Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل دهقانی رئیس هیئت مدیره واحد تولیدی کاشی در نایین در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،گفت: شروع کار از سال ۸۹ شروع شد و تقریبا چهارماهی است که مجموعه راه اندازی شده، ولی این راه اندازی تکمیل نیست و هنوز دو خطوط دیگر نیاز به یک سری تسهیلات تکمیلی دارد که بتوانیم اشتغال زایی را افزایش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس هیئت مدیره بیان کرد: خط تولید این واحد متشکل از سه خط تولید کاشی و سرامیک به ظرفیت نهایی ۷ میلیون مترمربع در سال است.

او با بیان راه اندازی فاز یک این کارخانه افزود: مهمترین ویژگی تولید این واحد صنعتی این است که برای تهیه بدنه و عمده خاکی که مصرف داشته از سیستم پودر خشک استفاده می‌شود و این از هدر رفت منابع آبی و سرمایه‌های ملی کشور جلوگیری می‌شود که در نهایت هزینه تمام شده روند کاهشی را خواهد داشت.

رئیس هیئت مدیره کارخانه کاشی در نایین اظهار کرد: در مرحله اول این کارخانه ۱۰۰ نفر مشغول به کار می‌شوند که با تکمیل ظرفیت و راه اندازی کامل خطوط بیش از ۲۵۰ نفر به طور مستقیم و ۱۰۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم مشغول به کار خواهند شد.

او گفت: ماشین آلاتی که در این واحد صنعتی کار می‌کنند ماشین آلات به روز سیستم دنیا هستند که تولید کاشی و سرامیک را با هر نوع طرحی که اراده کنیم انجام می‌دهیم.

دهقانی با اشاره به توانمندی نیرو‌های بومی افزود: در حال حاضر محصولاتی که داریم به صورت عمده به خارج از کشور و کشور‌های آسیای میانه و عراق صادر و مابقی در داخل کشور به فروش می‌رود که کل این مجموعه راه اندازی و مونتاژ دستگاه‌ها تمام توسط نیرو‌های خود ایران و بومی این منطقه انجام شده است.

او اظهار کرد: مسئولین شهرستان به ویژه نماینده مردم نایین و خوروبیابانک تمامی سعیشان بر این بوده که این مجموعه راه اندازی شود، ولی مشکلاتی در سطح کشور وجود دارد که با وجود پیگیری‌ها و تلاش‌های زیاد مسئولین، هنوز به نتیجه نرسیده است.

رئیس هیئت مدیره واحد تولیدی کاشی در نایین گفت: این واحد تولیدی هم به خاطر حجم دستگاه‌هایی که وجود دارد و نیز گستردگی، جز ۵۰ طرح ملی کشور است که توسط خود اداره صنایع ومعادن بررسی و رقم خورده است.

او افزود: فرآیند تولید کارخانه کاشی وسرامیک ، از شش قسمت تشکیل شده، قسمت تهیه بدنه که به صورت پودر خشک است، فرم دهی یا پرس که پودر نیمه خشک تولید شده در قسمت تهیه بدنه را پرس می‌کند و شکل دهی می‌کند، سپس در قسمت دِرایر که جزئی از پرس و فرم دهی می‌باشد محصولات خشک می‌شوند و رطوبت آن‌ها تقریبا نزدیک به صفر می‌رسد و استحکام پیدا می‌کند.

دهقانی بیان کرد: پس از آن محصولات روی خط لعاب قرار می‌گیرد عملیات تزئین با لعاب و چاپ روی آن انجام می‌شود نهایتا در واگن ذخیره وقسمت چهارم که قسمت پخت است وارد کوره می‌شود.

رئیس هیئت مدیره واحد تولیدی کاشی در نایین گفت: بیسکویت‌های خام که لعاب خورده هستند در دمای ۱۱۵۰ درجه پخت می‌شوند در طول مدت یک ساعت که سیکل پخت است پس از آن روی پالت‌ها ذخیره و نهایتا جهت درجه بندی و اصلاح سایز وارد قسمت بسته بندی می‌شوند و برحسب مرغوبیت بسته بندی مورد نظر انجام در داخل کارتون‌های یک مترمربع بسته بندی و آماده عرضه به بازار می‌شوند.

او اظهار کرد: در حال حاضر و با راه اندازی یک خط تولید روزانه تولید ۶ هزار متر مربع در روز است و اگر تسهیلات تکمیلی به این واحد صنعتی داده شود دو تا خط تولید دیگر ما مثل این خط راه اندازی شود اشتغال زایی ما فوق العاده زیادتر می‌شود.

سید سعید پورحسینی مدیرعامل این کارخانه گفت: در منطقه ویژه و خاص نایین که شرایط همجواری با استان‌های اطراف را دارد با گروهی که خیرین بخش صنعت نامیده می‌شوند ۸ سال پیش یک پروژه در منطقه صنعتی نایین کلنگ زنی شد که به عنوان ۵۰ طرح ملی کشور از آن یاد می‌شود و پروژه‌ای که ما فکر نمی‌کردیم زمان بر باشد و ۸ سال این پروژه طول کشید و خدا روشکر دستگاه‌ها با مشارکت بانک صنعت و معدن تهیه و تامین شد.

او افزود: این کارخانه در مساحت ۱۵ هکتار زمین است که از این ۳۵ هزار مترمربع سالن احداث شده است و در شهرک صنعتی بزرگترین مجموعه تولیدی است که کار می‌کنیم.

مدیر عامل کارخانه کاشی در نایین بیان کرد: وجود معادن خوب همچنین موقعیت خاص نایین به دلیل اینگه شاهراه مواصلاتی کشور و مرکز ایران است حمل ونقل برای محصولی که ما تولید می‌شود برای عرضه کاشی و سرامیک در استان‌های همجوار جای بسیار خوبی است.

انتهای پیام/م

 

 

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اشتغال تسهیلات تکمیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۲۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسینعلی سمیعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در مراسم گرامیداشت روز معلم از به وقوع پیوستن واقعی ارتباط صنعت با دانشگاه با راه‌اندازی یک کارخانه در این واحد دانشگاهی و اشتغال ۵۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه در فاز نخست خبر داد.

وی اضافه کرد: همیشه معتقد بودیم اگر می‌خواهیم در اهداف دانشگاه موفق باشیم باید به طور عملی با صنعت در ارتباط باشیم و این موضوع بسیار مهمی بود که از اول دنبال می‌کردیم و در این راستا جلسات مهمی با کارخانجات بزرگ شهرستان انجام شد و نهایتاً با یکی از بزرگترین هلدینگ‌های کشور توانستیم به تفاهم برسیم که اکنون اتفاق بسیار خوب و بزرگی رقم خورد که در راستای آن می‌توانیم مدعی باشیم یکی از معدود دانشگاه‌هایی هستیم که در داخل مجموعه دانشگاه کارخانه فعال راه‌اندازی شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: این کارخانه‌ قرار است در هر شیفت ۵۰ نفر فعالیت کنند و در سه شیفت مشغول به کار است.

سمیعی با بیان اینکه افتخار ما این است که از فرزندان همین شهرستان در این کارخانه مشغول به کار شدند، افزود: نکته مهم‌تر این است که طبق تفاهمنامه‌ای که با هلدینگ بزرگ طب پلاستیک رقم خورد قرار بر این شد که ۵۰ دانشجو در این مجموعه صنعتی مشغول به کار شوند و این خود یعنی مصداق بارز اشتغالزایی از طریق دانشگاه.

