Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@12:56:54 GMT

۷۵ هزار تن محصولات شیلاتی صادر شد

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۳۳۹۱۵

۷۵ هزار تن محصولات شیلاتی صادر شد

عیسی گلشاهی مدیرکل دفتر بهبود کیفیت آبزیان سازمان شیلات در گفت‌و‌گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت صادرات محصولات شیلاتی اظهار کرد: بنابر آمار هشت ماهه گمرک ۷۵ هزار تن محصولات شیلاتی با ارزش بالغ بر ۲۸۰ میلیون دلار به بازار‌های هدف صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل تفاوتی نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن آنکه ۱۳ هزار تن از مجموع محصولات شیلاتی به میگو اختصاص دارد.

او افزود: علی‌رغم شرایط تحریم، صادرات محصولات شیلاتی در حال انجام است، اما اطلاع نداریم که آیا صادرکنندگان توانستند ارز حاصل از صادرات را به کشور بازگردانند یا خیر؟ در این خصوص بانک مرکزی باید گزارش دهد که صادرکنندگان توانستند به تعهدات خود عمل کنند یا خیر؟

گلشاهی از کاهش واردات محصولات شیلاتی خبر داد و گفت: بنابر آمار هشت ماهه گمرک، ارزش واردات محصولات شیلاتی به حدود ۴۰ میلیون دلار می‌رسد که نسبت به مدت مشابه سال قبل افت داشته است.

بیشتر بخوانید: محصولات دریایی دانه‌ای ۱۷۰ تا ۲۵۰ هزار تومان، ارسال با پست هوایی!/ نبود برنامه عامل ورود قاچاقی آبزیان

ارزش صادرات محصولات شیلاتی تا پایان سال به ۳۵۰ میلیون دلار می‌رسد

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت آبزیان سازمان شیلات ادامه داد: با توجه به شرایط مساعد تولید آبزیان پیش‌بینی می‌شود که تا پایان سال ارزش صادرات محصولات شیلاتی به ۳۵۰ میلیون دلار برسد.

او با اشاره به اینکه صادرات محصولات شیلاتی بیانگر تنوع صادرات و ایجاد ارزش افزوده است، افزود: در برنامه چشم‌انداز توسعه صادرات، بازار‌های جدید هدف مد نظر قرار گرفتند، از این رو در مرحله اول بازار‌هایی که دسترسی به آن‌ها راحت‌تر است و به عبارت دیگر سابقه صادرات به آن‌ها وجود دارد، در اولویت قرار گرفته است.

گلشاهی در پایان با اشاره به اینکه واردات محصولات شیلاتی عمدتا به ماهیان تجاری و تن ماهیان اختصاص دارد، تصریح کرد: واردات محصولات شیلاتی مربوط به ماهیان تجاری، تن ماهیان برای استفاده در کارخانه‌های کنسروسازی، ماهیان زینتی و نهاده‌های اولیه یا محصولات واسطه‌ای که در صنایع به محصولات جدید‌تر تبدیل می‌شود، اختصاص می‌یابد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان شیلات صادرات میگو محصولات شیلات صادرات ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۳۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها مجاز است

به گزارش خبرگزاری مهر، ضوابط تأمین ارز از محل «واردات در مقابل صادرات» اعلام شد.

بر اساس سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی، واردات گروهی از کالاها صرفاً از محل صادرات گروه مشخصی از کالاها امکان پذیر است؛ به عنوان مثال واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها (مانند سیب) مجاز است؛ بنابراین در زمان ثبت درخواست تأمین ارز واردات موز، الزاماً باید کوتاژ صادراتی گروه مجاز ارائه شود، در غیر این صورت امکان تأمین ارز و پیشبرد فرآیند واردات وجود نخواهد داشت.

کد خبر 6087587

دیگر خبرها

  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • سطح کشت فراسرزمینی به ۴۰۰ هزار هکتار می رسد
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • واردات موز صرفاً از محل صادرات گروهی از کالاها مجاز است
  • صادرات محصولات کشاورزی مراغه به ۲۰ کشور جهان
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند