Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-28@05:21:42 GMT

ویروس مرموز خطرناکتر از گزارش‌های رسمی است

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۲۷۶۵۲

 به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه ساوت چاینا روز چهارشنبه به نقل از دانشگاه هنگ کنگ آورده است دستکم شمار کسانی که در شهر ووهان مرکز شیوع ویروس مرموز به آن مبتلا شده اند بیش از یک هزار و ۳۴۰ نفر بوده است. این در حالی است که آمار رسمی نشان می‌دهد شمار کسانی که در این شهر به این ویروس که شبیه ذات الریه است و ویروس ووهان خوانده می‌شود حدود ۳۰۰ نفر برآورد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین حال تحقیقات دانشگاه حاکی است که این ویروس ناشناخته که از مشتقات ویروس بیماری مرگبار سارس است که سال ۲۰۰۳ جان بیش از ۷۰۰ نفر را در سراسر دنیا گرفت و به بیش از ۲۰ شهر دیگر چین سرایت کرد.

دانشگاه می‌افزاید ترسیم آماری ثابت می‌کند که این ویروس دستکم بیش از یک هزار و ۳۴۰ نفر را در شهر ووهان آلوده کرده و شمار کسانی که در شهر‌های دیگر آلوده شده اند بیش از ۱۱۶ نفر است.

چین می‌گوید ۲۷۰ مورد از این ویروس مربوط به شهر ووهان و کل استان «خو بی» است که این شهر در آن واقع است و کل مبتلایان حدود ۳۰۰ نفر هستند.

همزمان اعلام شده است سازمان بهداشت جهانی و کارشناسان در حال همکاری بسیار نزدیک با مرکز پیشگیری و کنترل بیماری چین هستند این سازمان قرار است چهارشنبه شب برای رسیدگی به این مساله و شیوع این بیماری در چین و کشور‌های دیگر جلسه اضطراری تشکیل دهد.

دولت هنگ کنگ اعلام کرده است خود را برای یکی از بدترین سناریو‌های بیماری که می‌تواند انتقال ویروس از انسان به انسان باشد آماده می‌کند در همین حال گزارش‌ها نشان می‌دهد که در شهر ووهان تاکنون ۶ نفر جانشان را بر اثر ابتلا به این ویروس تاجی شکل از دست داده اند.

 
افزون بر این شمار کادر پزشکی بیمارستان که به این ویروس آلوده شده اند به ۱۵ نفر رسیده است که این می‌تواند نشانه بسیار خطرناکی از انتقال آلودگی از فرد به فرد باشد.

کارشناسان می‌گویند ویروس احتمالا از حیوانات وحشی به انسان انتقال یافته است و می‌تواند از انسان به انسان منتقل شود و اگر کنترل و پیشگیری جدی صورت نگیرد ممکن است مانند ویروس سارس گسترده شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۷۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف سرنخ‌هایی از گذشته سیاره مرموز پلوتون

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، محققان نحوه ایجاد فرورفتگی گلابی شکل بر روی سیاره پلوتون را شبیه سازی کردند و به این نتیجه رسیدند که این اشکال می‌تواند داده‌های مهمی از پلوتون در اختیار دانشمندان قرار دهد.

فضاپیمای ناسا در سال ۲۰۱۵ از کنار سیاره پلوتون عبور کرد و نخستین رصد از فرورفتگی‌های عظیم این سیاره مبهم را نشان داد.

به گفته محققان، شکل ایجاد شده در پلوتون از نظر اندازه با کشور مکزیک قابل مقایسه است و بر یکی از نیمکره‌های این سیاره تسلط دارد و احتمالاً نتیجه یک برخورد است، اما تعداد کمی از دهانه‌های برخوردی به شکل منحصر به فرد گلابی مانند این نمونه شکل می‌گیرند.

چگونگی شکل گیری این اثر ناشناخته باقی مانده است، اما محققان اکنون تصویری احتمالی از منشا آن ترسیم کرده و می‌گویند این امکان وجود دارد که جسمی به اندازه و مقیاس کشور سوئیس مدت‌ها پیش در یک زاویه کم به پلوتون برخورد کرده باشد. اگر درست باشد، این تصویر همچنین به این موضوع اشاره می‌کند که ممکن است فضای داخلی پلوتون در زیر سطح برودتی آن به چه صورت باشد.

هری بالانتاین، ستاره شناس دانشگاه برن در سوئیس گفت: دانشمندان تصور می‌کردند این شکل منشأ ضربه‌ای دارد، اما هیچ کس نتوانسته بود شکل گلابی متمایز آن را توضیح دهد.

شکل و اندازه عظیم این فرورفتگی تقریباً ۲ هزار کیلومتر طول (۱۲۴۳ مایل) و ۱۶۰۰ کیلومتر عرض (۹۹۴ مایل عرض) و به عمق ۴ کیلومتر (۲.۵ مایل) است. 

این لکه یکی از چالش‌های بزرگ در جهان منجمد و سرد پلوتون است. نقشه قلبی‌شکل فرضیه‌های جالب و تحولات مختلف در تاریخ این سیاره کوچک را ارائه می‌دهد، برای مثال، فشار سطح زیرین سیاره پلوتون ممکن است منجر به شکل‌گیری فرورفتگی بیرونی این سیاره شده باشد.

علاوه بر این، تشکیل این اسکار می‌تواند نشان دهنده تاریخچه تحولی این سیاره باشد؛ اطلاعات شکل گیری اثر گلابی‌شکل پلوتون ممکن است به دانشمندان کمک کند تا بهتر درک کنند که این سیاره چه سیر تاریخی را پشت سر گذاشته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش شمار قربانیان سیل در کنیا
  • پیشکسوت ارزنده فوتبال خوزستان درگذشت
  • تصاویر دوربین مداربسته از لحظه حمله پهپادی به میدان گازی در عراق | جزئیات جدید از حمله پهپادی | ویدئو
  • حماس پاسخ رسمی تل‌آویو درباره پیشنهاداتش درخصوص غزه را دریافت کرد
  • شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۳۵۶ نفر رسید
  • کره شمالی چند پرتابه راکتی آزمایش کرد
  • نشست کابینه جنگ اسرائیل برای حمله به رفح/ شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۳۰۵ تن رسید
  • کشف سرنخ‌هایی از گذشته سیاره مرموز پلوتون
  • بازداشت بیش از هزار پناهجوی اغلب افغان و پاکستانی در ترکیه
  • خداحافظی رسمی ستاره تیم‌ملی والیبال