Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-ما قانونی نداریم که طبق آن مسئول رد صلاحیت شده را از سمت عزل یا برکنار کنیم، لذا رسیدگی به تخلفاتشان به اتمام دوره نمایندگی آنها موکول می شود.
حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آریا در خصوص رد صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس یازدهم اظهار داشت: به نظر می رسد که اگر شورای نگهبان مستندات کافی و مشخصی در رابطه با رد صلاحیت ها داشته باشد، وظیفه قانونی خود را انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوع بندهایی که به برخی نامزدهای انتخابات مجلس یازدهم منتسب شده است، به نظر می رسد که مراجع گزارش دهنده، دقت لازم و کافی نکردند. به گونه ای که برخی از افراد که التزامشان به اسلام برای خیلی از افراد موثق روشن است، عنوان عدلم التزام به اسلام برایشان مطرح شده است.
وی در ادامه افزود: با تمام این تفاسیر به نظر می رسد این موارد قابل تامل و بررسی مجدد است؛ همانطور که شورای نگهبان نیز مشغول این کار می باشد. همچنین عنوان عدم احراز صلاحیت برایشان نسبت داده شده که ناشی از این است که جمع کثیری نامزد اولی هستند؛ یعنی کسانی که برای اولین بار نامزد انتخابات شده اند.
این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه پیرامون نمایندگان مجلس که رد صلاحیت شدند نیز خاطرنشان کرد: این امر طبیعی است، وقتی برخی مسئولیت می پذیرند و در حین انجام مسئولیت دچار تخلف می شوند اعم از تخلف اقتصادی و غیره ... طبق قانون تا پایان دوره مسئولیتشان، باید خدمت کنند. لذا ما قانونی نداریم که طبق آن مسئول رد صلاحیت شده را از سمت عزل یا برکنار کنیم. لذا رسیدگی به تخلفاتشان به اتمام دوره نمایندگی آنها موکول می شود. اما طبق اسناد و مدارک شورای نگهبان صلاحیت زمان ورود و قبول مسئولیتشان را از دست دادند. این موضوع اشکال قانون اساسی است و باید برطرف شود.
وی تاکید کرد: نظارت شورای نگهبان تا انتخاب شدن است، پس از آن نظارت بر نمایندگان و مجلس از طریق هیئت نظارت داخل مجلس صورت می گیرد که آن هم قدرت عزل نمایندگان را طبق قانون ندارد.
ترقی در ادامه تصریح کرد: قطعا نماینده ای که تخلف اقتصادی کرده و پرونده دارد از نظر مردم فاقد اصلحیت تشخیص داده می شود. اقبال عمومی در سطح کشور روی نمایندگان جدید و تغییر شرایط کنونی است. مردم به دنبال چهره های جدید و جوان هستند و نمایندگان حاضر را توانمند در حل مشکلاتشان نمی دانند.
این فعال سیاسی اصولگرا درباره آرایش سیاسی مجلس یازدهم نیز اظهار داشت: در ترکیب مجلس آینده به نظر می رسد اکثریتی را از نیروهای انقلابی و همچنین یک اقلیتی هم از نیروهای مستقل خواهیم داشت.
ترقی در خصوص ارائه لیست انتخاباتی(مجلس یازدهم) از سوی اصولگرایان و اصلاح طلبان نیز افزود: روند انتخاب لیست توسط اصولگرایان، روند مطلوبی نسبت به دوره های گذشته است. به نظر می رسد اصولگرایان می توانند به توافق بر سر لیست واحد برسند. اصلاح طلبان هم سعی می کنند با بسیج کردن همه نیروهای خود و تایید صلاحیت شدگان لااقل اقلیت مجلس یازدهم را از آن خود کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: حمیدرضا ترقی انتخابات مجلس رد صلاحیت شده نظر می رسد شورای نگهبان مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۵۳۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جلال محمودزاده نماینده مهاباد در مجلس شورای اسلامی، درخصوص علت سکوت و عدم واکنش از سوی نمایندگان مجلس نسبت به موضوع آقای صدیقی و اینکه آیا این مساله یکی از نتایج یکدستی قواست که اشتباهات و کم‌کاری ها نادیده گرفته می شود و در این مساله هم انتقاد و اعتراضی به این مساله مطرح نشد؟، گفت: در رابطه با بحث نظارتی مجلس من این انتقاد و ایراد را به مجلس یازدهم وارد می‌دانم و یکی از ایرادات پررنگ مجلس یازدهم این بود که تقریبا مجلس و دولت یکی بودند زمینه‌اش هم این بود که بیش از ۲۰۰ نفر طی نامه ای از آقای رییسی که رییس یک قوه دیگر بود دعوت کردند تا کاندیدای ریاست جمهوری شود و بیش از ۲۲۰ نفر از نمایندگان طی نامه‌ای پیروزی در انتخابات را به ایشان تبریک گفتند و خب این باعث شد که مجلس یازدهم در بُعد نظارتی خوب عمل نکند.

