Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین فرهنگی امروز در جمع خبرنگاران گفت: رأی کمیسیون تلفیق درباره حذف اخذ مالیات پلکانی از حقوق کارمندان در تبصره ۶ لایحه بودجه درست نیست و باید این تصمیم تغییر یابد.

وی با تاکید بر اینکه این حذف مالیات‌های پلکانی به نفع حقوق بگیران نجومی است، افزود: این تصمیم بر خلاف عدالت است، باید در این مورد تجدیدنظر شود و در این خصوص با برخی از اعضا تلفیق هم صحبت کرده‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس گفت: بانکداری اسلامی نیز طی مدت باقیمانده در مجلس بررسی می‌شود.

وی با بیان اینکه برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده نیز پیشنهادهای مختلفی در کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۹۹ ارائه شده، اظهار کرد: باید حقوق کارمندانی که پایین‌تر است، بیشتر افزایش یابد و حقوق افرادی که دریافتی بالاتری دارند رشد کمتری داشته باشد.

فرهنگی با تاکید بر اینکه اقتصاد و رونق تولید باید اولویت‌های مجلس باشد، گفت: مجلس ترکیبی از تفکرات مختلف است و باید همه نمایندگان برای اجرای عدالت و کاهش مشکلات در کشور تلاش کنند.

این نماینده مجلس ادامه داد: اگر تفکرات حزبی در جامعه ما حاکم بود، مردم باید به جای اشخاص از احزاب مطالبه و احزاب و گروه‌ها نیز برنامه‌های خود را برای مجلس و افراد مختلف ارائه می‌کردند. ولی وقتی در انتخابات مجلس سیستم یکپارچه و حزبی نیست و با ایده‌ها و با برنامه‌های قبلی پیش نمی‌رود، نماینده باید در تمام موضوعات اظهار نظر کند و وقتی برخی از نمایندگان می‌گویند فلان موضوع در تخصص من نیست و ایده‌ای ندارم و ارائه نمی‌کنم و در این خصوص حرفی ندارم، درست نیست چراکه وقتی همین موضوع در مجلس به بحث و رأی گذاشته می‌شود همین نماینده باید رأی دهد و صاحب نظر باشد که نیاز است در این خصوص نمایندگان سطح اطلاعات خود را بالا ببرند. دکتر فرهنگی ابراز داشت: نماینده مجلس باید بین رشته‌ای و جامع باشد و در تمام زمینه‌ها مطالعه داشته باشد، تلاش کرده‌ایم به همین شکل عمل کنیم و از این پس نیز همین گونه خواهد بود.

این نماینده مجلس در خصوص مشکلات فرهنگی و اجتماعی موجود در جامعه نیز گفت: متأسفانه در این خصوص شاهد هستیم که به طور کلی مدیریت اجرایی روحیه بخش نیست و اهمال کاری‌هایی در این خصوص می‌شود در حالی که هیچ کمبودی برای قوانین و مسائل مرتبط با مسائل فرهنگی و اجتماعی نیست و مجلس به وظایف خود عمل کرده است.

وی گفت: مجلس قوانین مختلفی نیز در خصوص اشتغال تصویب کرده بود ولی دولت در این زمینه همراهی نکرد. قرار بود سامانه‌ای راه اندازی شود و جوانان و فارغ التحصیلان بیکار دانشگاهی در آن ثبت نام کرده و مقدمات اشتغال آنها فراهم شده و به طور برای این جوانان مقرری پرداخت شود که دولت با آن همراهی نکرد در حالی که اگر این سامانه راه اندازی می‌شد اطلاعات جامعی در اختیار دولت قرار می‌گرفت و نشاط اجتماعی و امیدواری جوانان را نیز افزایش می‌داد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نرخ تورم موجود در کشور معیشت مردم را تحت تأثیر قرار داده و آنها برای تأمین نیازهای روزانه خود به مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی در خصوص طرح شفافیت آرای نمایندگان نیز گفت: بنده مواضع خود را اعلام کردم و دنبال پنهان کاری نیستم و موافق طرح شفافیت آرای نمایندگان هستم. البته این طرح نیز معایب و مزایای خاص خود را دارد.

فرهنگی افزود: این طرح مزایای مختلفی همچون شفاف شدن آرا و اطلاع مردم از تصمیمات و آرای نمایندگان خود دارد ولی ممکن است عوارض دیگری نیز همچون دولتی شدن مجلس و یا پوپولیستی شدن مجلس را به همراه داشت. البته در مجموع منافع شفافیت بیشتر از معایب و مشکلات آن است.

کد خبر 4833315

منبع: مهر

کلیدواژه: مالیات پلکانی محمدحسین فرهنگی نماینده مردم تبریز آذرشهر و اسکو در مجلس بارش برف بوشهر سیل سیستان و بلوچستان تعطیلی مدارس شهرکرد ایلام قزوین گرگان دهه فجر انتخابات 98 قاسم سلیمانی بیرجند شیراز سیلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۱۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرهای جدید از افزایش تعطیلات آخر هفته از زبان یک نماینده مجلس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی بابایی کارنامی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با اشاره به مراعا ماندن تصمیم‌گیری درباره تعیین دومین روز تعطیل آخر هفته لایحه‌ اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری در کمیسیون اجتماعی، گفت: پیوست‌های اقتصادی این لایحه تقریباً مشخص شده‌ است اما پیوست‌های اجتماعی و فرهنگی آن هنوز به صورت جامع بررسی نشده است؛ به همین دلیل نیز کمیسیون لایحه مذکور را فعلاً مراعا نگه داشته تا با استفاده از نظرات کارشناسی مرکز پژوهش‌ها و کانون‌های اصلی تصمیم گیری در کشور بتوانیم تصمیمات خوبی در این زمینه بگیریم.

وی در گفتگو با ایسنا، در پاسخ به این پرسش که آیا جزئیات لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته تا پیش از پایان دوره مجلس یازدهم در صحن مجلس رسیدگی می‌شود؟ اظهار کرد: اعلام نظر نهایی کمیسیون اجتماعی درباره این لایحه نیازمند برگزاری یک الی دو جلسه دیگر است؛ با این حال با توجه به اینکه یک جلسه نیز با آقای قالیباف رئیس مجلس جهت جمع بندی در این زمینه برگزار شود، این احتمال وجود دارد که در این دوره جزئیات بررسی لایحه مذکور به صحن برسد.

کمیسیون اجتماعی مجلس دهم شورای اسلامی در آبان ۱۳۹۸ اجرای طرح تعطیلی پنج‌شنبه‌ها و کاهش ساعت کاری در سراسر کشور را تصویب کرده بود، اما بررسی آن به عمر مجلس دهم نرسید. با این حال در مجلس یازدهم این طرح با اصلاحیه‌ای مبنی بر تعطیلی شنبه‌ها به جای پنجشنبه‌ها در کمیسیون اجتماعی کلید خورد. همان زمان هم این موضوع مطرح شد که هدف دولت از تعطیلی سراسری روزهای پنجشنبه در کشور، ایجاد اوقات فراغت برای خانواده و فراهم‌شدن شرایط برای سفرهای کوتاه‌مدت به‌منظور رونق گردشگری و ایجاد نشاط در خانواده‌ها بوده، اما از سوی دیگر جمعی از نمایندگان طرحی را تدوین کردند که بر اساس آن شنبه‌ها به‌جای پنج‌شنبه‌ها تعطیل شود.

در نهایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ در جریان رسیدگی به کلیات لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری با کلیات این لایحه موافقت کردند، اما درباره روز دوم تعطیلی تصمیم گیری بر عهده کمیسیون اجتماعی مجلس سپرده شد و در جلسه روز یکشنبه ۲۶ فروردین کمیسیون اجتماعی، اعضای این کمیسیون با موافقت دولت، پنجشنبه‌ را به عنوان دومین روز تعطیل آخر هفته تعیین کردند؛ تصمیمی که با مخالفت و انتقاد بسیاری از فعالان بخش خصوصی مواجه شد.

بر اساس تقویم منتشر شده از سوی مجلس شورای اسلامی، صحن مجلس طی هفته آتی ۳ روز جلسه علنی خواهد داشت و پس از آن بعد از یک هفته تعطیلی جهت حضور نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه تا روز ۲ خرداد، ۶ روز دیگر تشکیل جلسه خواهد داد؛ بنابراین در صورتی که طی ۹ جلسه باقی مانده، کمیسیون اجتماعی تصمیم نهایی خود را درباره لایحه‌ اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری به صحن ارجاع ندهد، عملا این لایحه نهایی نخواهد شد و رسیدگی تا به امروز آن صرفا اتلاف وقت بوده است و برای نهایی شدن باید در مجلسی دیگر دوباره از ابتدا روندی را که گذرانده است طی کند.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899355

دیگر خبرها

  • قانون مهریه 2 الی 3 سال است که معطل مانده/ نماینده مجلس: منتظر هستیم؛ فعلا دست هیئت رئیسه است
  • خبرهای جدید از افزایش تعطیلات آخر هفته از زبان یک نماینده مجلس
  • حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • نشست مدیرکل اتباع خراسان رضوی با نماینده مشهد در مجلس
  • پایان بررسی جداول بودجه 1403 در کمیسیون تلفیق مجلس/ حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • پایان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در تلفیق/ حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • اتمام بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در کمیسیون تلفیق
  • نماینده مجلس: از فراجا برای اجرای طرح نور حمایت می‌کنیم