Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، طالبان امروز دوشنبه در بیانیه ای اعلام کرد که هواپیمایی که ساعاتی پیش در ولایت غزنی سقوط کرد متعلق به تروریست‌های آمریکایی بوده و توسط این گروه ساقط شده است.

در بیانیه طالبان در این خصوص آمده است: هواپیمایی که در غزنی سقوط کرد، یک هواپیمای نظامی متعلق به ارتش امریکا بوده و ما آنرا ساقط کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالیست که برخی منابع رسانه‌ای به نقل از طالبان اعلام کرده اند که هواپیمای «گلف استریم» آمریکایی حامل افسران اطلاعاتی آمریکا بوده است.

گفتنی است، والی ولایت غزنی افغانستان پیشتر با صدور بیانیه ای اعلام کرد که یک فروند هواپیمای مسافربری متعالق به یک شرکت هواپیمائی خارجی دچار سانحه شده و سقوط کرده است.

بر اساس اعلام والی ولایت غزنی، هواپیمای مسافربری مذکور با ۸۳ سرنشین پس از برخورد با زمین منهدم شده و به صورت کامل سوخته است.

به گزارش اسپوتنیک، وزارت کشور افغانستان و دفتر معاون دوم رئیس جمهوری این کشور هم اکنون این سانحه را تأئید کرده اند.

کد خبر 4836811

منبع: مهر

کلیدواژه: طالبان افغانستان ایالات متحده آمریکا ایالات متحده آمریکا عراق ایران لیبی رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ سوریه فلسطین لبنان ترکیه روسیه معامله قرن استیضاح ترامپ رجب طیب اردوغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۸۴۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرض و طول سرزمین‌های اشغالی تحت اشراف سلاح‌های ایرانی است

وحید جلال‌زاده، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درخصوص سخنان رهبر انقلاب در دیدار با فرماندهان نظامی برای نوآوری در تسلیحات و شناخت روش‌های دشمن و تاثیر آن بر معادلات منطقه گفت: قطع‌به‌یقین هر زمانی که رهبر انقلاب با فرماندهان نظامی جلسه داشتند راهبرد‌های جدیدی تعیین و مشخص شده است.

وی اظهار کرد: رهبر انقلاب در جلسه با فرماندهان نظامی یک قدردانی از آنها به‌دلیل عملیات وعده صادق کردند و این امر یک پشت‌گرمی و ذخیره استراتژیکی برای نیرو‌های نظامی ما بود. نکته دوم درباره تحلیلی بود که می‌خواست عملیات وعده صادق را تخفیف بدهد به تعداد کشته‌ها که ایشان اعلام کردند منظور ما از عملیات وعده صادق ظهور قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران بود و این ارزیابی، تحلیل‌های دوستان و دشمنان ما در منطقه را به‌طور کلی اصلاح کرد.

نماینده مردم ارومیه در مجلس تصریح کرد: بعضی‌ها با علم به اینکه در حوزه دفاعی چقدر قدرتمند هستیم می‌خواستند با تحلیل‌های سخیفانه قدرت دفاعی و امنیتی ما را فروبکاهند که عملیات وعده صادق نشان داد ما به عمق سرزمین‌های اشغالی اشراف داریم و عرض و طول سرزمین‌های اشغالی تحت اشراف سلاح‌های ایرانی است به همین دلیل این عملیات موفقیت‌آمیز بود.

جلال‌زاده تاکید کرد: هدف ما از عملیات وعده صادق گرفتن کشته و تخریب بالا نبود، چون اگر این‌جوری بود اهداف تغییر پیدا می‌کرد و ما می‌خواستیم این به‌عنوان یک دستگرمی باشد، چون با استفاده از سلاح‌های تاریخ گذشته که نیرو‌های مسلح عموما از آنها در مانور‌ها استفاده می‌کنند انجام شد و به نظر من دشمن پیام ما را گرفت و بهتر از همه می‌داند که با چه قدرتی طرف است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ازجمله موفقیت‌های عملیات راهبردی وعده صادق این بود که آمریکایی‌ها از همان دقایق اولیه اقدام ضدحقوق بین‌المللی رژیم صهیونیستی علیه کنسولگری ما در دمشق پایتخت سوریه دست‌هایش بالا بود و به جمهوری اسلامی ایران در پیام‌هایی که ارسال کرد گفت که من هیچ نقشی در این حمله نداشتم.

وی ادامه داد: ایران اولین اخطاری که به آمریکا داد این بود که اگر بخواهیم عملیات متقابل انجام دهیم و آمریکایی‌ها بخواهند جلو بیایند ما آنها را هم مورد هدف قرار می‌دهیم و دیدید که آمریکایی‌ها در این ماجرا کنار کشیدند و گمان می‌کنم این امر جزو بی‌نظیر‌های تاریخ معاصر بود که آمریکایی که ده‌ها بار قطعنامه سازمان ملل و شورای امنیت را وتو کرده و همیشه خود را مدافع اولیه رژیم صهیونیستی و بقای این رژیم می‌داند در این ماجرا کنار کشید و جمهوری اسلامی ایران نشان داد که قدرت اول منطقه است و آمریکایی‌ها این را از همه بهتر می‌دانند و به غیر از آن عملیات موذیانه‌ای که در شب عملیات وعده صادق انجام دادند هیچ‌گونه تحرکی نشان ندادند.

جلال‌زاده اظهار کرد: بایدن و نتانیاهو از قبل با هم اختلافاتی داشتند و در غزه این اختلافات بیشتر شد و عملیات وعده صادق این اختلافات را افزایش داد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • وزیر دفاع اسرائیل : تابستان داغی پیش روی لبنان است
  • سرنگونی ام باپه در محوطه جریمه دورتموند که داور اعتقادی به پنالتی نداشت / فیلم
  • مقامات آمریکایی: اسرائیل در کنترل گذرگاه رفح از خط قرمز بایدن عبور نکرد
  • حمله موشکی مقاومت عراق به بندر عسقلان اسرائیل/ اعلام آغاز مرحله چهارم نبرد انصارالله یمن علیه اسرائیل/ بازداشت یک نظامی آمریکا توسط روسیه/ تهدید دادگاه لاهه توسط ۱۲ سناتور آمریکایی
  • روایت خبره نظامی آمریکایی از تبادل آتش ایران و اسرائیل
  • پوتین دستور تمرینات نظامی جهت استفاده از سلاح هسته‌ای را صادر کرد
  • بیانیه وزارت علوم در حمایت از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • عرض و طول سرزمین‌های اشغالی تحت اشراف سلاح‌های ایرانی است
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