وی در گفتگو با ایلنا، ادامه داد: بنده هم در این مجلس بودم و این انتقاد شامل همه ما می‌شود اگرچه که ما تلاش کردیم و در بحث‌های نظارتی کار کردیم ولی خب در مجموع شامل همه نمایندگان مجلس یازدهم می‌شود.

عضو فراکسیون مستقلین مجلس خاطرنشان کرد: ما نباید بین افراد در برخوردها اختلاف قائل شویم، کسی که امام جمعه بوده یا استاندار بوده یا وزیر بوده اگر تخلفی مرتکب شده باشد برخورد با این فرد نه‌تنها نباید کمتر از دیگران باشد بلکه باید با شدت بیشتری اتفاق بیفتد چراکه هزینه اشتباه و تخلف چنین افرادی برای نظام و کشور بیشتر است و از سوی دیگر درس عبرتی برای دیگران و مسئولین باشد که در آینده ارتکاب به چنین تخلفات یا اشتباهاتی را تکرار نکنند.

محمودزاده تصریح کرد: من واقعا به این موضوع ایراد وارد می‌کنم که موضوع آقای صدیقی خیلی جدی در رسانه‌ها مطرح شد، خودش هم پذیرفت و از مردم عذرخواهی کرد اما تا قبل از عذرخواهی و پذیرفتن خودش هیچ ورودی به این مساله نشد، در حالیکه باید به قوه قضاییه ارسال می‌شد و کمیسیون اصل ۹۰ به این موضوع ورود می‌کرد و این پرونده را به قوه قضاییه معرفی می‌کرد یا تحقیق و تفحص می‌کردند که در این اتفاق از این برخورد های نظارتی کوتاهی شد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ابراز داشت: در رابطه با چای دبش هم علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

وی عنوان کرد: این‌ها مشکلاتی بوده که در مجلس یازدهم وجود داشته و فکر کنم در مجلس دوازدهم بدتر هم خواهد شد با توجه به اینکه در انتخابات مجلس دوازدهم دایره انتخاب مردم کوچک بود، یعنی رد صلاحیت زیاد بود و بعد از جناح های مختلف کمتر حضور داشتند و مشارکت پایین بود. این‌ها باعث می‌شود که دوباره مجلس دوازدهم یک دست‌تر از مجلس یازده شود با دولت و خیلی نزدیک باشند که این یکی از ایرادات مجالس خواهد بود چون در نهایت اگر تخلفاتی در بدنه دولت صورت گیرد چون مجلس و دولت یکی هستند مجبورند که کوتاه آمده و نادیده بگیرند.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900079

دیگر خبرها

  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • قالیباف: نباید به مجلس ظلم شود، نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان می گذارد
  • مالیات بر سوداگری برای کند کردن تیغ سوداگران است/گام بلند مجلس برای هزینه دار کردن فعالیت های سوداگرانه و دلالی
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • تحمیل فراقانونی کردن سلطنت در قانون اساسی
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • محمودزاده: پرونده چای دبش لاپوشانی شد، در پرونده کاظم صدیقی هم کوتاهی شد /چرا تا قبل از عذرخواهی صدیقی ورودی به پرونده زمین خواری در ازگل نشد؟
  • محمودزاده: موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند