Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیة‌الله(عج) درجمع فعالان مردمی مطالبه گری و عدالتخواهی، اظهار داشت: خیلی ها می خواهند حاج قاسم بشوند ولی باید به شما ها که عملا مکتب حاج قاسم را انتخاب کردید، تبریک گفت.

اخبار سیاسی - وی افزود: شما که موضوع جهاد واقعی و امروز و مورد نیاز انقلاب را یعنی همین مطالبه گری و عدالتخواهی را انتخاب کردید، کار مکتب حاج قاسم را انجام می دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وحدت و انسجام مردم بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی نشان دهنده زمینه حرکت بزرگ اجتماعی مردم در راستای گام دوم انقلاب است.

سرلشکر جعفری با بیان اینکه جهاد در جنگ نرم و چهل ساله دوم انقلاب با مسائل و مشکلات داخلی، مفسدین و دشمنان داخلی است، ادامه داد: بعد از شهادت سردار اسلام شهید حاج قاسم این حرکت بزرگ اجتماعی، این وحدت و انسجامی که مردم نشان دادند، حتما یک نقطه عطفی در مسیر و حرکت انقلاب بوده و نشان دهنده آن است که زمینه حرکت بزرگ اجتماعی در راستای گام دوم (چهل ساله دوم انقلاب) و حرکت جهادی به سمت جامعه اسلامی در مردم ما وجود دارد. 

فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیة‌الله(عج) تاکید کرد: این احساسی که می بینید همه میخواهند حاج قاسم بشوند، خیلی ها این احساس را دارند و می خواهند حاج قاسم بشوند، ولی باید به شما تبریک گفت که عملا مکتب و راه حاج قاسم را انتخاب کردید.

وی با بیان اینکه در40 ساله اول، جهاد، علیه ناامنی در کشور و منطقه و جهاد دفاعی و امنیتی به عنوان ضرورت قطعی انقلاب بود، عنوان کرد: الحمدلله با حماسه هایی که آفریده شد و با خون هایی که ریخته شد نهایتا از تهدیدات امنیتی و دفاعی عبور کرده ایم. وقایع یکسال اخیر مانند ماجرای انهدام پهپاد آمریکایی، ماجرای توقیف کشتی و ماجرای هدف قرار دادن پایگاه عین الاسد آمریکایی ها هم شاهد همین ادعا است.

سرلشکر جعفری گفت: ما از تهدیدات سخت و حتی امنیتی با کمک مردم عبور کردیم. حضور مردم خیلی نکته مهمی است. تجربه ای که از حرکت چهل ساله اول انقلاب برداشت می کنیم این است که با مردم همه کار می‌شود کرد و بدون مردم هم هیچ کاری نمی شود انجام داد.

فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیة‌الله(عج) افزود: آن چه را که رهبر انقلاب مطابق بیانیه گام دوم در چهل ساله بعدی انقلاب می خواهند، به صورت چکیده در دیدار ماه رمضان دانشجویان اینطور بیان فرمودند که نقش آفرینی موثر مردم باید برای مقابله با هر تهدیدی وجود داشته باشد و در چهل سال دوم تهدیدات از جنس فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی یعنی همان جنگ نرم است.

وی با بیان اینکه در جنگ نرم و چهل سال دوم با مسائل و مشکلات داخلی، مفسدین و دشمنان داخلی مواجهه و جهاد می کنیم، خاطرنشان کرد: روح بیانیه گام دوم، خودسازی، جامعه پردازی و حرکت به سمت تمدن اسلامی است. لذا اینکه می گوییم شما کار حاج قاسمی انجام میدهید، بر اساس مکتب حاج قاسم کار می کنید، این است که موضوع جهاد واقعی و امروز و مورد نیاز انقلاب را یعنی همین مطالبه گری و عدالتخواهی را انتخاب کردید.

سرلشکر جعفری خطاب به حاضرین با بیان اینکه جهاد واقعی امروز انقلاب همین است که شما انجام می دهید، تاکید کرد: البته کارهای جهادی خدمت رسانی هم لازم است و جهاد است، کار فرهنگی هم جهاد است حل مسائل مردم مثل مسائل معیشتی مردم هم جهاد است. اما  به نظر من موضوع مطالبه گری، شفاف سازی و اطلاع رسانی، مهم ترین و سخت ترین عرصه جهاد جنگ نرم و مورد اشاره رهبری است. امروز این جهاد کمتر از آن جهاد در عرصه دفاعی و امنیتی نیست. 

فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیة‌الله(عج) با تاکید بر اینکه رهبری واقعا به جوانها برای این حرکت بزرگ اجتماعی یعنی قیام مردم به قسط، عدالت و پرداختن به جامعه پردازی امید بسته اند و می خواهند که این حرکت بزرگ اجتماعی انجام بشود، اظهار داشت: البته این حرکت وجود دارد و باید تسریع شده و گسترش پیدا کند. بنابراین از شما که جزء پیشتازان این عرصه هستید می‌خواهند که برای برپا داشتن و گسترش این جهاد قیام کنید. یعنی همانطور که طبق دستور قرآن وظیفه داریم در کنار خواندن نماز های واجب خودمان، نماز را برپاداریم و نمازخوانی جمعی را حفظ کرده و گسترش دهیم، اینجا هم باید در کنار عدالتخواهی خودتان، همین عدالتخواهی و قیام مردم به قسط را گسترش دهید. مکتب حاج قاسم همین است. بدانید این کارها یک جهاد است و یک زندگی معمولی نیست. 

وی در پایان گفت: البته رهبری این تذکر را دادند که مواظب باشید اگر فساد دیدید، نا امید نشوید! حتی اگر صد برابر بیشتر هم فساد دیدید، نباید نا امید شوید. ایشان فرمودند این مثل مبارزات زمان طاغوت است، کتک خوردن هم دارد، ممکن است محرومیت از شغل هم داشته باشد ولی یک جهاد است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: قاسم سلیمانی جنگ نرم رهبر انقلاب جنگ نرم قاسم سلیمانی سرلشکر جعفری محمدعلی جعفری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۰۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مراسم «آگاه زمان» برای سالگرد شهادت شهیدمطهری

به گزارش خبرنگار مهر؛ ویژه برنامه چهل و پنجمین سالگرد شهادت آیت‌الله مرتضی مطهری با نام «آگاه زمان» روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت با حضور خانواده شهید مطهری، جمعی از چهره‌های علمی، دینی و همچنین دوستداران و اندیشمندان حوزه فرهنگ و هنر در خانه موزه شهید مطهری برگزار می‌شود.

شهید مرتضی مطهری متولد ۱۳ بهمن ۱۲۹۸ هجری شمسی در فریمان، استاد فلسفه و کلام اسلامی و تفسیر قرآن، عضو هیئت موتلفه اسلامی و از نظریه پردازان نظام جمهوری اسلامی ایران بود، وی قبل از انقلاب اسلامی استاد دانشگاه تهران بود و بعد از انقلاب به ریاست شورای انقلاب منصوب شد.

مهمترین خدمات مطهری در طول حیاتشان ارایه ایدیولوژی اصیل اسلامی از طریق درس و سخنرانی و تألیف کتاب است. این امر به خصوص در سال‌های ۱۳۵۱ تا ۱۳۵۷ به خاطر افزایش تبلیغات گروه‌های چپ و پدید آمدن گروه‌های مسلمان چپ زده و ظهور پدیده التقاط به اوج خود می‌رسد، در این سال‌ها استاد شهید با همکاری تنی چند از شخصیت‌های روحانی، «جامعه روحانیت مبارز تهران» را بنیان می‌گذارد.

شهید مطهری به یک نهضت اسلامی معتقد بود و برای اسلامی کردن محتوای نهضت تلاش‌های ایدئولوژیک بسیاری کرد. از جمله مهمترین این اقدامات می‌توان به کمک به تأسیس حسینیه ارشاد در سال ۱۳۴۶ اشاره کرد.

مطهری ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۳۵۸ پس از بازگشت از یکی از جلسات فکری سیاسی توسط یکی از اعضای گروه فرقان ترور شد و به شهادت رسید.

امام خمینی (ره) در پیام تسلیت خویش به مناسبت شهادت استاد فرمودند: «مطهری شخصیتی بود که عمر شریف و ارزنده خود را در راه اهداف مقدس اسلام صرف کرد و با کجروی‌ها و انحرافات مبارزه سرسختانه کرد.»

زمان برگزاری این مراسم سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت از ساعت ۱۴:۳۰ در خانه موزه شهید مطهری واقع در خیابان دولت، نبش بن بست صدرا است.

کد خبر 6089537 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • شهید مطهری مجاهدی در عرصه جهاد تبیین بود
  • نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • حضور و اراده مردم در سرنوشت کشور بزرگترین پدیده انقلاب اسلامی
  • رویداد «دختران حاج قاسم» آموزش فرماندهی جهاد تبیین است
  • برگزاری مراسم «آگاه زمان» برای سالگرد شهادت شهیدمطهری
  • علمداران اجتماعی به‌دنبال گره گشایی مشکلات اجتماعی توسط مردم است
  • صنایع استان بوشهر به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند