Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آخرین نیوز»
2024-05-05@23:14:25 GMT

آشنایی با پرچم رومیزی و روش های چاپ آن

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۹۶۶۳۲

پرچم رومیزی معمولاً در ابعاد 20 * 30 سانتی متر و برای استفاده بر روی میز و کانتر ها مورد استفاده قرار می گیرد.  پرچم رومیزی به طور معمول توسط جیر و ساتن تهیه می شود. طرحی که بر روی پرچم ها ایجاد می شود  و چاپ پرچم ها به صورت دیجیتال، سیلک و یا از طریق گلدوزی صورت می گیرد.
از روش های معمول برای چاپ پرچم رومیزی ،  چاپ دیجیتال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چاپ دیجیتال در موارد زیر بهترین گزینه برای چاپ پرچم رومیزی می باشد:

1-     در مواردی که بخواهیم پرچم ها را در تعداد محدودی چاپ کنیم .

2-    در مواردی که طرح مورد نظری که قرار است بر روی پرچم رومیزی چاپ شود،  دارای پس زمینه یا نوشته ی کم رنگ باشد.

3-    در مواردی که طرح به گونه ای است که تعداد رنگ در طرح زیاد باشد و یا طرح های پیچیده و یا تصویر باشد .

4-     در مواردی که می خواهید هرچه زودتر پرچم رومیزی شما چاپ شود.

 

 

ویژگی های چاپ پرچم رومیزی به صورت دیجیتال

در زیر بیان می کنیم که چاپ پرچم رومیزی به صورت دیجیتال چه ویژگی هایی دارد:

1-    جوهر استفاده شده در چاپ دیجیتال،  سابلیمیشن است.

2-   کیفیت چاپ دیجیتال  1200 DPI است.

3-    رنگ های استفاده شده در چاپ دیجیتال پرچم رومیزی  قابلیت شستشو دارند.

4-   رنگ های استفاده شده در چاپ دیجیتال دوام زیادی دارند.

نحوه چاپ پرچم رومیزی از طریق دیجیتال

در چاپ دیجیتال ابتدا طرح بر روی کاغذی مخصوص چاپ می ‌شود. این کاغذ بر روی پارچه از جنس ساتن قرار گرفته و توسط یک اتوی صنعتی و مخصوص برای مدت معینی تحت فشار و حرارت قرار می‌گیرد. فشار و حرارت اتو باعث می ‌شود جوهر سابلیمیشن از کاغذ به پارچه ساتن منتقل شود. امروزه پرچم رومیزی به عنوان یکی از مهمترین نماد ها بر روی میز مدیران و کارکنان قرار می گیرد. شرکت ها و سازمان ها می توانند با خرید پرچم رومیزی با لوگو و برند شرکت و سازمان خود و قرار دادن آن بر روی میز پرسنل به بیان اهداف و آرمان های سازمان خود بپردازند. پرچم ها می توانند در خیابان و در محل کار به صورت پرچم رومیزی و یا پرچم تشریفات مورد استفاده قرار گیرند.

 

 آشنایی با پرچم رومیزی کشورها

 معمولا جنس  پرچم رومیزی کشور ها که به صورت دیجیتال چاپ می‌ شود، از نوع ساتن  است. این پرچم ها معمولاً در دیدارهای بین المللی و در همایش های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرند. پرچم رومیزی کشور ها توسط ارگان های دولتی برخی شرکت ‌های معتبر و در هتل ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. چاپ پرچم رومیزی کشورها در دو طرف پرچم صورت می‌گیرد و این پرچم ‌ها در انواع با ریشه و بدون ریشه در بازار ارائه می شوند. جنس پارچه پرچم رومیزی کشورها از ساتن مات و براق و با پایه های سنگی و یا استیل  قابل ارائه است.

کاربرد پرچم رومیزی

1-      ارگان ها و سازمان های دولتی که مراودات بین ‌المللی دارند.

2-     بانک

3-     فرودگاه

4-     هتل ها

5-     ارگان های نظامی و انتظامی

6-    همایش ها و کنفرانس های بین المللی

 

 

 انواع پرچم های رومیزی

 پرچم های رومیزی تی شکل: این پرچم ها  از جدید ترین انواع پرچم است. به صورت حرف تی  انگلیسی است. از این پرچم در سایز های مختلفی وجود دارد.جنس پرچم رومیزی تی شکل معمولاً از پارچه ساتن است.
پرچم های  رومیزی یاد بود:  این پرچم ها برگرفته از علم یا پرچم های قدیمی است. این پرچم ها معمولاً سایز کوچکی دارند و جنس آن پارچه ساتن است. این پرچم ها معمولا در سایز ۲۰ تا ۳۰ سانتی متر تولید می‌شود.

 پرچم های رومیزی لیزری :  جزو شیک ترین انواع پرچ هستند.  این پرچم ها در سال های اخیر بسیار مورد استقبال واقع شده اند. چاپ این پرچم  ها در دو طرف پارچه صورت می گیرد. در مکان های لوکس معمولا از این نوع پرچم استفاده می شود.

 پرچم های  رومیزی ساتن : معمولا اکثر پرچم های رومیزی از جنس ساتن هستند. ابعاد آن ها 20 تا 30 سانتی متر و دارای ریشه هایی در حاشیه ی پرچم هستند. در این پرچم ها معمولا لوگو در وسط پرچم قرار می گیرد . این پرچم ها دارای پایه هایی از جنس سنگ یا استیل هستند.

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۶۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با سیستم مرموز چشم پنتاگون در مدار زمین | از ردیابی تا کشتار موشک‌ها! +تصویر

در فو فایتر طی قراردادی به ارزش 414 میلیون دلار، شرکت میلنیوم اسپیس سیستمز توسعه هشت ماهواره مجهز به دوربین های الکترواپتیکال و فروسرخ برای ردیابی موشک ها از مدار زمین را بر عهده خواهد داشت.

آژانس توسعه فضایی (Space Development Agency) آمریکا به تازگی اعلام کرد که شرکت میلنیوم اسپیس سیستمز (Millennium Space Systems) قرار است ماهواره های دفاع موشکی پروژه فو فایتر ( FOO Fighter ) را توسعه دهد. طی قراردادی به ارزش 414 میلیون دلار، میلنیوم اسپیس سیستمز هشت ماهواره برای ارائه "کنترل آتش" سامانه دفاع موشکی زمینی را ارائه خواهد کرد.

براساس گزرش عصرایران، به طور کلی، کنترل آتش شامل فناوری های مختلفی مانند رادار یا حسگرهای دیگر، کامپیوترها و تسلیحات را در یک سامانه منسجم ترکیب می کند که توانایی شناسایی تهدیدات و اهداف را فراهم کرده و سپس سلاح ها یا دیگر اقدامات متقابل را به سمت آنها هدایت می کند.

تحویل فو فایتر تا سال 2027

میلنیوم اسپیس سیستمز که در مالکیت شرکت بوئینگ قرار دارد باید این ماهواره ها را تا سه ماهه اول سال 2027 تحویل دهد. این پروژه با نام کامل Fire-Control On Orbit-Support-To-The-War Fighter یا به اختصار فو فایتر بخش مهمی از زنجیره کشتار دفاع موشکی پنتاگون را تشکیل خواهد داد.

نمونه اولیه مجموعه ماهواره های فو فایتر دارای دوربین های الکترواپتیکال و فروسرخ برای ارائه گزینه های جدید کنترل آتش است.

حسگرهای کنترل آتش، آنهایی هستند که قادر به ردیابی اهداف با دقت بالا و ارائه مختصات دقیق برای جنگنده ها یا سامانه تسلیحاتی روی زمین - در این مورد، رهگیرهای دفاع موشکی - هستند.

این ماهواره ها به شناسایی، هشدار و ردیابی دقیق تهدیدات موشکی پیشرفته، از جمله سامانه های موشکی ابرصوت کمک خواهند کرد. هدف نهایی افزایش قابلیت های جهانی کنترل آتش است.

ماهواره های فو فایتر با افزایش برد تشخیص موشک های ابرصوت ارتفاع پایین، در مقایسه با موشک های بالستیک قاره پیما، زمان هشدار را برای شناسایی و پاسخ به تهدیدات ابرصوت افزایش می دهند.

در شرایطی که در اصل شبیه به مجموعه لایه ردیابی (Tracking Layer) است، اما ماهواره های فو فایتر مجزا هستند. مجموعه لایه ردیابی فقط برای نظارت بر موشک های ابرصوت با قابلیت مانور بالا بهینه شده است.

به گفته درک تورنیر، مدیر آژانس توسعه فضایی، برنامه فو فایتر نمایشی عملیاتی از تلاش های کنترل آتش ارائه می کند که جدا از تلاش های جاری هشدار/ردیابی موشک و دفاع موشکی ما، اما مکمل آنها است.

ماهواره هایی برای افزایش قابلیت های دفاع موشکی

اگرچه جزئیات این پروژه بیشتر محرمانه باقی مانده است، درک تورنیر در جریان اجلاس نیروی هوایی 2023 فاش کرد که ماهواره های فو فایتر برای نظارت بر چند تهدید نامشخص که مجموعه لایه ردیابی در حال حاضر به آنها رسیدگی نمی کند، توسعه می یابد.

تورنیر به این نکته نیز اشاره داشت که در صورت موفقیت آمیز بودن آزمایش، فناوری حسگر کنترل آتش در ترانش 3 (Tranche 3) و ترانش 4 (Tranche 4) مجموعه لایه ردیابی، ماهواره هایی که قرار نیست به ترتیب تا سال 2028 و 2030 پرتاب شوند، گنجانده می شود.

به گفته جیسون کیم، مدیرعامل میلنیوم اسپیس سیستمز، پروژه فو فایتر برای مقابله با تهدیدات پیشرفته طراحی شده است. این یک ماموریت حیاتی است که به محافظت از آمریکا و متحدان این کشور در برابر تهدیدات پیشرفته کمک خواهد کرد.

آژانس توسعه فضایی در درخواست اولیه خود قصد داشت توسعه ماهواره های فو فایتر را به بیش از یک توسعه دهنده ارائه کند. با این وجود، این طرح تغییر کرده و میلنیوم اسپیس سیستمز به عنوان تنها توسعه دهنده این پروژه انتخاب شده است.

به گفته آژانس توسعه فضایی، این مرکز پیشنهادهای دریافت شده پس از فراخوان را ارزیابی کرده و تشخیص داد که انتخاب یک توسعه دهنده بهترین گزینه ممکن است.

دیگر خبرها

  • آشنایی با سیستم مرموز چشم پنتاگون در مدار زمین | از ردیابی تا کشتار موشک‌ها! +تصویر
  • آشنایی با چهار نامزد انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه و جویبار
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در زنجان و طارم
  • برگزاری دوره آموزشی آشنایی با مبانی فکری اسلام ناب و انقلاب اسلامی
  • برگزاری همایش آشنایی با مناسک حج در بروجرد
  • برگزاری همایش آشنایی با مناسک حج در بروجرد+مصاحبه
  • ◄ آشنایی با آبراه غیرطبیعی پاناما + فیلم
  • آشنایی بانوان مهابادی با شیوه‌های جدید طبخ آبزیان
  • گشایش نمایشگاه موزه عبرت در شیروان
  • برگزاری همایش آموزش متمرکز زائران حج تمتع در خرم آباد