Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-04@04:43:53 GMT

کمپانی مزدا قدرت موتور خودرو برقی خود را کاهش داد

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۳۵۵۴۰

کمپانی مزدا قدرت موتور خودرو برقی خود را کاهش داد

ایتنا- مزدا عمداً توانایی‌های خودروی برقی خود را پایین آورده است تا حس القا شده توسط این خودرو به سرنشینان به حس استفاده از یک خودروی بنزینی نزدیک‌تر باشد. مزدا عمداً توانایی‌های خودروی برقی خود را پایین آورده است تا حس القا شده توسط این خودرو به سرنشینان به حس استفاده از یک خودروی بنزینی نزدیک‌تر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش ایتنا و به نقل از  engadget، کمپانی مزدا نه‌تنها برد اولین خودروی برقی خود به نام MX-30 را کوتاه‌تر کرده است بلکه عمداً برخی دیگر از قابلیت‌های آن را هم محدود کرده است. این خودروساز اعلام کرده است که گشتاور موتور برقی خودرو MX-30 را به گونه این تغییر داده است که حس یک خودروی بنزینی را به مخاطب القا کند.
 
این خودروی برقی مزدا با گشتاور 192 پوند بر فوت تنها در 9 ثانیه از سرعت 0 به 60 مایل بر ساعت می‌رسد. این گشتاور برای خودروهای بنزینی معقول است اما در مقابل  خودروهای برقی رقیب MX-30 مانند تسلا مدل 3 بسیار کم است. البته اگرچه مزدا به تولید MX-30 دست زده است اما به نظر می‌رسد که هیجان این کمپانی درزمینهٔ خودروهای برقی چندان بالا نیست.
     
در همین راستا مزدا به‌تازگی اعلام کرده است که MX-30 را با باتری کوچک‌تر 35.5 کیلووات بر ساعت ساخته است چراکه تبعات ساخت و استفاده از خودروهای برقی با برد بالا نسبت به خودروهای بنزینی برای طبیعت بیشتر است. البته این ادعا بر اساس گمانه‌زنی‌های سوال برانگیز زیادی مطرح شده است و استناد به آن در این مرحله از پژوهش‌ها چندان معتبر نخواهد بود.
 
به‌این‌ترتیب آمار سازمان حفاظت از محیط‌زیست ایالات‌متحده حاکی از آن است که برد مورد انتظار از MX-30 با یک‌بار شارژ تنها 120 مایل است. مزدا اعلام کرده است که هیچ‌گاه خودروی برقی مجهز به باتری بزرگی نخواهد ساخت و قصد دارد تا نسخه هیبریدی را با یک موتور دوار افزایش‌دهنده برد مسافت عرضه کند. انجام این اقدام ممکن است اشتیاق کاربران به خرید MX-30 را نسبت به گذشته تقویت کند.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: خودرو برقی خودروی هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۵۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست

مسیح فرزانه گفت: متنوع کردن سبد سوخت کشور برای عبور از ناترازی ضروری است اما پیش از این باید زیرساخت مورد نیاز.شبکه سوخت ایجاد شود.

مسیح فرزانه، کارشناس صنعت خودرو در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو درخصوص حل بحران ناترازی انرژی در کشور گفت: استفاده از خودرو‌های هیبرید و برقی یکی از راهکار‌هاست اما در استفاده از خودرو‌های برقی، باید ابتدا به خدمات پس از فروش، زیر ساخت مورد نیاز و ناترازی ۱۵ هزار مگاواتی برق در سال گذشته که در ۱۴۰۳ افزایش هم خواهد داشت توجه شود.

 

وی افزود: بررسی‌های من نشان می‌دهد اینگونه عمل نشده است، ما در حوزه خدمات پس از فروش خودروهای برقی و هیبریدی یک آئین‌نامه نداریم؛ در رابطه با برق شرایط مشخص است و هیچ دورنمای مثبتی در این باره نمی‌بینیم و حتی مسؤولان امری که دایه‌دار واردات خودروهای این چنینی هستند گامی در راستای تامین برق آن بر نمی‌دارند.

 

فرزانه در ادامه افزود: تمام این اقدامات همانند یک زنجیره به هم متصل است و طبعا هر کدام را اگر تامین نکنیم با مشکل روبه‌رو می‌شویم. وقتی باید خودروی برقی وارد کنیم که در تامین انرژی آن دچار مشکل نشویم؛ در صورتی که جواب وزارت نیرو به وزارت صمت برای تامین انرژی خودرو‌های برقی شفاف بوده و اعلام کرده که ایجاد چنین شرایطی امکان پذیر نیست.

 

این کارشناس صنعت خودرو توضیح داد: این مشکل را ما در سی ان جی کردن خودرو‌ها هم شاهد بودیم. مردم باید در صف‌های طولانیِ یک تا دو ساعته منتظر می‌ماندند تا بتوانند سوخت سی ان جی خودروی خود را تامین کنند.

 

وی گفت: باید از تمام سوخت‌ها برای متنوع کردن سبد سوخت استفاده و نباید فقط به یک تا دو مورد سوخت بسنده کرد. تنوع بخشی به سبد انرژی مسلما می‌تواند بار را از دوش بنزین دارد و گامی در مسیر رفع ناترازی سوخت کشور برداشته شود. البته همانطور که توضیح دادم زیرساخت هم باید تامین شود.

دیگر خبرها

  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • تسلا خواستنی نشد که نشد!
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • کاکایی، کارشناس صنعت خودرو: مردم پول ندارند سمند ۲۰ سال پیش را عوض کنند؛ می خواهند خودروی برقی یک میلیارد و ۳۰۰ میلیونی وارد کنند؟
  • خودروهای برقی خطرناکند؟
  • مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟
  • خودروهای برقی به سرنشینان دیگر خودروها آسیب می‌رسانند
  • خودرو کی ام سی KMC T9 + مشخصات، تصاویر و قیمت جک T9 پیکاپ
  • زمان عرضه خودروهای وارداتی و خودروهای برقی اعلام شد + جزئیات
  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست