Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست تحلیل و تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی با حضور دکتر علیرضا زاکانی ، نماینده سابق مردم تهران در مسجد المهدی قم و با حضور مردم قم برگزار شد.

اخبار سیاسی - دکتر زاکانی در این نشست ابتدا به بیان اهداف جدی انقلاب اسلامی پرداخت و آزادی، استقلال، عدالت، پیشرفت معنوی و پیشرفت مادی را 5 هدف اصلی نظام اسلامی در داخل کشور بر شمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی حمایت از مستضعفین و مبارزه با مستکبرین را هم از اهداف اصلی انقلاب اسلامی در خارج از کشور ذکرکرد

بخش های مهم اظهرات دکتر زاکانی را در ادامه خواهید خواند:

در سطح جهانی انقلاب اسلامی توانسته به عنوان یک عنصر تاثیرگذار در برابر استکبار جهانی قد علم کرده و حوادث  اخیر هم قدرت جمهوری اسلامی را نشان داد.

اینکه آمریکا حاج قاسم سلیمانی را ناجوانمردانه ترور کرد نه تنها نقطه قدرت آنها نبود بلکه اوجه ضعف آنان را نشان داد همانگونه که در سال 66 و در پایان جنگ هواپیمای مسافربری ما را هدف قرار داد.

آمریکا با ترور حاج قاسم قصد داشت که نشان دهد ادامه حیات جمهوری اسلامی به مذاکره و کنار آمدن با آنها بستگی دارد وگرنه ادامه این مسیر منجر به جنگ و نابودی خواهد شد.

اما حضور مردم و سیلی سپاه پاسداران مسیر را تغییر داد و باعث شد تا آمریکا قمار خود که با ترور حاج قاسم شروع کرده بود باخت.

در داخل کشور اما انقلاب اسلامی اگر چه به سمت اهداف اصلی حرکت کرده اما نتوانسته آن را به صورت کامل به اجرا درآورد و به تبع آن دولت اسلامی و جامعه اسلامی را بسازد.

در جامعه اسلامی مردم حق دارند تا از مسئولان مطالبه گری کنند و حتی آنان را بازخواست کنند اما امروز جز مقام معظم رهبری و رییس قوه قضائیه هیچ مسئولی گوش به درد و صحبت مردم نمی دهد!

ما در کنار عدالتی که داریم، متاسفانه فقر و فساد و تبعیض را هم داریم و این موضوعات می تواند ریشه کشور و انقلاب را بزند. مردم شاید فقر را با عزت خود بتوانند تحمل کنند اما تبعیض را تحمل نمی کنند.

لذا چند هفته پیش در آقای روحانی عنوان می کنند که قحطی نیامده تنها اجناس گران شده اند! ایشان نمی داند که اگر قحطی بیاید همه مردم نمی توانند مایحتاج خود را بخرند اما گرانی باعث می شود تا عده ای از مردم بخرند و عده ای دیگر توان تهیه اجناس را نداشته باشند که همین موضوع باعث به وجود آمدن تبعیض و نارضایتی می شود و مردم احساس ظلم می کنند.

در حوزه پیشرفت مادی هم اگر چه ما پیشرفت قابل توجهی نسبت به پیش از انقلاب کرده ایم اما در نقطه مطلوب قرار نداریم. مجموعه مافیایی ای در کشور قرار داند که اجازه پیشرفت به کشور نمی دهند و امکانات اقتصادی را در اختیار گرفته اند تا تنها خودشان بر سر سفره انقلاب قرار داشته باشند.

ما متاسفانه مسئولینی داریم که به جای اینکه خود را فدای انقلاب و مردم کنند، انقلاب را فدای خود می کنند و کشور را مصادره خود می کنند.

معنای این حرف این است که جمهوری اسلامی در داخل کشور از جمهوری اسلامی عقب افتاده است و در نقطه قابل قبول قرار ندارد.

رهبرانقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب ابتدا یک روایت دقیقی از گذشته کرده اند چرا که تبلیغات باعث شده بود تا روایت دروغی از گذشته  که در ذهن جوانان قرار داده شده بود اصلاح شود.

در ادامه نیز برداشتی امیدوارکننده از کشور شرح کردند چرا که امروز دو فتنه اساسی در کشور وجود دارد که یکی ناکارآمدی و دیگری ناامیدی است و ریشه همه مشکلات به آن بر می گردد.

