Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-04-27@01:09:35 GMT

سخنگوی تعزیرات: مردم مراقب کلاهبرداران باشند

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۸۰۶۴۶

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی کشور گفت: افرادی با عناوین جعلی، خود را بازرس سازمان تعزیرات معرفی می‌کنند و از مردم باج می‌گیرند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی، سیدیاسر رایگانی با تأکید بر اینکه مردم مراقب کلاهبرداران باشند، گفت: ما در سازمان تعزیرات، عنوان شغلی «بازرس» نداریم و چنانچه بخواهیم نظارتی بر بازار داشته باشیم به صورت تیم‌های گشت مشترک به بازار می‌رویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: در این تیم مشترک رئیس شعبه و دو تا سه نفر از بازرسان اتحادیه و اصناف و همین‌طور نیروی انتظامی حضور دارند، اما متأسفانه در ماه‌های اخیر مشاهده کرده‌ایم که افرادی با عناوین جعلی، خود را بازرس سازمان تعزیرات معرفی و از مردم باج خواهی می‌کنند.
رایگانی گفت: متأسفانه در شکایات دیده‌ایم که کسبه اطلاع می‌دهند افرادی با عنوان بازرس تعزیرات به محل کسب آن‌ها مراجعه می‌کنند و درخواست ۱۰ برابر پول جریمه احتمالی آن‌ها را داشته‌اند و کسبه هم از روی ناآگاهی این مبالغ را پرداخت کرده‌اند.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی تأکید کرد: عنوان و جایگاه سازمانی به عنوان بازرس تعزیرات نداریم و فقط بازرسان اتحادیه و اصناف هستند که آن‌ها نیز به تنهایی در بازدید‌ها نمی‌روند و اگر هم بروند با معرفی‌نامه اتحادیه خود خواهند رفت.
وی افزود: کسبه و مردم می‌توانند با شماره تماس ۸۸۸۵۳۰۱۰-۰۲۱ که شماره دفتر مرکزی تعزیرات است تماس بگیرند و مستندات و مشاهده‌ها و اعتراض خود را مطرح کنند که قطعاً برخورد لازم صورت خواهد گرفت.
رایگانی با انتقاد از اینکه جعل عنوان و کلاهبرداری به راحتی انجام می‌شود، گفت: به عنوان مثال در یک خیابان حدود ۵۰ تا ۶۰ مغازه توسط یک گروه دو تا سه نفره مورد کلاهبرداری قرار گرفتند که این تیم با ابزار لازم مانند بی‌سیم و جعل کارت به این مغازه‌ها مراجعه کرده بودند.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی کشور افزود: متأسفانه همه اصناف از داروخانه‌ها گرفته تا خرده فروشان، رستوران‌ها، پیتزافروشی‌ها و سوپرمارکت‌ها تحت این کلاهبرداری‌ها قرار گرفته‌اند و ما این اتفاق را در کل کشور شاهد هستیم، اما در تهران بیشتر بوده است.
وی افزود: در گزارشی که ثبت شد یک تیم کلاهبرداری به حدود ۷۰ دفتر مشاوره املاک رفتند و با بنر پلمب و داشتن بی‌سیم آن‌ها را تهدید می‌کردند که در ازای پلمب نکردن، مبالغ هنگفتی را دریافت کنند.
رایگانی به مردم توصیه کرد به کسب و کار‌های خود احاطه داشته باشند، بازرسان صنف خود را بشناسند و در صورت مراجعه این افراد، اسناد هویتی را درخواست کنند.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: متأسفانه این نوع کلاهبرداری «جعل عنوان» است و سازمان تعزیرات نسبت به کسانی که به اسم تعزیرات سوءاستفاده می‌کنند، کوتاه نمی‌آید و رضایت نمی‌دهد؛ بنابراین از مردم می‌خواهیم علاوه بر اینکه مستندات خود را به سازمان گزارش دهند عناوین شغلی را که به محل کسب و کارشان مراجعه می‌کنند، به دقت بررسی کنند.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: تعزیرات کلاهبرداری هشدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۰۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۴۳ مورد بازرسی از واحدهای صنفی محلات انجام شد

محمد جمالعباسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سال گذشته با ۱۰۷۹ مورد بازرسی و نظارت بر عملکرد واحدهای صنفی شهرستان محلات توسط اداره صمت این شهرستان، ۱۱۱ پرونده به ارزش حدود ۲۴۰ میلیون تومان تشکیل و به اداره تعزیرات حکومتی این شهرستان ارجاع شده است.

وی با اشاره به فعالیت حدود ۳۰۰۰ واحد صنفی در محلات، گفت: سال گذشته با انجام ۱۴۶۴ مورد بازرسی از واحدهای صنفی شهرستان محلات، ۱۶۶ پرونده به ارزش بیش از ۵۰۰ میلیون تومان تشکیل و به اداره تعزیرات شهرستان محلات ارجاع شده است.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان محلات افزود: سال گذشته ۶۰ گزارش توسط ستاد خبری اداره صمت محلات دریافت و ۸۶ گشت مشترک توسط ادارات تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی، شبکه بهداشت و درمان، اتاق اصناف و جهاد کشاورزی انجام شد که طی این گشت‌ها ۳۷۱ واحد صنفی مورد بازرسی قرار گرفتند.

جمالعباسی گفت: همچنین پارسال از مجموع ۲۵۴۳ مورد بازرسی از واحدهای صنفی شهرستان محلات، ۲۷۷ پرونده با ارزش بیش از ۷۵۰ میلیون تومان به تعزیرات حکومتی این شهرستان ارسال شده است.

وی گفت: در حوزه قاچاق کالا نیز ۱۱۰ مورد بازرسی مشترک و مستقل با محوریت دخانیات، لوازم یدکی خودرو، لوازم خانگی و لوازم آرایشی و بهداشتی توسط اداره صمت محلات انجام شد.

کد خبر 6088532

دیگر خبرها

  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سئوالات کنکور 
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سوالات کنکور
  • ۲۵۴۳ مورد بازرسی از واحدهای صنفی محلات انجام شد
  • نهاد‌های اقتصادی نباید سرمایه گذار را دغدغه‌مند کنند
  • کنکوری‌ها مراقب شگردهای کلاهبرداران باشند
  • تشریح مصوبات جلسه هیئت وزیران از زبان سخنگوی دولت
  • لایحه دو فوریتی اصلاح قانون تعزیرات حکومتی به مجلس می‌رود
  • نظارت سازمان تعزیرات بر گران‌فروشی و احتکار موثرتر می‌شود
  • هیات وزیران با لایحه اصلاحیه سازمان تعزیرات موافقت کرد