Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فعالیت‌های قرآنی _ پیشکسوت و قاری بین‌المللی قرآن گفت: ما در محضر قرآن خجالت‌زده و شرمنده هستیم و باید رسماً عذرخواهی کنیم؛ چراکه ما این مصحف شریف را به‌گونه‌ای معرفی کردیم که مردم نوای قرآن را نوای مرگ تلقی می‌کنند، در حالیکه قرائت قرآن، آواز زندگی است.

عباس سلیمی، پیشکسوت و قاری بین‌المللی قرآن در گفت‌و‌گو با ایکنا از استان مرکزی، در پاسخ به این سؤال که دغدغه قرآنی شما چیست؟ گفت: امیدوارم پاسخ بنده به شما حمل بر خودنمایی نباشد، اما بسیار امید دارم نوجوانان و جوانان از زندگی افرادی همچون من عبرت بگبرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: افتخار افرادی همچون من این است که قبل از ورود به مقطع تحصیلات ابتدایی در برابر رحل قرآن زانوی ادب زمین زده و شاگردی کرده‌ایم، ولی هم‌اکنون که در دهه هفتم زندگی قرار گرفته‌ایم به این نتیجه رسیدیم که ای کاش دل انسان رحل قرآن باشد.

سلیمی اظهار کرد: خیلی از ما ممکن است پای رحل قرآن بنشینیم، اما زیست و سبک زندگی قرآنی نداشته باشیم و این مهم خیلی آزار دهنده است و من افسوس می‌خورم که نتوانستم از این اقیانوس بی‌انتهای معانی و معارف زلال قرآن بهره کافی را ببرم.

این قاری بین‌المللی قرآن ادامه داد: استاد عباس براتی‌پور از شعرای آیینی در غزل بلند خود در وصف قرآن اینچنین می‌گوید؛ «من هم از قرآن خجالت می‌کشم، کوله‌باری از ندامت می‌کشم» این بیت زبان حال همه ماست. این کتاب دارای معانی و معارفی بسیار ناب است که باید مورد توجه قرار گیرد.

سلیمی بیان کرد: ما در محضر قرآن خجالت‌زده و شرمنده هستیم و باید رسماً عذرخواهی کنیم؛ چراکه ما این مصحف شریف را به‌گونه‌ای معرفی کردیم که مردم نوای قرآن را نوای مرگ تلقی می‌کنند، در حالیکه قرائت قرآن، آواز زندگی است؛ چراکه به جای اینکه ما قرآن را به نسخه افسانه‌ای موزه نشین تبدیل کرده و به ظواهر بپردازیم باید به این نکته توجه داشته باشیم که این مصحف شریف نسخه عملیاتی شفابخش زندگی فردی و مسائل اجتماعی است.

وی همچنین حرکت به سوی فهم قرآن و عزم جزم در رابطه با عمل به آیات الهی را مورد تأکید قرار داد و افزود: اگر علم و عمل قرآن در کنار هم قرار گیرند زمین هم به قطعه‌ای از بهشت که خداوند به ما وعده داده است تبدیل می‌شود.

سلیمی در بخش دیگر از سخنانش گفت: دغدغه من این است که ای کاش می شد روشی داشته باشیم قرآن در همه مراکز کشور واقعا و حقیقتاً در اولویت اول باشند، در حالیکه قرآن امروز در مباحث آموزشی، اداری، اقتصادی و .. در اولویت اول نیست، قرآن حرف اول و آخرست، اگر اولویت را درست تشخیص داده و این کتاب الهی در جایگاه خود قرار گیرد ما در حوزه اجتماعی، فرهنگی و ... با این مشکلات بسیار مواجه نیستیم.

این پیشکسوت قرآن در پایان ادامه داد: قوانین وضع شده در مجلس باید دارای پیوست قرآنی باشند، چراکه در این صورت برای ادعای اثبات هر قانون می‌توان دلیل قرآنی را برشمرد و از طرف دیگر شاهد اینهمه مشکل و نارضایتی نباشیم، امیدست همه ما دغدغه خود قرآن را داشته باشیم، اگر داشته باشیم زندگی ما بهتر از این خواهد شد که درحال حاضر هست.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا ایکنا مرکزی عباس سلیمی قاری بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۰۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، حجت‌الاسلام رستمی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین رویکرد‌های سازمان تبلیغات اسلامی نشر برنامه‌های قرآنی و دینی در جامعه است، گفت: در این زمینه مؤسسات و خانه‌های قرآنی با مجوز این نهاد در سطح شهرستان فعالیت می‌کنند.

او با اشاره به فعالیت مؤسسات و خانه‌های قرآنی شهرستان ملایر افزود: علاوه بر این مؤسسات و خانه‌های قرآنی جلسات خانگی قرآن نیز در این شهرستان فعال است.

رئیس تبلیغات اسلامی ملایر به برگزاری بیش از ۱۳۰ محفل و کرسی تلاوت قرآن در دو سال اخیر در سطح مساجد شهرستان اشاره و تأکید کرد: این برنامه‌های قرآنی همچنین با همکاری آموزش و پرورش به شکل کرسی‌های تلاوت هفتگی در مدارس برگزار می‌شود.

او گفت: همچنین کرسی‌های تلاوت قرآن کریم با عنوان طرح شهید محمودی نیر از سوی آموزش و پرورش و دارالقرآن در مساجد شهری و روستایی در حال برگزاری است و با استقبال خوبی نیز همراه بوده است.

رستمی تصریح کرد: قرار است برای روستا‌های بدون خانه قرآن یک رابط آقا و یک رابط خانم برای آموزش‌های تکمیلی معرفی شود که برای برخی روستا‌ها معرفی انجام شده است.

دیگر خبرها

  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • غوغای «فرشته‌های کابلی» در «قصر دارالامان»
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر