Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران از پرداخت ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از مطالبات بیمه دی به‌صورت نقد و اسناد خزانه خبر داد. تاریخ انتشار: 13:47 - 12 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۲۱۹۸

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، سید منصور میرمرادی معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد در سفر به استان خراسان رضوی در نشست تخصصی با مدیرکل، معاونین و روسای ادارات ستاد این استان و روسای مناطق سه‌گانه مشهد که در سالن شهید هاشمی نژاد بنیاد خراسان رضوی برگزار شد ضمن تبریک آغاز دهه مبارک فجر، با اشاره به پرداخت۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بدهی بیمه دی گفت: ۵۰۰ میلیارد تومان از این بدهی به‌صورت نقد و ۲ هزار میلیارد دیگر به‌صورت اسناد خزانه پرداخت شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: برنامه‌های بنیاد شهید برای پاسداشت شهید سپهبد سلیمانی اعلام شد

وی افزود: هزینه‌های پرداختی ایثارگران توسط شرکت بیمه در حال واریز است و بدهی سال ۱۳۹۷ مراکز و مراجع درمانی به‌صورت نقدی تسویه می‌شود و بدهی مربوط به سال ۱۳۹۸ نیز در قالب اسناد خزانه پرداخت می‌شود. اسناد خزانه در حقیقت تعهد دولت است که قبول کرده در اختیار دستگاه‌ها قرار داده شود تا مطالبات خود را دریافت کنند.

وی در خصوص پرداخت بدهی‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران به دانشگاه گفت: بیش از ۲ سال است مصوبه‌ای از دولت دریافت کرده‌ایم که دانشگاه‌ها اجازه هیچ نوع اعمال محدودیتی را برای دانشجویان شاهد و ایثارگر به دلیل مسائل شهریه‌ای نداشته باشند و طبق این آیین‌نامه دولت و بنیاد طرف حساب دانشگاه‌ها هستند.

معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد با بیان اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران سازمانی دانش‌محور و هوشمند است، افزود: بنیاد از معدود سازمان‌هایی است که اطلاعات آن به‌صورت یکپارچه است. از سویی تعدادی از نهاد‌ها و سازمان‌ها نیز دسترسی به این اطلاعات دارند تا بتوانند در کمترین زمان ممکن مشکل ایثارگران را برطرف کنند. به‌عنوان‌مثال موضوع معافیت سربازی از مواردی بود که بسیاری از ایثارگران برای استفاده از آن بین بنیاد و نیرو‌های مسلح در رفت آمد بودند و امروز با توجه به ایجاد سیستم‌های نرم افزاری این مشکلات دیگر وجود ندارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: دنیا به سمت فناوری‌های نوین پیش می‌رود و در همین راستا آموزش‌های تخصصی ویژه کارکنان بنیاد از سال‌ها پیش شروع شده و بنیاد برای بهره‌وری بیشتر به سمت تکنولوژی‌های جدید می‌رود. برنامه‌های بنیاد با تئوری‌های مختلف توسط کارشناسان نظری و عملی سنجیده می‌شود. برخی از قواعد در سازمان حاکم شده که بستر‌های اجرای قوانین را تسهیل کرده است که دانش‌محور شدن برنامه‌ها یکی از این فعالیت‌ها است.

میرمرادی با تأکید بر اینکه مسائل انگیزشی باید در همه ابعاد در نظر گرفته شود گفت: مدیران مجموعه باید به کارکنان خود اعتماد کنند و بتوانند سطح توانمندی یکدیگر را در سایه اعتماد تقویت کنند. بنیاد از سازمان‌هایی است که تمامی مدیران خود را از میان نیرو‌های داخل سازمان انتخاب می‌کند، زیرا این اعتقاد وجود دارد که افراد درون سازمان توانمندی‌های لازم را دارند و تخصص نیز با آموزش به دست می‌آید. نیرو‌های انسانی خبره بنیاد سرمایه‌های اجتماعی این سازمان هستند که به آنان میدان کار داده شده تا استعداد‌های خود را شکوفا کنند.

وی با بیان اینکه بنیاد در حوزه مدیریت سازمانی به بلوغ رسیده است گفت: به‌عنوان‌مثال تمامی زیرساخت‌های بنیاد در حوزه فناوری، توسط یک برنامه نرم‌افزاری در کل کشور متمرکز است. افراد از دورترین نقاط کشور با پایتخت ارتباط مستقیم دارند. از سویی امکان دسترسی به اطلاعات ایثارگران در هر استانی که باشند توسط کارکنان بنیاد وجود دارد و این مسئله باعث تسهیل در ارتباطات و حذف مکاتبات فیزیکی شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه آموزش‌های تخصصی در تمامی حوزه‌های کاری بنیاد برای کارکنان انجام می‌شود، ادامه داد: به دنبال فراگیر کردن آموزش‌های فناوری هستیم تا کارکنان بنیاد از جدیدترین فناوری‌های نوین اطلاعاتی و ارتباطی بهره‌مند شوند.

وی در ادامه با بیان اینکه دخالت‌های مدیریتی در کمیسیون پزشکی بنیاد وجود ندارد، افزود: تصمیم‌گیرنده اصلی کمیسیون پزشکی پزشکان متخصص هستند و بنیاد تابع نظر کمیسیون پزشکی است. در بنیاد کسی اجازه تفسیر قانون را ندارد و حتی توصیف آن توسط افراد حقوقدان متخصص انجام می‌شود.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ایثارگران بنیاد شهید ایثارگران ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان ۵۰۰ میلیارد تومان کارکنان بنیاد کمیسیون پزشکی اسناد خزانه دانشگاه ها سازمان ها برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۳۵۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه

حسین رنجبران در مصاحبه اختصاصی با خبرنگارخبرگزاری صدا و سیما افزود: سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون جزو مستثنیات از اتصال به حساب واحد خزانه محسوب می‌شود و در مواد قانونی ۳۹ و ۷۶ قانون محاسبات کشور بر این موضوع تاکید شده است.وی ادامه داد: بر این اساس این سازمان از مصادیق شرکت‌های بیمه مورد بحث مواد ۳۹ و ۷۶ قوانین کشور مصوب سال ۱۳۶۶ بوده است و از افتتاح حساب بانکی نزد حساب خزانه و واریز درآمد‌های خود به حساب خزانه معاف است.

                                                                                            

  کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

رنجبران گفت: سازمان بیمه سلامت بر اساس این قوانین نیازی نیست به حساب واحد خزانه متصل شود که این موضوع در بند (ب) ماده ۱۷ قانون برنامه ششم و در بند (الف) ماده ۲۰ قانون احکام دائمی هم تاکید شده است و به تایید وزیر اقتصاد و رئیس سازمان برنامه و بودجه رسیده است.وی گفت: مادامی که دستگاه‌های اجرایی مشمول مواد قانونی مذکور هستند انتقال حساب به حساب خزانه الزامی نیست و این موضوع در قانون بودجه ۱۴۰۲ هم آمده است بنابراین سازمان بیمه سلامت از انتقال حساب به خزانه معاف است، اما ما همه حساب‌های خود را در قالب حساب خزانه انتقال دادیم به صورت کاملا ۱۰۰ درصدی منابع و واریزی‌های این سازمان از طربق بانک مرکزی و خزانه صورت می‌گیرد. معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان بیمه سلامت ادامه داد: در خصوص ورودی‌های منابع سازمان بیمه سلامت ۱۰۰ درصد از حساب خزانه استفاده می‌شود و در بحث مصرف از بانک عامل از مواد قانونی مذکور استفاده تا کاربیش از ۵۲ هزار موسسه درمانی با سرعت بیشتر انجام شود.وی گفت: ۱۳ هزار داروخانه با بیمه سلامت در ارتباط هستند و برای چابک سازی از بانک عامل استفاده کردیم و اینکه این سازمان به وقت پرداخت موسسات را انجام می‌شوهد و رسوب منابع ندارد به علت ارتباط با بانک عامل است.وی افزود: در سال گذشته ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به حساب بیمه سلامت واریز شد و همچنین ابتدای امسال واریز دیگری داشتیم که هفته قبل با بررسی اسناد و پرداخت‌هایی که صورت گرفت موجودی حساب به صفر رسید.وی گفت: نیمی از مردم کشور بیمه شده بیمه سلامت هستند و تبصره ماده ۳ در احکام دائمی تصریح کرده است موسسات اعتباری و شرکت‌های بیمه دولتی مادامی که از شمول مواد ۳۹ و ۷۶ قانون محاسبات عمومی مستثنی هستند از رعایت مفاد این ماده نیز مستثنی هستند.رنجبران تاکید کرد: دربرنامه ششم و احکام دایمی نیز مصوبه هیات دولت سیزدهم، بیمه دولتی از اتصال حساب به خزانه مستثنی شد که همان موقع از بیمه مرکزی استعلام گرفته شد و بیمه مرکزی به خزانه کشور اعلام کرد سازمان بیمه سلامت بر اساس مواد قانونی ماهیت دولتی دارد.

دیگر خبرها

  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • افزایش حقوق سه دسته از ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • فرمانداران استان ایلام به ساماندهی گلزار شهدا توجه داشته باشند
  • پایان انتظار تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ به زودی
  • زوج تایبادی مراسم عقد خود را در مزار شهدای گمنام برپا کردند
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • حقوق کدام یک از ایثارگران امسال افزایش داشت؟
  • جزئیات افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ + آخرین اخبار افزایش حقوق جانبازان
  • حقوق کدام یک از ایثارگران در سال ۱۴۰۳ افزایش داشت؟