Web Analytics Made Easy - Statcounter

سجاد بنابی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص ‏تحریم اعمال شده از سوی شرکت های آمریکایی برای برخی از دامنه‌های ایرانی با پسوند «دات کام» توضیح داد و گفت: در تمام دنیا دامنه های اینترنتی خارجی مانند «دات کام و دات نت»، توسط یک سری شرکت که به آنها رجیسترار (رجیسترکننده) گفته می شود، ثبت می شوند؛ هر یک از این شرکتها، نمایندگی هایی در ایران دارند و این نمایندگی ها نسبت به ثبت دامنه خارجی سایتهای ایرانی با پسوندهایی مانند «دات کام» و «دات نت» و «دات org » و امثال این ها اقدام می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اتفاقی که در خصوص محدودسازی دسترسی به برخی سایتهای دات کام در ایران صورت گرفته است، به این دلیل است که برخی از این شرکتهای رجیسترکننده، آمریکایی بوده و تابع قوانین این کشور هستند و به دلیل تحریم هایی که علیه ایران از سوی این کشور ایجاد شده، محدودیت هایی را در زمینه سرویس دهی به اکانت های ایرانی آغاز کرده اند.

نائب رئیس هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت با تاکید بر اینکه پیش از این نیز مشکلات تحریم برای هاستینگ هم ایجاد شده بود، گفت: پیش از این نیز شرکت امریکایی دیجیتال اوشن (ارائه دهنده خدمات زیرساخت رایانش ابری) با تحریم ایران، تمامی هاست هایی که از ایران ثبت می شدند را غیرفعال کرد.

بنابی اضافه کرد: هم اکنون نیز این اتفاق در حوزه نام دامنه افتاده است و شرکت آمریکایی که چند دامنه ایرانی را به ثبت رسانده بود، سرویس دهی خود را به ایران قطع کرده است و به همین دلیل دامنه خارجی سایت هایی مانند فارس نیوز، یکی از بانکها، یک سرویس دهنده ویدئو و چند کسب و کار دیگر از دسترس خارج شدند.

وی با بیان اینکه این مجموعه ها باید سراغ رجیسترکننده غیر آمریکایی بروند، گفت: نکته اصلی این است که هر شرکت و مجموعه ای در زمانی که دامنه را از یک شرکت ایرانی خریداری می کند، نمی داند ملیت آن شرکت چیست و به خاطر همین، این مشکل به وجود می آید.

این مقام مسئول در شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به اینکه اگر دامنه سایتی غیرفعال شده است باید یک رجیستر کننده غیرآمریکایی را جایگزین و دامنه شان را به آن کشور منتقل کنند، افزود: هم اکنون با این روش مشکل دامنه برخی مجموعه ها در حال رفع شدن است.

وی گفت: البته ما در داخل کشور با زیرساخت‌های موجود در شبکه ملی اطلاعات مشکل دسترسی به این سایت ها را حل کرده ایم. به این معنی که روی گیت وی پهنای باند داخل کشور، آدرس دات کام این سایت ها به دامنه « دات آی آر» منتقل شده است و در صورتی که کاربری به این آدرس ها مراجعه کند به دامنه «آی آر» منتقل شده و در داخل کشور با مشکلی روبرو نیست اما برای دسترسی از خارج به داخل ایران، این مجموعه ها باید رجیسترکننده خود را تغییر دهند.

بنابی اضافه کرد: در صورتی که شرکت یا مجموعه ای با این مشکل مواجه شد و یا احتمال می‌دهند با تحریم‌های بزدلانه‌ آمریکا مواجه شوند، به آدرس help@tic.ir ایمیل ارسال کنند تا تمهیدات لازم برای حل این مشکل، اندیشیده شود.

کد خبر 4834764 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: اینترنت تحریم های ایران شرکت ارتباطات زیرساخت فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی نوآوری شرکت دانش بنیان فناوری فضایی شرکت هواوی ایالات متحده آمریکا گوگل فیس بوک ماهواره امنیت سایبری امنیت اطلاعات هکرها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۴۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد

یحیی آل اسحاق، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفتگو با ایسنا با اشاره به این موضوع که نرخ ارز در کشور تحت تاثیر جریان‌های روانی است، گفت: در سایه جریان‌های روانی انتظارات تورمی شکل می‌‎‌گیرد و این انتظارات نیز عاملی برای افزایش تقاضا و نرخ ارز است.

چه کسی از افزایش نرخ دلار سود می‌برد؟

وی افزود: عده‌ای متخصصِ ایجاد جنگ روانی هستند؛ بنابراین مخالفان دولت در حین رخداد تنش‌‎های‌ سیاسی از ابزار جنگ روانی استفاده می‌کنند؛ البته برخی از ذی‌نفعان نیز از بالارفتن نرخ دلار سود می‌برند؛ در نتیجه شرایطی را ایجاد می‌کنند تا مسیر انتظارات مردم را تغییر دهند.

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق اظهار داشت: برخی با نشان دادن فضای ملتهب ناشی از بحران‌های سیاسی منطقه، نرخ ارز را بالا می‌برند و اقدام به فروش دلار می‌کنند و سپس با آرام شدن فضا اقدام به خرید ارز می‌کنند تا جیب‌های خود را پر کنند.

وی افزود: با حمله به کنسولگری ایران در دمشق شوک و تنش سیاسی در کشور ایجاد شد و سوداگران با سواستفاده از این شوک‌ها باعث افزایش نرخ دلار شدند.

نیازها قانونی کشور در حال تامین است

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با بیان اینکه گاهی نرخ ارز به علت تغییر در واقعیت‌های اقتصادی یعنی عرضه و تقاضا افزایش پیدا می‌کند، اظهار داشت: هم‌اکنون از سمت کانال اقتصادی تغییری در قیمت دلار رخ نداده؛ چون تمامی نیازهای قانونی کشور با نرخ 28 هزار و 500 و نرخ حدود 40 هزار تومان مرکز مبادله‌ تامین می‌شود، بنابراین التهابات ناشی از تنش‌های سیاسی، تنها عامل افزایش نرخ ارز است.

آل اسحاق با اشاره به این موضوع که شرایط کنونی بازار ارز ناپایدار است، گفت: تحولات بازار ارز به علت رخدادهای سیاسی است؛ بنابراین زمانی که این فضا آرام شود؛ نرخ ارز به صورت خودکار به محدوده‌های قبلی خود بازمی‌گردد.

وی در پایان تاکید کرد: درصورتی که شوک جدید سیاسی رخ ندهد، شرایط اقتصادی کشور با آرام شدن فضای منطقه و مسائل سیاسی، احتمالا به گونه‌ای رقم می‌خورد که دلار آزاد به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احتمال بازگشت قیمت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان چقدر است؟
  • شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد
  • تحریم‌های مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت
  • تمهیدات لازم برای کنکور امن اندیشیده شد
  • تمهیدات لازم برای کنکور ۱۴۰۳ اندیشیده شد
  • آیت الله خامنه ای : برخی توصیه می‌کنند یک خواسته آمریکا را قبول کنید تا مشکل حل شود / تحریم‌ها موجب شکوفایی استعداد‌ها شده
  • چگونه با وجود محدودیت ها در گوگل تبلیغ کنیم؟
  • واکنش ایران به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی درباره فعالیت‌های سایبری
  • تمهیدات حفاظتی و اجرایی برگزاری آزمون سراسری تشریح شد