Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@00:23:21 GMT

پشت پرده هجمه به مقتدا صدر کیست؟

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۹۹۳۴۹

پشت پرده هجمه به مقتدا صدر کیست؟

کاربران بسیاری تحت نام عراقی این روزها در شبکه های اجتماعی با ایجاد هشتگ های مختلف، تخریب سیاسی مقتدا صدر و طرفدارانش را آغاز کرده اند.

هشتگ هایی مانند «#مقتدی_ لا_یمثل_الثوره» (مقتدا صدر رهبر معنوی اعتراضات خیابانی نیست)، «#مقتدی_شی رید» (مقتدا صدر چه می خواهد) و «#مقتدی_یسرق_الثوره» (مقتدا صدر اعتراضات خیابانی را مصادره به مطلوب کرده است) بخشی از این هشتگ ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این موج تخریبی که فعلا به طور ویژه در شبکه های اجتماعی متمرکز شده از مقتدا صدر به زبان طنز و اتهام زنی و بعضا کاریکاتور انتقاد شده است.

بسیاری از کاربران ناشناس که در شبکه های اجتماعی این روزها، موج تخریب علیه صدر را رهبری می کنند، بعضا با الفاظ رکیک به این رهبر سیاسی عراقی تعرض می کنند.

اکثر این اتهامات حول عقب نشینی نیروهای صدر از اعتراضات خیابانی متمرکز شده و معتقدند که صدر اعتراضات خیابانی را به بهای ناچیز سیاسی داخلی فروخته است.

برخی هم که تا دیروز مقتدا صدر را ملی ترین چهره کشور می دانستند امروز به سبب عقب نشینی اش از اعتراضات خیابانی به او اتهام وابستگی به خارج می زنند.

طرفداران مقتدا صدر نیز از این هجمه فضای مجازی بی نصیب نبوده و متهم شده اند که چشم و گوش بسته از مقتدا صدر تبعیت می کنند و بعضا آنها را گوسفند توصیف کرده اند.

 در همین حال یک عده هم به نام اعتراضات می کوشند آیت الله سید علی سیستانی مرجعیت عالی دینی عراق را در مقابل مقتدا صدر قرار دهند و از او به عنوان حامی اعتراضات یاد کرده اند.

برخی از این کاربران نوشته اند که اگر مقتدا صدر از اعتراضات انصراف داد، معترضان در عراق هنوز سید علی سیستانی را دارند.

کاربر معروف «سیده الاولی» (بانوی اول) نزدیک به دولت عراق، پشت پرده حملات تخریبی اخیر علیه مقتدا صدر در شبکه های اجتماعی را سفارتخانه آمریکا و عوامل مرتبط با این مکان معرفی کرده است.

این کاربر اضافه کرده است که بعد از اینکه مقتدا صدر متصدی محور مقاومت در داخل عراق برای اخراج نیروهای آمریکایی شد و فراخوان تظاهرات میلیونی جمعه گذشته را بر ضد آمریکایی ها داد، این هجمه تبلیغاتی علیه او شکل گرفته است.

در این میان آنچه جالب توجه است، موضع رسانه های وابسته به جریان های مقاومت در داخل عراق است که بیش از هر زمان دیگر، به دفاع از مقتدا صدر در برابر این هجمه تبلیغی می پردازند.

برخی کاربران گفته اند که اعتراضات خیابانی بدون حضور مقتدا صدر و طرفدارانش ادامه می یابد و در این راستا فراخوان هایی برای تظاهرات گسترده در جمعه آینده داده اند.

این در حالی است که مقتدا صدر با صدور بیانیه ای در واکنش به این هجمه فضای مجازی گفته است که در قبال اعتراضات خیابانی از این پس می کوشد نه موضع منفی و نه مثبت داشته باشد.

وی ابراز تاسف کرده است که تظاهرکنندگان میدان تحریر بغداد و دیگر استان های (جنوب و مرکز عراق) نسبت به موضع او در قبال اعتراضات خیابانی تردید کرده اند.

صدر به طور ویژه آنچه آنها را «قلم های مزدبگیر خارجی» نامیده در پس هجمه تبلیغاتی علیه خود معرفی کرده است.

رهبر جریان صدر گفته است که سودای قدرت ندارد بلکه عاشق کشور و ملتش است و هرگز دنبال مال اندوزی و دنیا پرستی نبوده بلکه عاشق شهادت است و امیدوار است که خداوند او را به آبا و اجداد صالحش ملحق گرداند.

مقتدا صدر در بین رهبران سیاسی شیعه عراق تاکنون تنها شخصیتی بوده که کمتر در معرض حملات تبلیغاتی قرار گرفته و به نظر می رسد پس از تخریب همه رهبران سیاسی شیعه، اینک در آستانه انتخاب نخست وزیر جدید و آماده شدن عراق برای انتخابات زودهنگام پارلمانی، موج حملات تبلیغاتی این شخصیت برجسته سیاسی شیعه را در عراق هدف قرار گرفته است.

برچسب‌ها امریکا شیعه پرسش از خبر عراق پروندهٔ خبری اعتراض در عراق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امریکا شیعه پرسش از خبر عراق امریکا شیعه پرسش از خبر عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۹۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | اولین واکنش جواد خیابانی به تغییر اسم باشگاه استقلال

265 215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902027

دیگر خبرها

  • سابقه ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات درخشان است
  • واکنش جواد خیابانی به تغییر اسم باشگاه استقلال
  • (ویدیو) واکنش خیابانی به تغییر نام باشگاه استقلال
  • ببینید | اولین واکنش جواد خیابانی به تغییر اسم باشگاه استقلال
  • (ویدیو) غذای خیابانی در پاکستان؛ پخت و سرو ۵۰۰ کیلو آب نخود با مرغ و تخم مرغ
  • سریع‌ترین بازیکن این فصل لیگ قهرمانان اروپا کیست؟
  • ماشاالله قصاب کیست و کجاست؟ (+عکس)
  • پشت‌پرده ماجرای یک ترور توسط موساد؛ رامین یکتاپرست کیست؟
  • مافیای اسلحه‌سازی؛ پشت‌پرده سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • پشت‌پرده سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا کیست؟ + تصاویر | شای داویدای کیست؟