Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: ریشه کنی بیماری تنها بدین معنی نیست که فردی مبتلا نشود بلکه این ویروس نباید در هیچ جا وجود داشته باشد.

محمد مهدی گویا روز گذشته(پنجم بهمن ماه) در آئین آغاز طرح واکسیناسیون تکمیلی خانه به خانه فلج اطفال در بندرعباس، افزود: بیش از بیست سال است که این بیماری در کشور وجود ندارد اما تردد اتباع کشورهای همسایه افغانستان و پاکستان ایجاب می کند این طرح در چهار استان هم مرز و پرتردد به صورت خانه به خانه انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: ریشه کنی بیماری تنها بدین معنی نیست که فردی مبتلا نشود بلکه این ویروس نباید در هیچ جا وجود داشته باشد.

گویا با اشاره به اینکه نمی‌توان به مسائل پیشگیری ساده نگاه کرد، تصریح کرد: پس از دریافت گواهینامه ریشه کنی منافع آن در مسائل اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی دیده خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: سلامت یک مقوله همگانی است و طرح واکسیناسیون تکمیلی خانه به خانه فلج اطفال نیز یک مسئله همگانی است که همه باید مشارکت کنند.

همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی هرمزگان گفت: ریشه کنی بیماری های واگیر از اهمیت خاصی در حوزه سلامت برخوردار است.

حسین فرشیدی افزود: همجواری هرمزگان با استان های پرتردد اتباع کشورهای پاکستان و افغانستان آن را در صف استان های پرخطر قرار داده است.

فرشیدی با اشاره به سیل اخیر در جنوب هرمزگان اضافه کرد: اقدامات حوزه بهداشت و درمان در حادثه اخیر سیل بسیار حایز اهمیت بود زیرا در این سیل بخش بزرگی از راههای مواصلاتی در هرمزگان از بین رفته است.

وی اضافه کرد: بنا به اهمیت طرح واکسیناسیون تکمیلی خانه به خانه فلج اطفال این طرح با یک هفته تاخیر انجام شد تا راهها به حالت عادی بازگردند و بتوان همه روستاها را تحت پوشش طرح قرار داد.

عالی ترین مقام بهداشتی و درمانی در هرمزگان اظهار کرد: راه نقش به سزایی در پوشش برنامه های بهداشتی خواهد داشت به طوری که در این مدت دسترسی خانه های بهداشت و مراکز بهداشتی به علت سیل اخیر با مشکل روبرو شده است.

وی تصریح کرد: هر گونه کوتاهی در برنامه‌های سلامت محور موجب ایجاد خطرات در زمینه شیوع بیماری های واگیر خواهد شد به همین منظور طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در چهار استان کشور انجام می شود.

در ادامه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان گفت: این کار به عنوان یک کار بزرگ و ارزشمند است و حکایت از عزم جدی همکاران خوب دانشگاه و سایر دستگاههای همکار دارد.

سعید ناجی بیان کرد: اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی خانه به خانه فلج اطفال دفاع از حیثیت سلامت است که با تلاش و کوشش تیم های بهداشتی محقق شده است.

وی ادامه داد:حوزه سلامت به دنبال سعادت بشری است؛ تصمیم جامعه بین‌المللی در ریشه کنی بیماریهای واگیر می باشد تا سعادت بشری را به همراه داشته باشد.

ناجی خاطرنشان کرد: اجرای این طرح با گستره وسیع قابل تجلیل است و جا دارد از همه تلاشگران این عرصه تقدیر کرد.

همچنین معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این مراسم گفت: با توجه به همجواری کشور ما با دو کشور پولیو آندمیک (افغانستان و پاکستان) در مرز شرقی و رفت و آمد اتباع این کشورها، امکان بازگشت مجدد بیماری به کشور وجود دارد؛ لذا برای تداوم وضعیت عاری از پولیو طی سال های اخیر ایمن سازی تکمیلی با کیفیت مطلوب ضروری است.

محمود حسین پور افزود: طرح واکسیناسیون فلج اطفال در مرحله نخست از تاریخ ۵ الی ۸ بهمن ماه با خوراندن واکسن پولیو به کودکان زیر ۵ سال در سراسر استان آغاز شد و مرحله دوم این طرح نیز از ۵ الی ۸ اسفند به مدت ۴ روز اجرایی خواهد شد.

حسین پور با اشاره به اینکه یک هزار و ۳۹۷ اکیپ دونفره در این طرح همکاری می کنند، اظهار کرد: در کل استان ۴۸۰ هزار خانوار با بیش از ۲۰۹ هزار کودک زیر ۵ سال واکسینه می شوند. در شهرستان بندرعباس نیز ۱۸۰ هزار خانوار با بیش از ۷۵ هزار کودک وجود دارد که ۱۵۰ تیم دو نفره به صورت اکیپ، کودکان زیر ۵ سال را واکسینه می کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۱۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون بیش از ۷۰ هزار راس دام علیه بیماری آبله در هفتکل

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امید ممبینی گفت: بیش از ۷۰ هزار راس دام سبک دام در ۶۵ واحد اپیدمیولوژیک زیر پوشش رایگان واکسیناسیون قرار می‌گیرند.


وی بیماری آبله را یک بیماری عفونی ویروسی و بسیار واگیردار در دام‌ها به ویژه گوسفند و بز دانست و افزود: مهم‌ترین نشانه‌های بروز این بیماری ایجاد برجستگی‌های ریز و تاول‌ها و ضایعات روی پوست قسمت‌های فاقد پشم بدن دام است که سبب ایجاد مشکلاتی نظیر آسیب پوست، عفونت‌های ثانویه و تلفات دام می‌شود.


ممبینی واکسیناسیون را یکی از بهترین راه‌های پیشگیری از بیماری‌ها عنوان کرد و ادامه داد: با واکسیناسیون می‌توان از ابتلای دام‌ها به بیماری‌های مختلف دامی جلوگیری کرد که این امر نقش بسیار مهمی در حفظ بهداشت و سلامت دام دارد که در نتیجه نقش موثری در حفظ سلامت عمومی ایفا می‌کند.

دیگر خبرها

  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • با ۲۱ میلیون نفر بی سواد دمکراسی حاکم می شود؟
  • واکسیناسیون بیش از ۷۰ هزار راس دام علیه بیماری آبله در هفتکل
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • ارتباط مستقیم فرمانده انتظامی استان با مردم
  • پاسداری از خون و راه شهدا، رسالت همگانی
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد