Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اقتصادی استاندار گلستان گفت: موانع تولید ۱۳ واحد تولیدی و صنعتی شهرستان های کلاله و مراوه تپه که بدلیل برخی از مشکلات، فراوری تولید آنان کند و یا متوقف شده بود مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلستان ما، ابراهیم کریمی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان که در کلاله برگزار شد؛ گفت: موانع تولید ۱۳ واحد تولیدی و صنعتی شهرستان های کلاله و مراوه تپه که بدلیل برخی از مشکلات، فراوری تولید آنان کند و یا متوقف شده بود مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:همه مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید را به دقت رصد می کنیم و تا حصول نتیجه نهایی پیگیر امور مرتبط هستیم تا بتوانیم شرایط خوبی را در جهت رونق و توسعه فعالیت های اقتصادی شهرستان ها فراهم نماییم.

وی در ادامه گفت:جهت تسهیل و رفع موانع تولید واحدهای تولیدی در سطح استان، روزهای دوشنبه هر هفته به تشکیل جلسه این کارگروه در مراکز شهرستان های استان، اختصاص دارد.

کریمی اضافه کرد:این جلسات طوری برنامه ریزی شده که  این کارگروه تا پایان سال جاری در 14شهرستان استان گلستان  تشکیل خواهـد شد.

معاون استاندار گلستان، حسن برپایی جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید گلستان اشاره کرد و گفت: از این پس، تولید کنندگان و فعالان صنایع منتظر تشکیل جلسات استانی برای رفع مشکلات خود نخواهند شد و مشکلات آنان در کمترین زمان ممکن و در شهرستان خودشان حل و فصل می شود.

کریمی در ادامه مطالبش گفت: بخش عمده مشکلات بررسی شده در عرصه صنعتی، تولیدی، گردشگری و کارخانه جات تولید آجر در ارتباط با تامین اجتماعی، شرکت گاز و دستگاههای اجرایی دیگر بودند.

وی گفت: برای همه این واحدها و شرکتها، مصوبات لازم از کارگروه اخذ شد و با اجرای این مصوبات بخش عمده ای از این مشکلات بزودی در ارتباط با استمحال معوقات بانکی، تسهیلات جدید و مشکلاتشان با تامین اجتماعی مرتفع خواهد شد.

با حمایت از واحد های تولیدی میتوان زمینه اشتغال و تولید را رونق بخشید

علی رزاقی معاون سیاسی امنیتی فرماندار کلاله نیز در این جلسه گفت:شهرستان کلاله با یک هزار و 753 کیلومتر مربع وسعت و 130هزار نفر جمعیت، از ظرفیت بالقوه ای در عرصه های تولیدی، صنعتی و کشاورزی برخوردار است.

وی تاکید کرد: با شناسایی ظرفیت ها، برنامه ریزی کارآمد و تلاش روز افزون در جهت جذب سرمایه گذار، می توان زمینه توسعه و رونق شهرستان را فراهم کرد.

معاون فرماندار کلاله با بیان اینکه واحدهای تولیدی و صنعتی این شهرستان بخاطر مشکلاتی که دارند، به سختی کار می کنند و با اندک حمایت می توان زمینه کار، اشتغال و تولید را رونق بخشید.

همچنین خداقلی بایندری رئیس اداره صنعت ، معدن و تجارت کلاله نیز اعلام کرد: در این شهرستان 31 واحد تولیدی با پروانه بهره برداری و 4 هزار و 410 میلیارد ریال سرمایه گذاری و 450 نفر شاغل مشغول فعالیت هستند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۴۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت

احمد بنافی در نشست با مسئولان صنعت و معدن و تجارت شهرستان دشتستان اظهار داشت: سرمایه گذاران حوزه تولیدی و صنعتی، انتظار دارند که امکانات زیربنایی سرمایه گذاری از قبیل آب، برق و گاز برای آنها تامین شود.

وی افزود: برای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) باید دستگاه‌های اجرایی مرتبط تعامل و همکاری بیشتری با تولید کنندگان و سرمایه گذاران بخش خصوصی داشته باشند و ملزومات و بستر‌های لازم در سطح شهرستان را مد نظر قرار دهند.

 فرماندار دشتستان اضافه کرد: در راستای کمک به افزایش واحد‌های صنعتی دشتستان اقدامات مهم و مؤثری نظیر اولویت قرار دادن پیگیری روند اجرایی طرح‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد و ... در حال پیگیری و اقدام است.

بنافی با اشاره به تکمیل و راه اندازی واحد‌های صنعتی عنوان کرد: حمایت ویژه از واحد‌های تولیدی، توجه به فعال‌سازی بنگاه‌های صنعتی راکد در شهرک‌‏ها و نواحی صنعتی شهرستان از دیگر اولویت‌های مهم حوزه تولیدی و صنعتی دشتستان است.

وی با بیان اینکه شهرستان دشتستان دارای یک شهرک صنعتی در برازجان و ۲ ناحیه صنعتی در گزبلند و خوشاب است، ابراز داشت: در دولت سیزدهم شاهد افزایش بیش از ۲ برابری اراضی صنعتی در شهرستان بودیم و مجموعاً ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی این شهرستان طی این مدت اضافه شده است که توانسته زمینه سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش‌های مختلف این شهرستان را فراهم کند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دشتستان نیز با اشاره به اهمیت الحاق ۷۵ هکتار زمین به شهرک صنعتی برازجان گفت: ایجاد ناحیه‌های صنعتی تخصصی سیلیکا، وحدتیه و شبانکاره در این شهرستان نقش بسزایی در اشتغال و افزایش تولید خواهد داشت.

علی کشتکار با اشاره به احیا یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان تشریح کرد: پروانه بهره‌برداری این واحد تولیدی شن و ماسه در سال ۱۳۹۰ با سرمایه گذاری هفت هزار و ۳۰۰ میلیون ریال و اشتغال ۱۲ نفر به دلیل عوامل مختلف راکد شده بود، که با پیگیری و اقدامات متعدد مجدد فعال سازی شد.

کشتکار خاطرنشان کرد: امیدوارم با توجه به حمایت‌های مسئولان به‌صورت ویژه در بخش تولید و اشتغال، شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی در استان باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • بررسی و رفع مشکلات ۱۷ طرح تولیدی و صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • رفع موانع تولید در ۱۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • کمک به رفع مشکل ۳ واحد تولیدی در گلستان
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت