Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@04:49:23 GMT

روش صحیح برنامه‌ریزی هفتگی کنکور

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۰۲۶۹۵

یکی از روش‌های برنامه‌ریزی برای قبولی در کنکور، برنامه ریزی هفتگی است که در این گزارش به بیان توضیحاتی درباره آن می‌پردازیم. ناطقان: یک اصل مهم برای قبولی در کنکور برنامه ریزی است. داوطلبان باید برای کسب رتبه‌ای خوب و قبولی در رشته‌ای که دلخواهآانهاست از یک برنامه ریزی اصولی برای رسیدن به هدفشان برخوردار باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه ریزی برای مطالعه کنکور انواع و اقسام مختلفی دارد و به بیان دیگر می‌توان گفت به تعداد هر شرکت کننده در کنکور و خصوصیات و ویژگی‌های آن‌ها برنامه‌های مختلفی وجود دارد. یکی از این برنامه‌ها برنامه ریزی هفتگی است.

برای برنامه ریزی هفتگی لازم است در ابتدا و قبل از شروع برنامه ریزی مطالبی را که قرار است در طول هفته مطالعه کنید مشخص نمایید. در مرحله بعدی با توجه به این که روزانه چند ساعت می‌توانید درس بخوانید، مجموع ساعت‌های یک هفته را مشخص کنید. اصل مهم برای برنامه ریزی هفتگی واقع‌بین بودن است، زیرا اگر در روز‌های قبل روزانه ۳ ساعت مطالعه می‌کردید و هنگام برنامه ریزی برای ۸ ساعت مطالعه برنامه ریزی کنید قطعا با مشکل رو به رو خواهید شد.

در مرحله بعد زمانی که برای مطالعه هر درس در هفته را در نظر می‌گیرید را با توجه به ظریب آن درس در آزمون مشخص کنید. به این صورت که اگر در طول روز ۵ ساعت درس می‌خوانید باید این زمان را بین دروس مختلف بر اساس اهمیت و ضریب دروس برنامه ریزی کنید.

به عنوان مثال اگر داوطلب کنکور تجربی هستید و قرار است ۳۵ ساعت در هفته یعنی روزانه ۵ ساعت مطالعه کنید بین ۱۰ تا ۱۱ ساعت را به درس زیست شناسی، ۳ تا ۴ ساعت را به درس ریاضی، ۴ تا ۵ ساعت را به درس فیزیک، ۴ تا ۵ ساعت را به درس شیمی، حدودا ۴ ساعت را به درس ادبیات، ۲ تا ۳ ساعت را به درس عربی ۲ تا ۳ ساعت را به زبان انگلیسی و حدودا ۳ ساعت را به درس دین و زندگی اختصاص دهید.

دروسی را که قرار است در هر روز مطالعه کنید را مشخص کنید و هر روز را برای یک درس قرار ندهید به این صورت که در برنامه هر روز ۳ تا ۴ درس را بگنجانید و نکته مهم دیگر این که اگر قرار است در روز ۴ درس را مطالعه کنید هر ۴ درس جزو دروس اختصاصی نباشند و دو درس اختصاصی و ۲ درس عمومی را در برنامه خود بگنجانید و برای تمام طول روز خود نیز مطالعه در نظر نگیرید بلکه زمان‌هایی را نیز برای استراحت و تفریح مشخص کنید تا از درس خواندن خسته نشوید و انرژی لازم برای ماه‌های منتهی به کنکور را نیز حفظ کنید.

در پایان هفته نیز روزی را مشخص کنید که اگر در طول هفته بنا به هر دلیلی نتوانستید درسی را مطابق با برنامه ریزی مطالعه کنید در آن روز بتوانید جبران کنید. مثلا می‌توانید پایان هفته را به این کار اختصاص دهید. حتما در برنامه ریزی خود زمان‌هایی را نیز به مرور درس‌های خوانده شده اختصاص دهید. زمانی را در پایان روز برای مرور درس‌هایی که در طول روز خوانده اید و ساعاتی را هم در پایان هفته برای مرور درس‌هایی که در طول هفته مطالعه کرده اید، قرار دهید.

نکته مهم دیگر استراحت است در نظر داشته باشید که بعد از ۴۵ دقیقه تا یک ساعت مطالعه بی وقفه حتما استرحت کوتاهی در حد ۱۵-۱۰ دقیقه داشته باشید و یا اینکه هر ۱۵ دقیقه مطالعه استراحتی در حد ۲-۱ دقیقه داشته باشید. این استراحت سبب می‌شود که هم زیاد خسته نشوید و هم با انگیزه‌تر دوباره به مطالعه دروس برگردید.

مزیت این شیوه برنامه ریزی به نسبت شیوه های بلندمدت تر مثل برنامه ریزی ماهانه این است که در این شیوه شما در پایان هر هفته عقب ماندگی های خود را جبران می کنید. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: روش صحیح ، برنامه ریزی هفتگی ، کنکور

منبع: ناطقان

کلیدواژه: روش صحیح برنامه ریزی هفتگی کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۰۲۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین «دی» را از برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری خواند.

دکتر احمد اسماعیل‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تولید نان کامل جزو اولویت‌های وزارت بهداشت است، اظهار کرد: براساس تصمیم‌های اتخاذه شده در  نظر داشتیم تا پایان سال ۱۴۰۲ در حیطه فعالیت دانشگاه‌های علوم پزشکی، هر مرکز آموزشی حداقل یک کارخانه تولید آرد کامل داشته باشد. در سال جاری هم تاکید بر آن است که تعداد کارخانه‌های تولید آرد کامل برای هر دانشگاه علوم‌پزشکی به سه مورد برسد.  

وی درباره اهداف وزارت بهداشت از تولید نان کامل در کشور گفت: هدف وزارت بهداشت از فرآیند نان کامل،  سبوس‌گیری اندک از آرد است. پیشنهاد دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ارتباط با سبوس‌گیری این است که ۲ تا ۶ درصد سبوس‌گیری از آرد انجام شود. در چنین شرایطی، فلزات سنگین و آلودگی‌ها گرفته می‌شود اما هدف وزارت بهداشت برای تامین نان سالم با آرد کامل را برآورده می‌کند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره وضعیت ویتامین گروه B در کشور و وضعیت این ویتامین با تولید آرد کامل، گفت: از منظر کمبود ویتامین گروه B با مشکل مواجه نیستیم و کمبودی در زمینه این ویتامین وجود ندارد.  هدف از اجرای برنامه نان کامل، تامین فیبر و منیزیوم است.

اسیماعیل‌زاده درباره برنامه‌های دفتر بهبود تغذیه برای بازنگری برنامه غنی‌سازی آرد نیز به ایسنا گفت: سال جاری، درنظر داریم برنامه غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک را که مدت‌هاست اجرا می‌شود، بازنگری کنیم. همچنین اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین دی از دیگر برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری به حساب می‌آید.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود
  • دشمن در حال برنامه ریزی برای از بین بردن عفاف و حجاب است
  • برنامه ریزی برای ساخت ۱۳۰ هزار واحد مسکونی در استان همدان
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • اجتماع امام رضایی‌ها در کرج برگزار می‌شود
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • متقاضیان خودرو‌های خارجی بخوانند؛ زمان دقیق عرضه خودرو‌های برقی
  • شوک بزرگ به کمیته المپیک در سال المپیک!