وی، ایجاد امید به آینده برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود را یکی از مهم‌ترین ثمرات راه اندازی کارخانه در دانشگاه عنوان و تصریح کرد: اگر روزی ارتباط با صنعت در حد یک شعار بود امروز به واقعیت رسیده است و این تعامل ادامه دارد و در سطح وسیع‌تر انشالله انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود بیان کرد: هدف عالی ما آموختن آداب صنعت برای راه‌اندازی خط تولید از طریق خود دانشگاه است و امیداریم با تعامل با صنعت و یافتن راه کار‌های مناسب این مهم نیز اتفاق بیفتد.

سمیعی افزود: نکته دیگری که دنبال آن هستیم راه‌اندازی سرای گردشگری در دانشگاه است که در آینده اتفاقات خوبی رقم خواهد خورد؛ چراکه شاهرود در بین دو شهر مهم تهران و مشهد مقدس قرار داشته و ظرفیت بالایی برای اسکان مسافر وجود دارد، بنابراین یکی از ساختمان‌های بزرگ دانشگاه به این امر اختصاص داده شد که در حال اجرای زیرساخت‌های لازم برای راه‌اندازی این ساختمان هستیم.

وی با بیان اینکه سالانه بالغ بر ۲۵ میلیون مسافر از جلوی این دانشگاه عبور می‌کنند و در صورتی که امکان اقامت برایشان فراهم شود دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود بهترین اقامتگاه برای آنها محسوب می‌شود، اظهار کرد: نکته دیگری که به جد دنبال آن هستیم بحث جذب دانشجوی غیرایرانی است که می‌توان از امکان گردشگری ذکر شده در این قضیه نیز استفاده کرد و مستندات این مهم نیز به وزارت علوم ارسال شده است و منتظر مراحل بعدی آن هستیم.

وی با تأکید بر اینکه رسالت اول دانشگاه آموزش است و در این راه باید تلاش کرد، گفت: یکی از هدف‌های مهم مجموعه تلاش برای جذب دانشجو است و این مهم اتفاق نمی‌افتد مگر با چند فاکتور از جمله اینکه اولاً داشته‌های فعلی را حفظ کرد و دوم برای همین تعداد دانشجویان به لحاظ کیفی و کمی بیشتر سرمایه‌گذاری کرد و در صورتی که رضایتمندی همین تعداد فعلی را حفظ کنیم انتهای آن منتهی می‌شود به افزایش تعداد دانشجو.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود متذکر شد: در کمیته هدایت تحصیلی و جذب افرادی با این کمیته همکاری داشتند که سمتی نداشتند، اما به صورت داوطلبانه و بدون هیچ چشم‌داشتی این همکاری را به بهترین نحو به انجام دادند که حاصل آن افزایش ۱۳ درصدی جذب دانشجو بود. در این راه تعامل بسیار خوبی با آموزش و پرورش رقم خورد و در اولین گام از ده‌ها نفر از مدیران و نیز مدیریت آموزش و پرورش شهرستان شاهرود دعوت و جلسات توجیهی با آنان انجام شد و هدف ما این بود که این عزیزان ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه را از نزدیک ببینند.

سمیعی عنوان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود امکانات بسیار خوبی وجود دارد، اما درب‌های دانشگاه باید به روی همه باز می‌شد تا از نزدیک این امکانات را ببینند. معتقدیم امکانات و سرمایه‌های این دانشگاه متعلق به همه مردم است و باید از آن استفاده کنند.

وی افزود: در گام بعدی بیش از ۲۰۰۰ دانش آموز از دانشگاه بازدید کردند و با ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشگاه آشنا شدند و این موجب شد تا با چشم باز اهداف و رشته تحصیلی آینده خود را انتخاب کنند. تعاملات مختلفی را با آموزش و پرورش میامی و بسطام نیز داشتیم و برای جذب دانشجو برنامه‌های خوبی در آینده اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • هوشمندسازی و مجازی‌سازی فرآیند حمل و نقل کالا در یزد
  • طرح‌های اقتصادی در استان بوشهر حمایت می‌شوند
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور