیگیری خواهیم کرد گفت: از صدا و سیمای گیلان هم به عنوان حلقه واسط بین حاکمیت و مردم می‌خواهیم مثل همیشه با تولید برنامه‌های مختلف ما را در رسیدن به اهداف یاری کنند تا مشکلات مردم این استان کشاورزی را حل کنیم.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز گیلان نیز در این نشست با بیان اینکه صداوسیما، صدای مردم به مسئولان است، گفت: هم اکنون برنامه‌های خبری و تولیدی بسیاری با رویکرد حل مشکلات مردم و پیگیری مطالبات آن‌ها در این مرکز در حال تولید و پخش است و برنامه‌ی جدید تلویزیونی «پاسخ» با رویکرد پیگیری مطالبات مردم از مسئولان که هر چهارشنبه ساعت ۳۰: ۲۱ از شبکه باران پخش می‌شود از جمله این برنامه هاست.

تقی ربانی انعکاس توانمندی‌ها و مشکلات همه‌ی شهرستان‌ها از جمله لنگرود با رویکرد «عدالت گستری»، «هویت محوری» و «شتاب دهی در پیشرفت» را از برنامه‌های الویت دار این مرکز و سازمان عنوان کرد و افزود: برای ادامه این روند و پخش این برنامه‌ها از قاب شبکه استانی و شبکه‌های ملی ، استقبال و اعلام آمادگی می‌کنیم.

مهدی محمودی معاون خبر صدا وسیمای مرکز گیلان هم در این نشست، توجه به حل مشکلات بخش کشاورزی و پیگیری دقیق و کارشناسانه آن را از مطالبات به حق مردم دانست و گفت: با تولید و پخش خبر و گزارش در بخش‌های مختلف استان و کشور در تلاش هستیم تا مسائل استان را با کمک مسئولان با محوریت خودکفایی در تولید حل کنیم و شاهد صادرات انواع محصولات تولیدی استان در بازار‌های دیگر کشور‌ها باشیم.

دیگر خبرها

  • اهتمام به نظر همه اعضا از تنش در شوراها می‌کاهد
  • منتخب شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی شبکه‌های تلویزیونی انتخابات کار
  • توجه به ظرفیت‌های مناطق روستایی گامی بلند در تحقق شعار سال است
  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا
  • ۳۰۲ کیلومتر راه روستایی در لرستان آسفالت شد
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • مجوز استفاده از نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی صادر شد
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • شورای جوان سازی روستا‌ها تشکیل می‌شود
  • روستا‌های حاشیه شیراز مظلوم‌ترین روستا‌های فارس هستند