Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@23:47:31 GMT

آثار خدمات بنیاد مستضعفان باید در جامعه ملموس باشد

تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۱۴۹۲۶

آثار خدمات بنیاد مستضعفان باید در جامعه ملموس باشد

به گزارش خبرنگار مهر، سید پرویز فتاح، پیش از ظهر پنجشنبه در حاشیه مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل که در حرم مطهر امام خمینی (ره) برگزار شد در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه دشمنان انقلاب طی ۴۰ سال اخیر همواره به دنبال دور کردن مردم از ولایت بوده‌اند اظهار داشت: آنها هرگز به هدف پلید خود نخواهند رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خطاب به دشمنان و بدخواهان انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران گفت: دشمنان انقلاب بدانند ملت ایران و مسئولان نظام بر سر عهد خود با امام راحل و امام خامنه ای هستند و هرگز دست از ولی فقیه و انقلاب بر نخواهند داشت.

فتاح در ادامه بیان داشت: مکتب معمار کبیر انقلاب اسلامی، مردم داری، ساده زیستی، دین مداری و انقلابی بود و امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی مدیون معمار کبیر انقلاب اسلامی است، چرا که ایشان ملت ایران را از یوغ رژیم ستمگر پهلوی و استکبار جهانی نجات داد و ایشان هرگز خود را آلوده مال دنیا نکرد و این ویژگی‌های برجسته است که باید برای همه مسئولان الگو باشد.

وی با بیان اینکه امام خمینی اموال ملت ایران به ویژه ستمدیدگان و محرومان را از رژیم پهلوی باز ستاند افزود: امام راحل از کاخ نشینی دور بودند و مرتب همه را از کاخ نشینی برحذر می‌داشتند.

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی عنوان داشت: امروز با همه مشکلاتی موجود در کشور با اقتدار به سمت پیروزی حرکت می‌کنیم و عظمت و اقتدار ملت ایران در عرصه جهانی آشکار است و امروز با امام راحل و شهدا عهد و پیمانی دوباره بستیم و اعلام می‌کنیم که بر عهد با رهبر پایبند هستیم.

فتاح با بیان اینکه خدمات بنیاد مستضعفان باید در جامعه ملموس باشد افزود: این نهاد همراه خدمتگزاری به مردم بوده چرا که امام راحل، رهبر پابرهنگان و محرومان بودند بر همین اساس باید در راستای محرومیت زدایی و خدمت به مناطق محروم اهتمام ورزید و اموال این نهاد برای خدمت رساندن به مستضعفان است و تلاش می‌کنیم در این راه با تمام توان موفق عمل کنیم.

وی در خصوص ایام فجر و ۲۲ بهمن نیز گفت: در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال حضور مردم باشکوه، عظمت و بی سابقه خواهد بود و حضور چشمگیر و پرشور ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن، دشمنان را ناامید و مأیوس خواهد کرد چرا که دشمنان نظام و انقلاب اسلامی به دلیل بغض و کینه‌ای که نسبت به امام خمینی (ره) و انقلاب و رهبری در طی چهل و یک سال انقلاب داشتند همواره نقشه‌ها و توطئه‌های بسیاری را طرح کردند اما هر بار با شکست مواجه شده‌اند.


 

کد خبر 4839819

منبع: مهر

کلیدواژه: پرویز فتاح بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی تجدید میثاق با آرمانهای امام دهه فجر بارش برف بوشهر شیراز گرگان تعطیلی مدارس قزوین ایلام انتخابات 98 شهرکرد سیل سیستان و بلوچستان بیرجند یاسوج زلزله بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی امام خمینی ملت ایران امام راحل ۲۲ بهمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۱۴۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد ملی نخبگان؛ سیدسلمان سیدافقهی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در مراسم شصت و دومین سال جایزه البرز ویژه نخبگان و تجلیل از برگزیدگان علمی کشور (دانشمندان، فناوران، طلاب و دانشجویان) که در مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما برگزار شد، گفت: اثربخش بودن در اداره و در حل مسائل کشور مهمترین رسالتی است که نخبگان در شرایط کنونی برعهده دارند و این امر موضوعی خطیر است که بارها تکرار شده و بحث پیرامون آن بسیار است.

وی در ادامه نخبه‌پروری را از دیگر رسالت‌های مهم نخبگان بر شمرد و گفت: نخبه پروری همواره از جمله وظایف نخبگان بوده، و این مسئله نیز مطالبه‌ای است جدی که نخبگان و اساتید دانشگاه و حوزه شاگرد پرور باشند و همتاپروری کنند که این مهم به مدد اخلاق و صفات حسنه‌ای که که متصف به آن هستند اتفاق می‌افتد.

ضرورت تمدن‌سازی و تکرار آن در کلام رهبر معظم انقلاب

قائم بنیاد ملی نخبگان سپس با بیان ضرورت تمدن سازی و تکرار آن در کلام رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: به گفته رهبر انقلاب رسالت نخبگان عبور از شیب تندی است که در پیش دارند و باید از امکان خواستن و توانستن فرصت کنونی بهترین بهره را برد. اثرگذاری نخبگان در تمدن سازی بسیار مهم است و نخبگان باید در عرصه‌های داخلی و خارجی نقش خود را ایفا کنند.

سیدافقهی با اشاره به اعتراضات صورت گرفته در دانشگاه‌های مطرح دنیا در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: نقش نخبگان در چنین شرایطی استفاده از بستر ارتباطی به وجود آمده و گفت‌وگو و روشنگری در جوامع است، اینکه هر یک به سهم خود پیام انقلاب و تمدن اسلامی را به گوش جهان و به ویژه نقاطی که تحت سیطره رسانه‌های پرقدرت و امپراتوری رسانه غربی است برسانیم، امروز فرصتی بی بدیل است و انتظار می‌رود نخبگان در این مقطع نقش خود را به درستی ایفا کنند.

نخبگان نقش خود در جدال تمدنی فهم و میدان عمل خود را تعریف کنند

وی به شرایط اقتصادی حاکم بر کشورهای توسعه یافته اشاره و بیان کرد: کشورهای توسعه یافته با بدهی‌های کلان اقتصادی، کسری بودجه، انحطاط اخلاقی و سقوط بنیان خانواده، حرف از اداره جهان می‌زنند و این در حالی است که حادثه غزه سبک فکر لیبرال دموکراسی حاکم بر این کشورها را به چالش کشید، فرصتی برای ما و ارائه مدل مردم سالاری دینی، مدلی که انقلاب اسلامی ۴۵ سال برای به ثمر رساندن آن تلاش کرده و اکنون علی رغم تلاش این کشورها، پرچم توحید و لا اله الا الله بلند شده است. از این رو امروز نخبه تراز کسی است که نقش خود را در این جدال تمدنی فهم و میدان عمل خود را تعریف کند.

سیدافقهی با تاکید بر ضرورت عبور از تقسیم‌بندی‌های حزبی و جناحی گفت: انقلاب اسلامی، پیشرفت، فناوری و اقتصاد را ابزاری برای رساندن انسان به کرامت خود می‌داند و این تفاوت انقلاب اسلامی با تمدن غرب است. آن چیزی که خط رهبری و امام است خط انقلاب اسلامی است که اکنون پیام خود را صادر کرده است. کسانی که امروز در منطقه می‌جنگند، پیام انقلاب را درک کرده‌اند و برای صدور پیام و آرمان آنکه کرامت انسانی است، پا به عرصه گذاشته‌اند.

گفتاورد ملی نخبگان؛ بستری برای تفاهم اجتماعی و رشد عمومی

وی در ادامه از اجرای برنامه گفتاورد ملی نخبگان در بنیاد ملی نخبگان و ایجاد ظرفیت برای نقش آفرینی نخبگان در حل مسائل اساسی کشور خبر داد و گفت: گفتاورد ملی نخبگان بستری برای شنیده شدن و تقویت ایده‌های نخبگانی فراهم می‌کند، تا هم بتوان مدیریت کشور را دانش بنیان کرد و هم با اطلاع رسانی مناسب، بستر تفاهم اجتماعی و رشد عمومی را ایجاد کرد.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه این برنامه تمام حوزه‌های نیاز کلان کشور از جمله حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و… را که ورود به آن وظیفه نخبگان است مد نظر قرار داده است، گفت: در بنیاد ملی نخبگان از همه ایده‌ها و نقطه نظرات نخبگان در راستای گره گشایی از رفع مسائل کشور استقبال می‌کنیم و تمام برنامه‌ها در همین راستا طراحی و برنامه ریزی می‌شود.

حمایت بنیاد ملی نخبگان از برگزیدگان جایزه البرز

وی ضمن تاکید بر اعتبار و قدمت جایزه البرز نیز گفت: بنیاد به عنوان نهادی حاکمیتی خود را موظف به حمایت از همه اقدامات معتبری می‌داند که در راستای تکریم و حمایت از نخبگان صورت می‌گیرد، از این رو برگزیدگان این رویداد به عنوان مخاطبان سطح یک بنیاد شناخته شده و حمایت می‌شوند.

سیدافقهی در پایان ابراز امیدواری کرد، جریان نخبگانی و توجهی که روز به روز در جامعه ما به نخبگان صورت می‌گیرد، اثرات و برکات خود را به نفع کشورمان ایجاد کند.

کد خبر 6099401

دیگر خبرها

  • برگزاری یادواره ۷۲۸شهید والامقام شهرستان سلماس 
  • دو عامل کاهش مشارکت در دور دوم انتخابات
  • ایران اسلامی امنیت، عزت و افتخار خود را مرهون خون شهدا است
  • امروزه ریشه های شجره طیبه انقلاب اسلامی ایران مستحکم تر شده است
  • رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود
  • مطلبی از حواریون امام(ره) بود
  • تجدید میثاق مسوولان حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (ره)
  • تجدید میثاق مسئولان حوزه حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (قدس سره)
  • خدمات جهاد سازندگی ماندگار است
  • حقوق فرهنگی خانواده در نظام حقوقی ایران