Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@22:41:08 GMT

گرد و غبار داخلی موجب مقاومت آنتی بیوتیک ها می شود

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۷۴۵۶۹

گرد و غبار داخلی موجب مقاومت آنتی بیوتیک ها می شود

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه نورث‌وسترن شیکاگو معتقدند این ژن‌ها می‌توانند موجب گسترش پاتوژن ها شده و درمان عفونت‌ها را دشوارتر نمایند.

باکتری‌ها می‌توانند موجب انتشار انواع متفاوت ژن‌ها شوند. محققان این دانشگاه برای اولین بار دریافتند ژن‌های مقاوم به آنتی بیوتیک در میکروب‌های گرد و غبار دارای قابلیت حرکتی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«اریکا هارتمن»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ما مشاهده کردیم باکتری‌های موجود در محل زندگی دارای ژن‌های قابل تحرک مقاوم به آنتی بیوتیک هستند.»

وی در ادامه می‌افزاید: «غیرپاتوژن می‌توانند از انتقال افقی ژن برای دادن ژن‌های مقاوم به آنتی بیوتیک به پاتوژن استفاده نماید. در نتیجه پاتوژن مقاوم به آنتی بیوتیک می‌شود.»

هارتمن گردگیری با دستمال مرطوب به جای استفاده از محلول‌های ضدمیکروبی را توصیه می‌کند چراکه محلول‌های ضدمیکروبی موجب مقاوم‌تر شدن باکتری‌ها به آنتی بیوتیک ها می‌شوند.

کد خبر 4836058

منبع: مهر

کلیدواژه: آنتی بیوتیک گرد و غبار باکتری وزارت بهداشت ویروس کرونا سرطان لبنیات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درمان ناباروری سازمان نظام پزشکی سازمان غذا و دارو آفلاتوکسین دارو پوست بیماری صرع دندانپزشکی گردشگری سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۴۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • حمله به ایلات اسرائیل؛ این‌بار «سرایاالأشتر» + فیلم
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • حمله بی سابقه از خاک عراق به تل آویو/ نگرانی شدید آمریکایی‌ها درباره وقوع جنگ داخلی/ اعلام تعلیق روابط اقتصادی ترکیه با اسرائیل/ حمله پهپادی گروه مقاومت بحرینی به فلسطین اشغالی
  • آیا فرشتگان می توانند کاری غیر از عبادت را در پیش گیرند؟
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • آئین غبار روبی و گلباران مزار شهدای پیرانشهر بمناسبت روز معلم
  • سریع‌ترین راه‌های از بین بردن بوی سیر دهان
  • اسامه حمدان: حمله زمینی به رفح موجب توقف مذاکرات می‌شود
  • ۴ ادویه ضد آلزایمر
  • «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند»