Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نورنیوز، روز دوشنبه ۲۷ ژانویه هواپیمای نظامی آمریکا در ولایت غزنی افغانستان سقوط کرد. ارتش آمریکا پس از گذشت ۶ ساعت اعلام کرد که هواپیمای سقوط کرده جت E11A بوده است که برای کنترل ارتباطات رادیویی در ماموریتهای جاسوسی استفاده می شود و متعلق به نیروی هوایی این کشور است. در حالی که گروه طالبان از اولین ساعات سقوط این هواپیما با انتشار بیانیه ای مسئولیت هدف قراردادن این هواپیما را که به ادعای این گروه حامل افسران بلند پایه اطلاعاتی سازمان سیا بوده برعهده گرفت اما ارتش آمریکا این ادعا را رد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سکوت تعجب برانگیز رسانه های غربی در مورد رخداد سقوط هواپیمای نظامی امریکا در افغانستان و انتشار قطره چکانی اطلاعات کم ارزش به نقل از منابع غیر رسمی از ابتدا موجب شکل گیری گمانه زنیهایی در خصوص تلاش هماهنگ شده این رسانه ها برای پنهانکاری در مورد چگونگی سقوط هواپیما و تعداد و هویت سرنشینان ان شد. به طورقطع نمی توان پذیرفت که ارتش آمریکا برای شناسایی هواپیمای خود نیازمند زمان ۶ ساعته است و پس از گذشت نزدیک به ۴۰ ساعت هنوز از تعداد و هویت سرنشینان این هواپیما اطلاعاتی در دست ندارد.

از این رو باید این گزاره را مدنظر قرار داد که اطلاعات مربوط به این پرواز و سرنشینان آن به قدری اهمیت دارد که افشای آن می تواند به عنوان خبری بسیار مهم فضای رسانه ای جهان را به صورت جدی تحت تاثیر قرار دهد. با فعال شدن خبرگزاری رویترز در حوزه هدایت جریان خبری این رخداد و انتشار اخبار جهت دار که بیشتر مخاطب را به سمت حاشیه های غیرمهم هدایت می کند تا بیان اطلاعات مهم و واقعی روند اطلاع رسانی در مورد سقوط هواپیمای نظامی آمریکا در افغانستان ابعاد پیچیده تری به خود گرفت.

میدان داری این خبرگزاری با توجه به سوابق تاریک و پرابهام این رسانه که به کرات نشان داده برای خدمت به اهداف آمریکا و رژیم صهیونیستی حاضر است جایگاه رسانه ای خود را در اندازه فیک نیوز تنزل بدهد، نشان از پنهانکاری سیستماتیک در موضوع سقوط هواپیمای نظامی امریکا در افغانستان دارد. شوی تبلیغاتی مشترک ترامپ و نتانیاهو و باصطلاح رونمایی از طرح "معامله قرن" که با پوشش گسترده رسانه های غربی همراه بود می تواند به عنوان نشانه ای قابل توجه از پنهانکاری آمریکا در موضوع سقوط هواپیمای نظامی ارتش این کشور در افغانستان مد نظر قرار بگیرد.

به نظر می رسد واقعیتهای سقوط هواپیمای نظامی در افغانستان باید دارای چنان اهمیتی باشد که اطلاع رسانی پیرامون آن موجب تحت الشعاع قرار گرفتن نمایش تبلیغاتی معامله قرن خواهد شد. می توان انتظار داشت که طی روزهای اینده و با روشن شدن ابعاد مختلف سقوط هواپیمای امریکایی در افغانستان، چرایی پنهانکاری دولت آمریکا در این رخداد مهم برای افکار عمومی جهان روشن شود.

کد خبر 4839852

منبع: مهر

کلیدواژه: افغانستان ایالات متحده آمریکا معامله قرن خبرگزاری رویترز طالبان ایالات متحده آمریکا عراق معامله قرن دونالد ترامپ رژیم صهیونیستی فلسطین لیبی سوریه ایران لبنان روسیه ترکیه نتانیاهو افغانستان سقوط هواپیمای نظامی سقوط هواپیما ارتش آمریکا معامله قرن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۱۵۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، رسانه های صهیونیستی گزارش دادند که یک هواپیمای شخصی اسرائیلی امروز شنبه در ریاض، پایتخت عربستان سعودی به زمین نشست و اخیرا برای انتقال مقامات ارشد موساد از آن استفاده شده است.

رادیو تلویزیون رژیم صهیونیستی موسوم به «مکان» گزارش داد، فرود هواپیما در آستانه سفر آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا به ریاض انجام شده است.

بر اساس این گزارش، این هواپیما امروز از فرودگاه بن گوریون برخاسته و در امان پایتخت اردن به طور موقت توقف کرده و از آنجا به مقصد ادامه داده است.

رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی افزود: این احتمال وجود دارد که مقامات ارشد اسرائیلی در این هواپیما حضور داشته باشند تا در مورد عادی سازی مذاکرات با عربستان سعودی گفت‌وگو کنند.

بر اساس این گزارش، این هواپیما متعلق به یک تاجر اسرائیلی است و در ماه های اخیر در سفرهای رسمی مسئولان ارشد موساد و وزارت امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) استفاده شده است.

پایگاه خبری آکسیوس همچنین گزارش داد که مقامات آمریکایی امیدوارند به توافقی دوجانبه با سعودی‌ها برسند تا به نتانیاهو ارائه کنند. این توافق شامل تعهد به مسیری است که به راهکار دودولتی منتهی می‌شود.

این در حالی  است که قرار است آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا دوشنبه و سه‌شنبه آینده به عربستان سعودی سفر و در مورد تلاش‌های جاری برای دستیابی به آتش بس در غزه رایزنی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گزارش رسانه صهیونیست از فریبی به نام اسکله غزه + فیلم
  • سقوط طلا دامن‌گیر نقره شد/ معامله‌گران در لاک احتیاطی!
  • فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض
  • سقوط هواپیمای سبک ۲ کشته بر جای گذاشت
  • روسیه تسلیحات غربی را قبل از تحویل به ارتش اوکراین نابود می‌کند
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می سازد
  • دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد
  • قتلگاه نیروهای آمریکایی در تهران کجا بود؟
  • عقب نشینی آمریکا از تحریم یگان نظامی رژیم صهیونیستی