Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سیدحسن رسولی» روز یکشنبه در یکصد و نود و سومین جلسه شورای شهر گزارش عملکرد حساب درآمد و هزینه آذر ماه امسال را ارایه کرد .

رسولی اظهار داشت: شهرداری تهران بر اساس بودجه مصوب شورا موظف بوده در برش عملکردی ماهانه خود نسبت به تامین منابع در سقف ۱۵هزار و ۶۹۰ میلیارد ریال اقدام و به همین میزان مصارف خود را تنظیم و تعادل میان منابع و مصارف را برقرار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در این ماه مبلغ ۱۲هزار و ۷۰۱  میلیارد ریال معادل ۸۸ درصد درآمد کسب کرده است.  

عضو شورای تهران ادامه داد: از کل درآمدها مبلغ ۱۱هزار و ۴۰۲ میلیارد ریال آن معادل ۹۰ درصد نقد ، ۱۰ درصد (۱هزار و ۲۹۹ میلیارد ریال) آن غیرنقد، ۴۹درصد (۵هزار و ۵۶۷میلیارد ریال) پایدار و ۵۱درصد آن (۵هزار و ۸۳۵ میلیارد ریال) ناپایدار است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با ارایه عملکرد هزینه ای شهرداری در آذرماه امسال هم افزود: شهرداری تهران در بخش مصارف تا سقف ۱۴هزار و ۵۴۵ میلیارد ریال اجازه هزینه کرد داشت که با اعلام مبلغ ۱۲هزار و ۳۹۹ میلیارد هزینه ثبت شده در این ماه، تقریباً ۸۵ درصد مصارف خود را منظور و ثبت کرده است.

به گفته رسولی از این مبلغ ۸۷ درصد بصورت پرداخت نقدی و ۱۳ درصد هزینه غیرنقدی است. 

وی ادامه داد: شهرداری تهران بر اساس بودجه مصوب موظف بوده، در برش عملکردی نه ماهه خود نسبت به تامین منابع در سقف ۱۴۱هزار و ۲۱۰ میلیارد ریال اقدام کند.

وی ادامه‌داد که طی این دوره نه ماهه مبلغ ۱۲۴هزار و ۴۹۷ میلیارد ریال معادل ۸۸ درصد درآمد کسب شده است.
   
عضو شورای شهر تهران در تشریح ردیف های هزینه های جاری نه ماهه گفت: عملکرد حقوق پرسنل رسمی و قراردادی نسبت به اعتبارات مصوب ۹ماهه ۹۳درصد، عملکرد حقوق سازمان ها و شرکت ها و ادارات مستقل نسبت به اعتبارات مصوب ۹ماهه ۱۱۲ درصد، عملکرد بازپرداخت اصل و سود تسهیلات، سود اوراق مشارکت نسبت به اعتبارات مصوب ۹ماهه ۲۸۹ درصد و عملکرد تسویه بدهی (سایر مطالبات) نسبت به عملکرد ۷۱۲ درصد است. 

رسولی همچنین گفت: از کل هزینه ثبت شده در نه ماه نخست سال جاری ۹۶ درصد نقدی و ۴ درصدغیرنقدی است .

شهرداری تهران سال ۹۸ را با احتساب لایحه متمم بودجه بیش از ۲۳ میلیارد تومان است.

کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران گزارش های مالی ماهانه شهرداری را بررسی و توسط خزانه دار شورا در صحن شورا قرائت می شود .

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 حقوق شورای اسلامی شهر تهران شهرداری شهرداری تهران کمیسیون برنامه و بودجه قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۶۳۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • باغات منطقه۶ شهر قم بهسازی می‌شود
  • اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان
  • افزایش ۸۰ درصدی ارزش صادرات سمنان در سال جدید
  • درخواست شهرداری تهران از دولت برای افزایش نرخ معاینه فنی
  • افزایش لوکس نوری در بوستان‌های منطقه ۷ اصفهان
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • صادرات استان زنجان صعودی شد
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • ‌۱۷۰ میلیارد ریال، هزینه کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد بر دوش شهرداری گرگان