Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحصیل در استرالیا بسیار شرایط ساده ای دارد و مانند دانشگاه های بسیاری از کشورها به لیست طویلی از مدارک نیاز نخواهید داشت. داشتن مدرک تحصیلی مرتبط با رشته انتخابی، رزومه و مدرک زبان با نمره مورد نظر دانشگاه ها شرایط اصلی تحصیل در استرالیا هستند.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، برای سهولت در این امر و دست یافتن به هدف تحصیل در استرالیا می توانید از طریق یکی از نمایندگان دانشگاه های استرالیا مانند شرکت MYC که در تحصیل در استرالیا متخصص  است، برای پذیرش و ویزا اقدام کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استرالیا یکی از بهترین کشورهای دنیا برای اقامت تحصیلی می باشد. روند سریع پذیرش و ویزا، شهریه های مناسب، دانشگاه های برتر در سطح جهانی و روش های تدریس مدرن از جمله دلایلی هستند که دانشجویان بیش از 100 کشور برای ادامه تحصیل در استرالیا درخواست می دهند.

رشته های مختلفی در دانشگاه های استرالیا تدریس می شوند که می توانید با توجه به سوابق تحصیلی و کاری خود برای گرفتن پذیرش آن ها اقدام کنید. فارغ التحصیلان دانشگاه های استرالیا از موفق ترین افراد در بازارهای کاری به شمار می روند و به دلیل سطح دانش بالایی که در رشته خود به دست می آورند، مورد نظر کمپانی های بین المللی می باشند. داشتن یک مدرک تحصیلی استرالیایی می تواند به رزومه حرفه ای شما بسیار کمک کند.

هزینه تحصیل در استرالیا

هزینه تحصیل در استرالیا در مقاطع مختلف متفاوت است اما به طور کلی می توان گفت هزینه سالانه تحصیل در این کشور حدود 20,000 تا 45,000 دلار استرالیا می باشد. شهریه های رشته های پزشکی، دندانپزشکی و پرستاری معمولا نسبت به سایر رشته ها کمی بالاتر است. در دانشگاه های استرالیا درس ها به شیوه های مختلف عملی و تئوری تدریس می گردند. برخی رشته ها دارای دوره های کارآموزی یا پروژه های عملی هستند که به شما اجازه می دهند آموخته های خود را در محیط کاری واقعی پیاده نمایید و تجربه کسب کنید.

تحصیل دکترا در استرالیا

در مقطع دکترا می توانید به صورت کاملا رایگان تحصیل نمایید. دانشگاه ها برای این مقطع بورسیه های کامل در نظر میگیرند که نه تنها به دانشجویان واجدالشرایط امکان تحصیل رایگان در استرالیا را می دهند بلکه هزینه زندگی آن ها را نیز پرداخت می نمایند.

برخلاف کشورهای اروپایی، استرالیا این امکان را به شما می دهد که همزمان برای همسر و فرزندان خود درخواست ویزا دهید. همسر دانشجو در استرالیا اجازه کار تمام وقت خواهد داشت و فرزندان دانشجو می توانند در مدارس استرالیا مشغول به تحصیل شوند.

پذیرش تحصیلی استرالیا

معمولا دریافت پذیرش تحصیلی بین 4 تا 8 هفته زمان می برد ولی چنانچه دانشجو برای دریافت مقطع دکترا یا کارشناسی ارشد تحقیقاتی اقدام کند پروسه پذیرش بسیار طولانی تر می شود.

زمان های نزدیک به شروع ترم های تحصیلی (ماه فوریه و جولای) حجم کاری دانشگاه ها بالاتر است و دریافت پذیرش تحصیلی بیشتر زمان می برد.

دانشگاه در بررسی پرونده دانشجویی به موارد زیر توجه می کند:

سوابق کاری

فاصله زمانی بین مدرک تحصیلی قبلی تا زمان اقدام به پذیرش دانشگاهی در استرالیا

مدرک زبان

توانایی مالی برای پرداخت شهریه و هزینه زندگی

سابقه مهاجرت و اقدام به ویزا در کشورهای مختلف خصوصا استرالیا

دلایل دانشجو برای انتخاب رشته هر دو دانشگاه مورد نظر در استرالیا

هدفمندی دانشجو و ارائه شواهد کافی مبنی بر تاثیر مثبت رشته تحصیلی در استرالیا در آینده شغلی دانشجو

شرایط اقامت تحصیلی استرالیا

اقامت تحصیلی استرالیا حداقل 2 سال و حداکثر 5 سال می باشد و قابل تمدید است. در مدتی که در استرالیا دانشجو هستید اجازه کار خواهید داشت.

در طول مدت تحصیل خود در استرالیا بیمه دانشجویی خواهید داشت که هزینه آن به دانشگاه پرداخت شده و کارت بیمه برای شما صادر می شود. این بیمه هزینه های درمانی شما را به طور کامل در بر خواهد داشت.

در پردیس های دانشگاه های استرالیا امکانات متفاوتی در انتظار شما خواهد بود. می توانید از اینترنت رایگان برخوردار باشید، برای مطالعه به کتابخانه یا کافه تریا بروید، و یا در فضای سبز دانشگاه وقت بگذرانید. انجمن های دانشجویی مختلفی هستند که می توانید در آن ها عضو باشید و فعالیت کنید. حیات وحش باورنکردنی استرالیا یکی دیگر از جاذبه های این کشور است. می توانید به دیدن کوالاها و کانگوروها ببرید و با کوسه ها شنا کنید. طبیعت زیبای استرالیا و سواحل آن از قطب های گردشگری جهان هستند و شما نیز می توانید در حین تحصیل خود از آن ها دیدن کنید و لذت ببرید.

در هنگام اقامت خود در استرالیا می توانید در خانه های دانشجویی، خوابگاه ها و یا خانه ها و آپارتمان های مختلف زندگی کنید. بسته به میزان بودجه شما، گزینه های متفاوتی برای اقامت وجود دارد. در نزدیکی دانشگاه ها اقامتگاه های زیادی برای دانشجویان وجود دارد که به آنها اجازه می دهد هزینه کمتری برای رفت و آمد به دانشگاه پرداخت نمایند. در محیط دانشگاه می توانید به دنبال کار هم باشید. می توانید در کافه تریا، کتابخانه و یا فروشگاه ها مشغول به کار شوید و هزینه زندگی دانشجویی را در استرالیا به دست آورید. معمولا دستمزد کارهای نیمه وقت از حداقل 15 دلار در ساعت شروع شده و شما می توانید در تعطیلات بین ترمی خود به صورت تمام وقت کار کنید و حتی بخشی از شهریه خود را نیز پس انداز کنید.

تحصیل در استرالیا مزیت های فراوانی دارد و راه های زیادی را برای شما باز خواهد کرد. ادامه تحصیل در این کشور می تواند پله ای برای رسیدن به اهدافتان باشد و شما را به شغل و زندگی مورد نظرتان برساند. اقدام به تحصیل در استرالیا از طریق شرکت myc میتواند راهی مطمئن در رساندن شما به اهدافتان باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تحصیل در استرالیا اقامت در استرالیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۷۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار برای تغییر تعادل جنسیتی دانشگاه‌ها

  موضوع نگران کننده‌ای که با چالش‌های متعددی همراه است.پسرانی که دیگر به تحصیلات آکادمیک تمایلی ندارند وترجیح‌ می‌دهند به سرعت وارد بازار کار شوند تا ادامه تحصیل بدهند.چند سالی است که حضوردختران در کنکور ورودی دانشگاه‌های کشور رشد چشمگیری داشته که این موضوع حاکی از تصاحب سهم زیادی ازدختران دربرابر پسران است. معضلی که با تغییر توازن جنسیتی در بین داوطلبان و پذیرفته ‌شدگان کنکورهمراه است. پسرانی که فکر می‌کنند مدرک دیپلم برای آنان کفایت می‌کند و خیلی مدرک دانشگاهی به کارشان نمی‌آید اما همین آمار بالای حضور دختران در آزمون‌های ورودی دانشگاه‌ها منجربه این می‌شود که آنان تقاضای بیشتری برای ورود به مشاغل داشته باشند. ازسوی دیگر تأثیرات بسزایی هم در بحث شکاف تحصیلی و فاصله اجتماعی می‌گذارد. با نگاهی به آمار متوجه می‌شویم بعضا دختران تحصیلکرده به دنبال همسری در حدوتراز خود هستند و بی‌رغبتی پسران هم برای کسب مدارج علمی بالاتر هم به این موضوع بیشتر دامن می‌زند. 
   
رغبت نداشتن پسران به تحصیلات آکادمیک
اولین بارآزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها درایران درسال۱۳۷۷بودکه تعداد داوطلبان دخترازداوطلبان پسر پیشی گرفت. رکورد تازه‌ای که احتمالابه حساب استثنا گذاشته شدامااستثنا نبودوهمچنان این روند ادامه پیدا کرد.محمد فلاحی، کارشناس آموزش‌وپرورش با اشاره به این‌که کم رغبتی پسران در این سال‌ها نمود بیشتری پیدا کرده به جام‌جم می‌گوید: «شرایط کلی جامعه به‌گونه‌ای شده که نقش و جایگاهی که تحصیلات از گذشته در رشد اقتصادی و اجتماعی داشته،اهمیت خود راازدست داده است. از طرفی دانشگاه‌های دولتی هم در انحصار اقشاربالاتر جامعه قرارگرفته‌اند.به نحوی که بقیه رشته‌های متوسط و پایین‌ترهم  عموما پولی هستند. شاید نیازی نباشد که افراد در کنکورشرکت کنند.» وی براین باوراست که شاید یکی ازدلایل بی‌رغبتی پسران این باشد که پس ازاتمام دوره تحصیلی‌شان در دانشگاه، موقعیت اجتماعی بهتری در انتظارآنان نیست و این شرایط جایگاه اقتصادی آنان را تغییر نمی‌دهد.  در جامعه ما همه از مردان انتظار سرپرستی خانواده وتأمین معیشت دارند.درشرایط سخت اقتصادی فعلی هم برای پسران مشخص نیست پس از گذشت چهارسال از دوره تحصیلی‌شان می‌‌توانند درهمان رشته کار کنند یا خیر؟ به نظر می‌رسد این مهم‌ترین دلیلی است که باعث تغییر مسیر آنان از همان ابتدا می‌شود. 
   
عدم توزیع مناسب داوطلبان کنکور در رشته‌ها
رشته تجربی، یکی از رشته‌هایی است که طی این سال‌ها در میان داوطلبان کنکور از محبوبیت زیادی برخوردار است. موضوعی که محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم را هم نگران کرده و این موضوع را رشد کاریکاتوری شخصیت علمی کشور برشمرده و با اعلام زنگ خطر برای آموزش عالی، اعلام کرده  توزیع داوطلبان در گروه‌های آموزشی باید نرمال باشد.  به هر حال عدم توجه به رشته‌های پایه از سوی داوطلبان هم برای نظام آموزشی کشور، موضوعی نگران کننده است. داوطلبان رشته تجربی معمولا براساس علایق شخصی، رشته‌های این گروه را انتخاب می‌کنند اما فلاحی نیز معتقد است بسیاری از جوانانی که به‌دنبال تحصیل در دانشگاه می‌روند، مدرک برای‌شان مهم‌تر از تحصیل درآن رشته است.وی می‌افزاید:«این موضوع که شما با آن رشته تحصیلی چه عنوانی را کسب می‌کنید برای افراد مهم‌تر ازسایر دلایل دیگراست.شاید خیلی ازجوانان هم درآن رشته و به آن شغل مربوط‌شان ورود پیدا نکنند و فقط عنوان آن مدرک، آنان را به این رشته‌ها جلب می‌کند.»این درحالی است که ما بسیاری از مشاغل پزشکی همچون پرستاری با کمبود شدید نیرو مواجه هستیم.

چرا زنان بیشتر در کنکور شرکت می‌کنند؟
شاید حضور بیشتر زنان درکنکور وبه دنبال آن ورود بیشتر آنان به دانشگاه‌ها با تهدیدهایی نیزهمراه باشد اما از سوی دیگر افزایش تعداد دانشجویان دختر باعث ایجاد تخصص‏‌های بیشتر و اشتغال درحوزه‏های گوناگون از سوی زنان می‌شود. البته نظر فلاحی چیز دیگری است و اوتوضیح می‌دهد:«حضور بیشتر خانم‌ها دردانشگاه‌ها به این علت است که آنان بر این باورند جایگاه اجتماعی‌شان خدشه‌دار شده و با این حضور حداکثری سعی دربازکردن راه‌های پیش‌رو ی بیشتری به روی خودهستند.»پذیرش بالای دختران بدون برنامه‌ریزی درحالی به‌اوج خودنزدیک شده‌که‌درمقابل علاقه پسران‌به رهاکردن درس وواردشدن به بازار کار، روزبه‌روز بیشترمی‌شودکه این تفاوت می‌تواند بستربسیاری ازتغییرات ساختاری درمسائل اجتماعی،فرهنگی،اقتصادی و...باشد. ازسوی دیگر رشدتحصیلات عالیه دربین دختران درصورت فراهم نبودن زمینه اشتغال موجب سرخوردگی آنان می‌‌شود. 

دیگر خبرها

  • فیلم| عاقبت آزادی‌بیان درآمریکا؛ قرار دادن دانشجویان و اساتید اخراجی دانشگاه کلمبیا در لیست سیا و منع آنها از تحصیل و اشتغال
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • فهرست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت اعلام شد
  • تظاهرات مجدد شهرک‌نشینان در برابر محل اقامت نتانیاهو
  • پذیرش بدون آزمون در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند
  • قیمت هتل وان فوریه 2024
  • برگزاری اردوگاه حمایت از غزه در دانشگاه سیدنی استرالیا + تصاویر
  • هشدار برای تغییر تعادل جنسیتی دانشگاه‌ها