اینکه مسئولان در جمهوری اسلامی نه اسلام را بشناسند و تمسک کنند، نه رهبری را تبعیت کنند و نه به مردم خدمت کنند باعث می شود تا جمهوری اسلامی از انقلاب اسلامی عقب بیفتد.

رهبرانقلاب به آقای حداد فرموده بودند که قریب 20 روز برای نوشتن بیانیه گام دوم انقلاب وقت گذاشته اند پس این بیانیه نقشه راهی است برای حرکت در مسیر دولت سازی و جامعه سازی است تا با تکثیر آن تمدن اسلامی رقم بخورد و مقدمات ظهور فراهم شود.

امروز متاسفانه اکثر مسئولان، اسلام را نه به عنوان اسلام حداکثری بلکه به عنوان اسلام حداقلی می خواهند؛ خدا و مقدرات دین را در تصمیمات خود در نظر نمی گیرند؛ حفظ نظام را اوجب واجبات نمی دانند بلکه حفظ پست و مقام را اوجب واجبات می دانند و از فرامین رهبری تبعیت نمی کنند 

متاسفانه اکثر مسئولین خود را خادم و نوکر مردم نمی دانند و کاخ نشینان را به کوخ نشینان ترجیح می دهند و درد مردم را نمی فهمند. انقلاب مسئولانی را می خواهد که خود را فدای مردم کنند.

شهید چمران، در زمان جنگ در یکی از عملیات ها خود را فدای نیروها کرد و یک تنه در مقابل دشمنان ایستاد در نتیجه ما امروز به مسئولانی احتیاج داریم که خود را زیر پای مردم بیندازند و فدای کشور کنند.

حاج قاسم هیچگاه خود را ندید، آنچه دید خدا و انقلاب و کشور بود به همین دلیل چندده میلیون نفر به مشایعت این شهید بزرگوار آمدند.

بیانیه گام دوم می گوید راه آینده راه بازگشت به اصل انقلاب اسلامی است و تکیه به فرهیختگان و جوانان کشور است، خود را ندیدن و جانفشانی کردن ، مدیریت جهادی است.

ما در واقعیت همه نوع امکاناتی برای تغییر در کشور داریم اما عده ای مانند رئیس جمهور باور ندارند که مشکلات کشور با تکیه بر داخل حل خواهد شد و تمام چشم خود را به غرب دوخته اند و اعتقادی به غیر از این ندارند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: علیرضا زاکانی استکبار جهانی سپاه پاسداران گام دوم انقلاب رهبرانقلاب رئیس جمهور حسن روحانی علیرضا زاکانی گام دوم انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۴۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست

ایسنا/کرمان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به نامگذاری امسال به «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: مشکلات و معضلات اقتصادی، همه حوزه‌ها را تحت تاثیر قرار داده و باید این اقتصاد نفتی و آفت‌زده را درمان کرد که این جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.

حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین موسی پور بعد از ظهر امروز پنجم اردیبهشت ماه در جلسه شورای اداری استان کرمان اظهار کرد: راهبرد امام راحل در مبارزه علیه رژیم پهلوی و در پیروزی انقلاب تا زمان حیاتشان آگاهی‌بخشی، بصیرت‌دهی و بسیج توده‌ها بود و امام این عنصر یعنی مردم را قدرت نرم در سیاست جلوه داد و از این قدرت بهره گرفت.

وی افزود: امام خمینی(ره) هیچ گاه با جنگ مسلحانه و چریکی موافقت نکرد و باید این راهبرد (حضور مردم) انقلاب را به پیروزی رساند و موجب تکوین، اثبات و استمرار انقلاب همین عامل مردم و حضور آنها در صحنه‌های مختلف بود.

موسی پور بیان کرد: امام برای اینکه این قدرت نرم را سامان بدهد، از چهره‌های برجسته انقلاب (شهیدان مطهری، بهشتی، حقانی و ...) برای اطلاع‌رسانی، آگاهی‌بخشی و ساماندهی حرکت‌های مردم علیه رژیم پهلوی استفاده کرد و بعد از انقلاب این گروه کارش را ادامه داد تا سال ۵۹ که امام نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی را برای همین کار تشکیل داد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه برهه خطرناک ابتدای انقلاب بر اثر ساماندهی مردمی همین مجموعه به سلامت عبور داده شد، افزود: سیاست‌گذاری، ساماندهی، برنامه‌ریزی، نظارت و راهبری مناسبت‌ها، فراخوان و مراسم ملی، سیاسی مذهبی و انقلابی به دوش شورای هماهنگی نهاده شده و تاکنون به خوبی این ماموریت انجام شده است.

وی تصریح کرد: شورای هماهنگی با کمک مردم و هم‌افزایی کمک‌های دولتی و مردم توانسته انقلاب را از گردنه‌های سخت عبور داده و توطئه‌های دشمن را خنثی کند.

موسی پور گفت: کارنامه شورا در جنگ قابل مطالعه است. در فتنه ۷۸ و توطئه سنگینی که علیه نظام بود، با حضور به موقع شورا و هماهنگی بین نهادهای مردمی و حاکمیت خنثی شد و بعد از آن همه مسائل سال‌های ۸۸، ۹۶ و ... با قدرت و حضور مردم خنثی شد و مردم حرف اول و اخر را زدند.

وی بیان کرد: در فتنه پیچیده و سهمگین سال ۱۴۰۱ که دشمن با تمام ظرفیت و ابزارها آمده و مطمئن بود نظام اسلامی را سرنگون خواهد کرد؛ حضور مردم خنثی سازی کرد و از زمانی که فتنه اوج گرفت، میلیون‌ها نفر از مردم در قالب تظاهرات، راهپیمایی‌ها، محکومیت‌ها و ... به میدان آمدند و استکبار دید قدرت مردمی نظام هنوز سر جایش است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور اظهار کرد: علی رغم همه مشکلات، گرفتاری و ضعف‌ها، مردم پای نظام ایستاده‌اند و در راهپیمایی روز قدس امسال شاهد بودیم که مردم چگونه به صحنه آمدند و رهبری عبارت بی‌نظیری درباره این حضور بیان کردند و این حضور خنثی ساز توطئه‌ها و نقطه قوت نظام اسلامی است.

وی بیان کرد: هر آنچه که این سرمایه اجتماعی و حضور مردم را افزایش بدهد، یک عبادت، وظیفه و فضیلت است و هر چه موجب بی‌اعتمادی و کاهش حضور مردم بشود، گناه بزرگ و نابخشودنی است.

موسی پور با تاکید بر اینکه وظیفه ما و شما در افزایش این سرمایه اجتماعی بسیار سنگین است، گفت: در تبیین و ایجاد اعتماد و خدمت به مردم هر کاری که می‌توانیم انجام بدهیم، نباید کوتاهی کنیم زیرا حضور مردم در همه صحنه‌ها گره‌گشا و راهگشاست.

وی با اشاره به نامگذاری امسال به «جهش تولید با مشارکت مردم» اظهار کرد: مشکلات و معضلات اقتصادی، همه حوزه‌ها را تحت تاثیر قرار داده و باید این اقتصاد نفتی و آفت زده را درمان کرد که این جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور افزود: یکی از مهم‌ترین عوامل رشد اقتصادی و تولید که مداوم و مستمر باید باشد، زمانی امکان‌پذیر است که مردم به صحنه بیایند و وظیفه تک تک مسئولان است برای این مسئله راهکار اندیشیده و پروژه‌های رغبت انگیز تعریف کنند تا مردم سرمایه‌های خود را وارد چرخه کنند.

وی با اشاره به اینکه یکی از مسائل مهم عرصه تولید، صرفه‌جویی است، اظهار کرد: ۱۰۰ میلیارد دلار اتلاف انرژی در کشور داریم که باید به سمت حل این مسئله برویم؛ بهره‌وری در کشور ما کاهشی است و تا نقطه مطلوب فاصله داریم در حالی که یک سوم رشد اقتصادی را بهره‌وری تشکیل می‌دهد.

موسی‌پور اظهار کرد: ۹۲ درصد منابع آبی ما صرف کشاورزی می‌شود و اگر ۱۰ درصد در این حوزه صرفه‌جویی صورت بگیرد، مشکل آب در کشور حل می‌شود و این هم با آگاه‌سازی و مشارکت مردم ممکن است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • حجاب و عفاف نماد مسلمانی و پرچم افتخار امت اسلامی است
  • عملیات وعده صادق تنها گوشه‌ای از اقتدار نظامی کشور
  • تبیین دستاوردهای نظام مقدس اسلامی؛ماموریت‌ مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور
  • چرا اگر سپاه نبود کشور هم نبود؟
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • تمام فتنه‌های علیه کشور با حضور مردم خنثی شد
  • همه دستگاه ها در کنار یکدیگر باید مجری عدالت باشند
  • رهبر انقلاب: تحریم‌ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد
  • رهبر انقلاب: با جهش تولید، جیب و دست کارگر پر می‌شود /هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است