Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: 11 هنرستان فنی و حرفه‌ای و کاردانش با هدف حمایت از تولید ملی، شکوفایی اقتصاد و رونق اشتغال در استان فعالیت می‌کنند.

محمدعلی واقعی، امروز سه شنبه 8 بهمن، در نشست مشترک شورای معاونین اداره‌کل با مدیران آموزش و پرورش شهرستان‌های استان، اظهار کرد: این هنرستان‌ها در زمینه تولید البسه و لباس فرم مدارس، قاب عکس، کیف سوغاتی، میز و کمد، سیفی‌جات، پک تغذیه و تولید انواع ترشی‌جات فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ارائه خدمات خودرویی مانند عیب‌یابی، سرویس، نگهداری و تعمیر خودرو، تصریح کرد: هنرآموزان هنرستان‌های طراحی و دوخت لباس سالانه بیش از 20 هزار دست البسه و لباس فرم مدارس تولید کرده و در اختیار دانش‌آموزان محروم استان قرار می‌دهند.

به گزارش ایسنا، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی از راه‌اندازی کارگاه اقتصاد مقاومتی در هنرستان فنی و حرفه‌ای خلیج فارس بیرجند خبرداد و ادامه داد: در این کارگاه رایانه‌های مستعمل سایر ادارات جمع‌آوری، تعمیر و تجهیز شده و دوباره به شریان شبکه مدارس برگشتند.

دبیر شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان ایکه از محل فعالیت این کارگاه اقتصاد مقاومتی نزدیک 160 میلیون تومان در هزینه‌های آموزش و پرورش صرفه جویی شده است، تصریح کرد: به منظور آشنایی جامعه به ویژه دانش‌آموزان دوره‌های ابتدایی و متوسطه اول و اولیای ایشان به فعالیت‌های هنرستان‌ها، نمایشگاه دائمی توانمندی‌های هنرستان‌های استان برپا شده است.

واقعی با اشار به جذب بیش از  99 درصدی دانش‌آموزان دوره ابتدایی، یادآور شد: انسداد مبادی بی سوادی رویکرد مهم آموزش و پرورش خراسان جنوبی به منظور ریشه کن شدن پدیده شوم بی‌سوادی در روستاها و مناطق دوردست استان به شمار می‌رود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۵۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود

وزیر آموزش و پرورش از ساخت یک هزار هنرستان جدید در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش، رضا مراد صحرایی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پس از ۱۲ سال از تصویب سند تحول بنیادین، نخستین آئین نامه برای اجرای این سند یعنی بخش مهارت آموزی دانش آموزان تصویب شد، این آئین نامه در ۱۰ ماده به تصویب هیئت دولت رسید و بر این اساس تا پنج سال آینده، یک هزار هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود و تعداد دانش آموزان در رشته‌های مهارتی در هنرستان به نیمی از دانش آموزان کل کشور می‌رسد؛ این عدد الان ۳۹ درصد است.

وی افزود: موضوع تغییر تقویم آموزشی که مصوبه دولت است در قالب یک طرح تصویب شده و در حال بررسی است و هنوز قطعی نشده است؛ ۸۰۰ هنرستان نیز از طریق تغییر فضای آموزشی موجود ایجاد می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: بر اساس این آئین نامه، ۲۵۰۰ هنرستان به واحدهای تولیدی و کارآفرین تبدیل خواهد شد، معادل دو درصد اعتبارات حساب‌های ملی و استانی پیشرفت و عدالت به عنوان مشوق در اختیار شرکت‌های و صنایعی قرار می‌گیرد که هنرستان تأسیس می‌کنند.

صحرایی ادامه داد: تأسیس هنرستان وابسته به دستگاه‌ها و غیردولتی و تیزهوشان در این آئین نامه دیده شده است و وزارت صمت مکلف به ایجاد هنرستان در جوار شهرک‌های صنعتی شده است و وزارت تعاون، نفت صمت، کشاورزی، فرهنگ، گردشگری، راه، بهداشت، کشور و ورزش حداقل پنج هنرستان وابسته مبتنی بر طرفیت‌های خود برای تقویت مهارت آموزی ایجاد کنند.

وی خاطرنشان کرد: ۲۰ درصد ظرفیت آموزشی مراکز فنی و حرفه‌ای به آموزش مهارت به سایر دانش آموزان غیر فنی و حرفه‌ای اختصاص می‌یابد، وزارت آموزش و پرورش مکلف شده به دانش آموزان به دوره دوم غیر فنی و حرفه‌ای، ۳۰۰ ساعت آموزش مهارتی بدهد، تغییر کاربری هنرستان‌ها و تصاحب زمین‌های ممنوع است، اگر هنرستانی قابل استفاده نباشد، با اجازه وزارت آموزش و پرورش امکان تغییر بهره برداری از آنها ممکن است؛ آئین نامه توسعه سواد خواندن کشور و برنامه ملی اوقات فراغت به زودی به دولت خواهد آمد.

کد خبر 747528

دیگر خبرها

  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • افزایش اعتبار هنرستانهای خراسان شمالی /هنرستان ها باعث رشد اقتصادی منطقه می شود
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • فرش خراسان شمالی قابلیت درخشش در سطح ملی را دارد
  • لزوم تربیت نیروی متخصص مورد نیاز خراسان شمالی توسط دانشگاه‌ها
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • هنرستان‌ها متناسب با نیازهای بومی خراسان شمالی نیرو تربیت کنند
  • مجتمع کُک طبس باید به حداکثر ظرفیت تولید برسد
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است