Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول کمیته همیاری و خدمت‌رسانی ستاد دهه فجر استان کرمان گفت: عملیات اجرایی احداث هزار نیروگاه خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مددجویان تحت حمایت در ایام دهه فجرآغاز می شود همچنین در این ایام ۴۰۰ طرح اشتغال و خودکفایی برای مددجویان در استان راه‌اندازی خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان، یحیی صادقی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برنامه ریزی های لازم برای برگزاری ۴۳ ویژه‌ برنامه توسط کمیته همیاری و خدمت‌رسانی ستاد دهه فجر استان کرمان به مناسبت ایام‌الله دهه فجر و چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در کرمان صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان افزود: این ویژه‌برنامه‌ها در حوزه‌های مختلف همچون مسکن، اشتغال، فرهنگی، حمایت از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و نیازمندان برگزار می‌شود.

وی مطرح کرد: عملیات اجرایی احداث هزار نیروگاه خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مددجویان تحت حمایت در ایام دهه فجرآغاز می شود همچنین در این ایام ۴۰۰ طرح اشتغال و خودکفایی برای مددجویان در استان راه‌اندازی خواهد شد.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان بیان کرد: به مناسبت دهه فجر هزار و ۲۴ واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد در استان کرمان افتتاح و به متقاضیان تحویل داده می‌شود.

صادقی یادآور شد: اعطای جهیزیه به ۶۰۰ نفر از نوعروسان تحت حمایت، تأمین کمک‌هزینه لوازم ضروری مددجویان به ارزش سه میلیارد تومان، اهدا ۴۰۰ دستگاه لوازم گرمایشی به مددجویان، پرداخت وام کارگشایی به نیازمندان با اعتباری بیش از سه میلیارد تومان، پرداخت کمک‌ هزینه شهریه به ۴ هزار و ۴۰۰ دانشجوی تحت حمایت، افتتاح و راه‌اندازی صندوق ضمانت تسهیلات اشتغال برای مددجویان از دیگر برنامه‌های این کمیته در دهه فجر است.

مسئول کمیته همیاری و خدمت‌رسانی ستاد دهه فجر استان کرمان ادامه داد: برگزاری جشن پیروزی انقلاب اسلامی و بزرگداشت یاد و خاطره سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی توسط مراکز نیکوکاری یکی دیگر از برنامه‌های این کمیته در ایام دهه فجر است.

وی خاطرنشان کرد: در این ایام چند مرکز نیکوکاری تخصصی، ویژه کارآفرینان راه اندازی و افتتاح خواهد شد.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان در پایان گفت: در این ایام کاروان‌های سلامت در برخی شهرستان‌های استان، به جهت غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدا، عیادت و دلجویی از بیماران تحت حمایت حضور پیدا می کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۱۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برنامه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی در ۱۶ مدرسه کشور در دست اجرا است که از این تعداد، هفت نیروگاه در استان‌های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت هم‌زمان به بهره‌برداری رسیدند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با حضور در دبیرستان خیرساز زیرک پردیسان قم که مجهز به این فناوری شده است، گفت: ساخت این نیروگاه‌ها ضمن ایجاد درآمد پایدار و صرفه‌جویی در هزینه‌های مدارس، سبب افزایش خودآگاهی و تربیت اقتصادی دانش‌آموزان در راستای استفاده از انرژی‌های پاک می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در برنامه هفتم توسعه کشور، اختیار کسب درآمد اختصاصی برای همه مدارس از مسیر‌هایی مانند تولید انرژی پاک توسط سلول‌های خورشیدی یا تعبیه فضای تجاری در نظر گرفته شده تا هر مدرسه بتواند اقتصاد خود را پیش ببرد.

حمیدرضا خان محمدی یادآور شد: دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است و در یک برنامه کوتاه‌مدت با همکاری دستگاه‌های متولی، ۲۰ هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند.

وی با ذکر اینکه در حال حاضر ۵۶ طرح نیروگاه خورشیدی در سطح کشور در حال اجراست، گفت: تاکنون نیروگاه‌های خورشیدی ۱۱ مدرسه در استان قم با ظرفیت ۲۲۰ کیلووات به مرحله اجرا رسیده‌اند که از این تعداد نیروگاه‌های پنج مدرسه با مجموع ظرفیت مجموع ۱۰۰ کیلووات به شبکه سراسری برق متصل شده‌اند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: برای تولید انرژی از سلول‌های خورشیدی و استفاده از فضای مدارس در این امر، با خیرین و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی وارد مذاکره شده‌ایم تا این موضوع در همه مدارس جدیدالاحداث محقق شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: با تولید هر کیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی ۵۶۰ گرم از انتشار گاز دی اکسید کربن جلوگیری و سبب صرفه جویی ۰.۲۷ مترمکعب مصرف گاز طبیعی و ۰.۲۲ لیتر مصرف آب می‌شود.

هم‌زمان با بهره‌برداری از این نیروگاه، آیین افتتاح مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در پردیسان قم برگزار شد. این مدرسه در زمینی به مساحت پنج هزار و ۲۳ مترمربع و با زیربنای سه هزار و ۱۵۹ مترمربع در سه طبقه و بر اساس آخرین استاندارد‌های روز ساخته شده و دارای ۱۸ کلاس درس و مجهز به سه سامانه ۲۰ کیلوواتی تولید برق از انرژی پاک خورشیدی است.

دیگر خبرها

  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • ارائه خدمات حقوقی به هزار مددجوی زنجانی‌
  • نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن کلید خورد
  • آغاز نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور