Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه، برای قوی شدن اقتصاد ابتدا باید نقصان‌های موجود با تصمیمات جسورانه اصلاح شود، گفت: فوری ترین چالش اقتصاد ایران عدم توازن کمبود سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و فوران تولید نقدینگی در بانکهاست.

قدس آنلاین؛ علی اکبر کریمی  عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه تعبیر جدید قوی شدن اقتصاد که از سوی رهبر انقلاب مطرح شد در واقع راهبردی در راستای بحث اقتصاد مقاومتی می‌باشد، گفت: اقتصاد مقاومتی به معنای پدآفند در مقابل آسیبهای ناشی از اقدام دشمن و تکانه‌های خارجی نیست بلکه مجموعه سیاستهایی است که بر عوامل درون زا و برون نگر در اقتصاد تاکید دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود، در واقع اقتصاد مقاومتی هم بر توانمندی تولید داخل تاکید دارد و هم از ظرفیتهای اقتصاد جهانی غافل نمی‌شود، در واقع اقتصاد مقاومتی منعی برای تامین ارزان نیازهای داخل کشور از بازار اقتصاد جهانی ایجاد نمی کند.

به گفته این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، برای توسعه اشتغال و مبارزه با بیکاری چاره ای جز تکیه بر توانمندی داخلی نداریم. از این منظر می‌توان گفت تولید صادرات محور می‌تواند این مجموعه اهداف را پوشش دهد.

وی با بیان اینکه، تولید صادرات محور کلید اصلی در تحقق اقتصاد قوی است، گفت: موقعیت ایران در منطقه به گونه‌ای است که تحقق اقتصاد قوی در شرایط فعلی دور از ذهن نیست. این درحالی است که در عرصه اقتصاد داخلی چالشها و آسیبهایی وجود دارد که متاسفانه توان اقتصادی را برای مقاومت کشور در برابر تکانه‌های خارجی کاهش داده است.

کریمی تاکید کرد، هرچه قدر زیرساختهای اقتصاد داخلی تقویت شود و به لحاظ کارامدی در جایگاه بهتری قرار داشته باشیم به تحقق یک اقتصاد قوی برای ایران می‌توان امیدوارتر بود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: هرچند در زمینه دفاعی و علمی پیشرفت‌های قابل توجهی داشته‌ایم که نمونه‌های آن هر ساله در ایام دهه فجر مطرح می‌شود اما در حوزه اقتصادی نیز باید به سمتی حرکت کنیم که هر ساله دستاورد قابل ارائه در این ایام داشته باشیم.

وی با بیان اینکه، قدرت ملی در حوزه های دفاع، سیاسی و اقتصادی در هر سطحی تقویت شود بر عوامل دیگر نیز اثر گذار خواهد بود، گفت: تاکید بر قوی شدن اقتصاد به نوعی توجه و تمرکز برای رفع نقصان‌ها و چالش‌های اقتصاد نیز می‌باشد، برای حل و فصل این چالشها بایستی تصمیمات بزرگ و جسورانه برای اصلاحات گرفته شود.

کریمی با اشاره به مهمترین  چالش حال حاضر اقتصاد کشور گفت: متاسفانه بحث کمبود سرمایه در گردش با وجود نقدینگی ۲ میلیون میلیاردی یک چالش قابل توجه است که تا کنون تدبیری برای آن اندیشیده نشده است.

این کارشناس اقتصادی گفت: سوال اصلی این است که چرا نظام تامین مالی ایران که بانک محور است در خدمت تولید نیست.

وی افزود، به نظر میرسد برای تقویت اقتصاد داخلی و تحقق اقتصاد قوی در گام اول باید یک سری اصلاحات فوری و جسورانه در حوزه روابط و تعاملات بانکی، نرخ سود بانکی، سپرده ها و تسهیلات انجام شود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تولید صادرات محور عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس چالش های اقتصادی اقتصاد مقاومتی اقتصاد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تولید صادرات محور تحقق اقتصاد قوی اقتصاد مقاومتی قوی شدن اقتصاد اقتصاد داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۴۵۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ عکس | امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات

تین نیوز

بن الطوق الماری وزیر اقتصاد و رئیس طرف اماراتی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات در این اجلاس وزیر اقتصاد امارات گفت: تعداد زیادی از شرکت های ایرانی در امارات مشغول فعالیت هستند؛ امارات از سرمایه گذاری در ایران استقبال می کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، وزیر اقتصاد امارات جلسه امروز را نشانی از عزم ایران و امارات برای توسعه روابط به همت دولت های دو کشور دانست و افزود: در ایام گذشته روابط اقتصادی و تجاری بین دو کشور به خوبی توسعه پیدا کرده بود، اما باید روابط در تمامی حوزه ها توسعه پیدا کند.

بن الطوق الماری تصریح کرد: کشور امارات در بین شرکای تجاری خود بعد از چین بالاترین میزان روابط تجاری را با ایران دارد که سال گذشته هم این میزان ۱۷ درصد افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: حجم تجارت و صادرات از امارات به ایران در سال گذشته به ۲۷ میلیارد دلار رسیده است که نشان می دهد طرفین علاقه مند به توسعه روابط در تمامی حوزه ها هستند.

بن الطوق الماری گفت: تعداد زیادی از شرکت های ایرانی در امارات مشغول فعالیت هستند و امارات از سرمایه گذاری در ایران استقبال می کند.

نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات کار خود را با حضور مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی و بن الطوق الماری، وزیر اقتصاد امارات، در شهر ابوظبی آغاز کرد و طی آن ۲ سند همکاری توسط طرفین به امضا رسید.

سند تاسیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و امارات و سند صورت جلسه اولین نشست کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و امارات، اسنادی است که در این نشست به امضای طرفین رسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • شاه کلید تولید و اقتصاد جامعه، کارگران هستند
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • ◄ عکس | امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