Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن عزیزی گفت: آیین نامه چگونگی توسعه و تعمیم ورزش کارمندان دولت "مصوبه هیأت محترم وزیران حداکثر تا پایان بهمن ماه سال جاری اقدام و بر اساس پایش عملکرد توسط دبیرخانه از مدیران کل برتر تجلیل شود

به گزارش خبرگزاری برنا خراسان جنوبی،صبح امروز اولین گروه کاری جوانان، اوقات فراغت و ورزش در سالن جلسات اداره کل با دو دستور العمل در خصوص توسعه و تعمیم ورزش و نحوه استفاده از اماکن ورزشی دستگاه های اجرایی استان باحضور عباسعلی بهاری مدیر کل اجتماعی و امور فرهنگی استانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
مدیر کل ورزش و جوانان استان، ارتقاء سطح سلامت نظام هر دستگاه اجرایی را در افزایش بهره وری و کارآیی سیاستها و اهداف آن دستگاه به وسیله ورزش را مهم و ضروری عنوان کرد و گفت: ایجاد نشاط و پویایی برای سلامتی کارمندان و سایر مردم باید محور برنامه های دستگاه ها با همکاری ادارات ورزش و جوانان قرار گیرد.

وی یادآور شد: دستگاه های اجرایی برای توسعه ورزش در بین کارکنان بایستی برنامه ریزی علمی و کارشناسی داشته باشند چرا که ورزش یک ضرورت است و باید بر پیگیری و گسترش آن تاکید شود.

حسن عزیزی گفت: گسترش ورزش و نهادینه شدن آن در تامین سلامتی و نشاط کارمندان موثر است و همگانی کردن ورزش در تمامی رشته ها با همکاری هیات هی ورزشی استان جزء برنامه های مهم این اداره کل است که برگزاری مسابقات کارکنان دستگاههای اجرایی استان نمونه بارزی از اجرای این گونه برنامه هاست.

مدیر کل ورزش و جوانان استان افزود: برای فرهنگ سازی ورزش نه تنها ادارات ورزش و جوانان که باید تمام دستگاه های اجرایی و فرهنگی با همکاری مردم و رسانه ها وظایف خود را به خوبی انجام دهند. وی ادامه داد: طی بند 5 مصوبات جلسه شورای ورزش همگانی استان مورخ دوازدهم دی ماه امسال، با حضور احمدی معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان، مقرر گردید به منظور عینیت بخشیدن حداکثری به ظرفیت های قانونی، دستگاه های اجرایی نسبت به اجرای ماده53 قانون الحاق 2 تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و همچنین" آیین نامه چگونگی توسعه و تعمیم ورزش کارمندان دولت "مصوبه هیأت محترم وزیران حداکثر تا پایان بهمن ماه سال جاری اقدام و بر اساس پایش عملکرد توسط دبیرخانه از مدیران کل برتر تجلیل شود، در همین خصوص شاخص " اهتمام به توسعه ورزش همگانی و کارمندی " به عنوان یکی از شاخص های ارزیابی عملکرد مدیران دستگاه های اجرایی استان از سوی دفتر معاون محترم سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری با محوریت اداره کل بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخ گویی به شکایات استان بایستی لحاظ شود. مدیر کل ورزش و جوانان استان، برگزاری شورای ورزش همگانی در اداره کل مربوطه، برگزاری جلسات کمیته ورزش همگانی و کارمندی در اداره شهرستانی، اهتمام به ورزش صبحگاهی برای کارمندان سازمان بطور منظم در طی سال (حداقل 1 جلسه در هفته بطور منظم)، استفاده از ظرفیت های قانونی بودجه (ماده 53 قانون الحاق 2) برای هزینه کرد ورزش کارکنان سازمان و شرکت، برگزاری ویژه برنامه ها، مسابقات و جشنواره های تخصصی ورزشی برای همکاران و خانواده آنها (همسر و فرزندان)،مشارکت فعال در مسابقات ویژه دستگاه های اجرایی استان، مشارکت در رویدادهای منطقه ای، ملی و بین المللی بر اساس ظرفیت های سازمان و برنامه ریزی و مشارکت فعال در برنامه های اوقات فراغت را از شاخص های اهتمام به توسعه ورزش همگانی و کارمندی عنوان کرد.   سکاندار ورزش و جوانان استان بیان کرد: همچنین طی بند 4 مصوبات جلسه شورای ورزش همگانی استان، در راستای ارتقای بهره وری فضاها و اماکن ورزشی موجود در استان و به منظور ساماندهی در بخش توسعه ورزش همگانی با اولویت مناطق کمتر برخوردار، مقرر شد دبیرخانه شورا نسبت به احصای فضاهای ورزشی در بخش دولتی، خصوصی، غیر دولتی به تفکیک شهرستان ها حداکثر تا پایان بهمن ماه سال جاری اقدام و گزارش میزان همکاری ها را به تفکیک دستگاه های اجرایی و یا سایر بخش ها اعلام کنند.   بهاری:  ترویج ورزش میان کارکنان دستگاه های اجرایی

 

 عباسعلی بهاری مدیر کل اجتماعی و امور فرهنگی استانداری، تقویت نگاه مثبت به ورزش را ضروری عنوان کرد و گفت: مسئولان اداره ها و دستگاههای اجرایی این استان به موضوع نشاط، شادابی و سلامت جسمانی پرسنل توجه ویژه‌ای داشته باشند و ورزش کارکنان را جدی بگیرند چرا که ترویج ورزش میان کارکنان به طور حتم موجب شتاب بخشی به امور اداری از سوی پرسنل وارتقای روحیه و افزایش راندمان کاری پرسنل اداره ها می شود . وی ضمن تاکید بر فوریت در تدوین دو دستورالعمل مذکور، از مدیر اداره کل ورزش و جوانان استان خواست، تا در اولین زمان ممکن نسبت به ارزیابی فعالیتهای ورزشی دستگاههای اجرایی، شناسایی فضاها و اماکن ورزشی موجود در ادارات استان و شهرستانها، تعریف برنامه عملیاتی کاملاکارشناسی و علمی برای ورزش کارکنان اقدامات لازم را انجام دهند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اوقات فراغت ورزش بیرجند مدیر کل ورزش و جوانان استان دستگاه های اجرایی استان توسعه و تعمیم ورزش شورای ورزش همگانی دستگاههای اجرایی ظرفیت های قانونی ورزش کارکنان اماکن ورزشی برنامه ها دستگاه ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۱۳۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده

به گزارشگروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دفتر مطالعات آموزش و فرهنگ  مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، در گزارشی با عنوان «بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور (۲۱): حوزه زنان، خانواده و جوانی جمعیت» آورده است که گزارش پیش‌رو به بررسی جداول تفضیلی اعتبارات حوزه زنان، خانواده و جوانی جمعیت در بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، مقایسه رشد اعتبارات دستگاه‌های اصلی، سنجش میزان انطباق جداول با احکام بودجه‌ای سال ۱۴۰۳، ارزیابی سنجه‌های عملکردی و ارائه پیشنهاد‌هایی در این زمینه خواهد پرداخت. 

این گزارش بیان می‌کند که از جمله نکات مثبت و متمایز بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در مقایسه با سنوات گذشته پررنگ‌تر دیده شدن و همچنین شفاف شدن موضوعات و دستگاه‌های مرتبط با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در قالب جدول (۲۳) است. این امر نقش قابل‌توجهی در روشن‌تر شدن نحوه هزینه‌کرد این اعتبارات و به‌ویژه نظارت عملیاتی‌تر در فرایند بودجه اعمال می‌کند. 

این گزارش مطرح می‌کند که علاوه‌بر این روشن شدن سهم هر یک از دستگاه‌ها و هم چنین میزان اعتبار اختصاص یافته به آنها از منابع بند «ب» تبصره «۱۳» را باید از جمله نکات مثبت دیگر لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در حوزه خانواده، زنان و جوانی جمعیت دانست.

 

* سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان

این گزارش ادامه می‌دهد که نگاهی به سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده در لایحه بودجه نشان‌می‌دهد این سنجه‌ها از یک‌سو جامع و مبتنی‌بر شرح وظایف تخصصی دستگاه‌ها طراحی نشده و از سوی دیگر مبنای پیش‌بینی مقدار ۱۴۰۳ در آنها روشن نیست. علاوه‌بر این عملیاتی نبودن برخی شاخص‌ها جهت سنجش و عدم تطابق با برنامه هفتم پیشرفت از دیگر ایرادات این سنجه‌هاست. 

* نظارت‌پذیرتر شدن و شفاف‌تر شدن هزینه‌کرد 

مرکز پژوهش‌های مجلس در این گزارش پیشنهاد می‌دهد که می‌شود با هدف نظارت‌پذیرتر شدن و شفاف‌تر شدن هزینه‌کرد اعتبارات حوزه زنان، خانواده و جوانی جمعیت این موارد در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ اعمال شود؛ انتقال اعتبار تملک دارایی سرمایه‌ای دبیرخانه ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از جدول (۹) ردیف‌های متفرقه به جدول (۷)، انتقال ردیف دبیرخانه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از ذیل سازمان برنامه و بودجه به ذیل نهاد ریاست‌جمهوری، پیش‌بینی بخشی از اعتبار جدول (۱۲) برای موضوع ساماندهی روش‌های جایگزین نوین در حوزه ناباروری و پوشش بیمه پایه آنها (حکم بند «ب» ماده (۸۱) مصوبه برنامه هفتم پیشرفت) از محل بخشی از اعتبارات بند «ترویج فرهنگ فرزندآوری و اقدامات مؤثر در راستای جوانی جمعیت».

* سنجه‌های عملکرد حوزه زنان خانواده و جوانی جمعیت

این مرکز همچنین پیشنهاد می‌کند که سنجه‌های عملکرد حوزه زنان خانواده و جوانی جمعیت در جدول (۷-۲) مبتنی‌بر مصوبه برنامه هفتم پیشرفت وظایف تخصصی دستگاه اصلاح و تکمیل شود. موضوع اختصاص زمین رایگان برای خانواده‌های دارای چهار فرزند و بیشتر زیر بیست سال و خانواده‌هایی که فرزند سوم آنها پس از قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به دنیا آمده مورد توجه قرار گیرد. همچنین سامانه برخط برای صدور شناسه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و بیشتر (ماده (۲۵) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، راه‌اندازی مراکز تسهیلات زایمانی در مناطقی که دسترسی یک ساعته به پزشک ندارند (ماده (۴۹) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، کاهش در سن بازنشستگی برای مادرانی که صاحب فرزند می‌شوند (بند «ت» ماده (۱۷) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، مهدکودک سازمانی (ماده (۲۲) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، بیمه درمان ناباروری (ماده (۴۳) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت)، توسعه فرهنگ واسطه‌گری در امر انتخاب همسر (ماده (۳۷) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت) در جدول (۲۳) و اختصاص بخشی از اعتبار این جدول برای اجرایی شدن موارد یاد شده از محل بند‌های «افزایش مشارکت و مردمی‌سازی و انجام فعالیت فرهنگی و ردیف اجرای احکام عمومی مندرج از قانون جوانی جمعیت» ایجاد شود. همچنین مصادیق عبارت «اجرای احکام عمومی مندرج از قانون جوانی جمعیت» در جدول (۲۳) لایحه بودجه روشن شود. 

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هاشمی: طرح آمایش سرزمینی، ورزش کشور را از روزمرگی دور می‌کند
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • نگاهی به سنجه‌های ارزیابی عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • پیست موتورسواری غیراستاندارد بندرعباس، چالشی جدی
  • اهتمام مجالس آسیا به‌ تقویت ابعاد نظارت همگانی
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است