Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت (صمت) از راه‌اندازی سایت توان ایران در هفته گذشته برای ارتباط تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان خبر داد و با اشاره به هدف‌گذاری این وزارتخانه برای صادرات ۸۵ میلیارد دلاری به کشورهای همسایه تا سه سال آینده، گفت که برگزاری میزهای تعمیق ساخت داخل در حوزه خودرو منجر به ساخت سه قطعه شد که در پی آن ۲۰ هزار خودرو از کف کارخانه‌ها جمع شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مهدی صادقی نیارکی در دومین جشنواره ملی حمایت از تولید داخل (حاتم) از راه‌اندازی سایت توان ایران در هفته گذشته خبر داد و اظهار کرد: در راستای قانون حمایت از ساخت داخل وزارت صمت مکلف به ایجاد چنین سایتی بود تا سازندگان و مصرف‌کنندگان را به یکدیگر پیوند دهد.

وی افزود: طبق قانون، هر خرید خارجی باید سه ماه قبل در این سایت بارگذاری شده باشد تا مشخص شود که نیازها در داخل تولید نداشته است و تمام دستگاه‌های دولتی ، بخش خصوصی که از صندوق توسعه ملی و یا دیگر منابع تسهیلات گرفته باشند مشمول قانون حمایت از ساخت داخل می‌شوند و باید نیاز خود را از این سایت تامین کنند و با کسانی که به این امر اهتمام نداشته باشند طبق قانون برخورد خواهد شد.

مطالعه نیازهای کالایی ۱۵ کشور همسایه

صادقی در ادامه با بیان اینکه در سازمان توسعه تجارت مطالعاتی مبتنی بر نیازهای کالایی در ۱۵ کشور همسایه در حال انجام است، گفت: در حال حاضر صادرات ما به این کشورها ۲۰ میلیارد دلار است، اما هدفگذاری شده که در سه سال آینده این عدد به ۸۵ میلیارد دلار برسد.

وی همچنین با اشاره به برگزاری ۹ میز ساخت داخل در وزارت صمت تاکنون، گفت: سه میز در خودرو برگزار شده که نتیجه آن داخلی‌سازی ۷۵ میلیون یورو قطعات خودرو بوده و با برگزاری میز اول و داخلی سازی سه قطعه ۲۰ هزار خودرو از کف کارخانه‌ها جمع شد.

این مقام مسئول همچنین خاطرنشان کرد که وزارت صمت برای کاهش ۱۰ میلیارد دلاری واردات تا سال ۱۴۰۰برنامه‌ریزی کرده است.

 امروز (سه شنبه) دومین جشنواره حمایت از تولید ملی (حاتم) با حضور معاون اقتصادی رئیس جمهوری، دبیر خانه کارگر، معاون امور صنایع وزارت صمت و جمعی از تولیدکنندگان و مقامات دیگر کشور برگزار شد.

 ایسنا

برچسب ها: خودروسازی ، خودرو ، وزارت صنعت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: خودروسازی خودرو وزارت صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۷۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مصطفی میلانی  ،شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.
وی در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستاد‌های معاونت علمی به ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و گفت : تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاورد‌های فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است. دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهاد‌های فعالان این حوزه اشاره کرد و افزود : ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویداد‌های تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد. میلانی همچنین بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قرارداد‌ها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک را برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت خواستار شد. وی با اشاره به بر حمایت از شرکت‌های فناور  از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان  در حوزه مواد و ساخت و حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود. میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاورد‌های فناورانه آنها را فراهم آورد. دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد. وی افزود : ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند. میلانی همچنین بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.  

دیگر خبرها

  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • واگذاری ۱۱۰۰ قطعه زمین نهضت ملی مسکن به متقاضیان گنابادی
  • چالش تغییر تعرفه های گمرکی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما