Web Analytics Made Easy - Statcounter

هدایت‌الله جمالی‌پور، روز پنجشنبه در بازدید از چهار واحد تولید روغن پایه تصفیه مجدد، قیر و هیدرو کربن شهرستان بویین‌زهرا، محیط زیست را یکی از شاخصه‌های توسعه پایدار دانست و تصریح کرد: سلامت مردم اولویت کارهاست و هر نوع صنعتی که آلایندگی زیست محیطی آن بیش از حد مجاز باشد باید با آن برخورد شود.

وی با اشاره به تبعات سوء ناشی از تخلیه پسماندهای صنعتی خطرناک در مکان‌های غیرمجاز و ایجاد آلوگی‌های محیط زیست و آثار آنها بر سلامت مردم و اراضی کشاورزی، افزود: واحدهای مستقر در مجموعه‌های صنعتی باید استانداردهای محیط زیست را رعایت کنند و ما هم نمی‌خواهیم هیچ واحد تولیدی را در شرایط تحریم از رده خارج کنیم بلکه هدف ما از چنین بازدیدهایی، ساماندهی و کاهش میزان خطرات احتمالی صنایع آلاینده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمالی‌پور با هشدار به واحدهای تولیدی دارای پسماند صنعتی، اظهار داشت: مشکلات و معضلات محیط زیست و پسماند برخی از شهرک‌های صنعتی از جمله شهرک چرم‌سازی شهرستان بویین‌زهرا باید مورد بررسی قرار گیرد و تدابیر لازم در زمینه مدیریت پسماند واحدهای فعال در کارگروهی با حضور مسوولان و کارشناسان  در آینده نزدیک اتخاذ شود.

استاندار قزوین طی سفر یک روزه خود از چهار واحد صنعتی در زمینه تولید انواع روغن در شهرستان بویین زهرا بازدید کرد.

شرکت قیر کیمیا، تولید کننده انواع روغن پایه تصفیه مجدد، قیر و هیدرو کربن با اشتغالزایی ۱۲۰ نیروی کار، به عنوان تنها واحد تبدیل پسماندهای نفتی در کشور است که تمامی پسماندهای نفتی موجود کشور را به محصولات نفتی از جمله قیر، سوخت سبک، سنگین و روغن پایه تبدیل می‌کند و عملیات ساخت آن از چهار سال پیش در زمینی به مساحت ۱۲ هکتار و با سرمایه‌گذاری ۱۳۰ میلیون دلاری داخلی صورت گرفته و سالانه ۱۳۰ هزار تن سوخت سبک و سنگین و ۳۸۰  هزار تن انواع قیر تولید می‌کند.

شرکت پترو پارت آرکا، تولید کننده انواع روغن پایه تصفیه مجدد و انواع روانکار و هیدرو کربن با اشتغالزایی ۹۵ نیروی کار، شرکت پترو زیست البرز تولید کننده انواع روغن پایه تصفیه مجدد و انواع روانکار و هیدرو کربن با اشتغالزایی ۷۰ نفر و شرکت ثامن مهران گستر، تولید کننده انواع روانکار تصفیه مجدد و هیدرو کربن با اشتغالزایی ۸۶ نفر از جمله واحدهای تولیدی بودند که از سوی استاندار قزوین مورد بازدید قرار گرفتند.
استان قزوین چهار هزار واحد تولیدی و ۲۰ شهرک و ناحیه صنعتی دارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 توسعه پایدار زیست محیطی سرمایه گذاری کربن محیط زیست قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی شهرستان بویین زهرا تصفیه مجدد واحد تولید محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۱۵۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود

حبیب مسیحی تازیانی مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان گفت: بخشی از پسماند‌های پزشکی هرمزگان در مراکز بهداشت روستایی تولید می‌شود که دانشگاه علوم پزشکی برای نظارت بر انتقال و بی خطرسازی و دفع ایمن آنها مسئولیت دارد و بی توجهی به آن خطرناک است.

وی میزان تولید پسماند در روستا‌های هرمزگان را سالانه ۵۲۰ هزار تن اعلام و اضافه کرد: این میزان با پسماند‌های شهری استان برابر است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان با اشاره به تولید بیش از یک‌میلیون و ۳۰۰هزار تن پسماند صنعتی و روزانه بیش از ۴۰۰ تن پسماند ویژه در استان خواستار به روز رسانی شیوه‌های مدیریت پسماند در استان شد.

وی اضافه کرد: در بخش کشاورزی نیز سالانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن ضایعات تولید می‌شود که به نظر می‌رسد متولیان این حوزه عملکردی برای فرآوری آنها ندارند.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان با اشاره به ضرورت توجه مدیران صنایع به مدیریت پسماند‌های صنعتی و ویژه تصریح کرد: قانون‌گذار مجازات‌هایی برای مدیران خاطی در حوزه محیط زیست در نظر گرفته است.

مسیحی تازیانی ادامه داد: برای مدیریت پسماند شهری، در ۴۸ شهر مطالعات پایان یافته و طرح مدیریت پسماند ۴۱ شهر مصوب شده که اجرای آن نیازمند اختصاص اعتبار است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست با اشاره به برگزاری کارگاه مدیریت پسماند صنعتی توسط شرکت «سپنتامهام ایرانیان» از مشارکت بخش خصوصی در آموزش استقبال کرد و آن را نتیجه درک عملی مفهوم حفظ محیط زیست به عنوان یک وظیفه همگانی دانست.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • وصول عوارض آلایندگی محیط‌زیست در استان سمنان پیگیری شود
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • فصل گلاب گیری و تهیه گلاب و عرق نعنا با دستگاه تقطیر
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید