Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@11:53:52 GMT

روش درمان بی اختیاری ادرار

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۵۶۲۷۵

ورزش های لگنی، پیاده روی، شنا و فشار متقابل روی هر پا به منظور تقویت عضلات لگن و جلوگیری از بی اختیاری ادراری به زنان توصیه می شود. فراموش نکنید که از انجام ورزش های سنگین به دلیل افزایش فشار بر کف لگن خودداری کنید. ناطقان: در بسیاری از مواقع بی اختیاری ادرار می تواند به علت آسیب هایی ناشی از زایمان های مکرر یا زایمان های سخت ایجاد شود و در نهایت این آسیب ها منجر به بی اختیاری ادرار در بیمار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این صورت، نیاز است به جز عواملی مانند عفونت ادراری، کاهش حجم مثانه، بیماری های التهابی و آلرژیک که همگی می تواند منجر به شدت علایم بیماری شود، سایر علل نیز بررسی شود. سپس پس از اطمینان از نبود سایر علل می توان در جهت تقویت عضلات ناحیه لگن و مثانه ورزش هایی را برای بیمار توصیه کرد. انجام این ورزش ها، می تواند به افزایش قدرت عضلات ناحیه لگن و به ویژه عضلات مثانه منجر شود و در بسیاری از موارد در بهبود تخلیه ادرار و رفع علایم کمک کننده باشد. اما توجه داشته باشید که حتما بررسی سایر علل در رفع بی اختیاری ادرار ضروری است. حتی در مواقعی نیز نیاز است از روش های یوروداینامیک جهت بررسی حرکات مثانه و چگونگی هدایت عصبی مثانه قبل از شروع درمان استفاده شود تا در بهبود علایم موثر باشد.

در صورتی که بی اختیاری ادرار به دلیل ضعف عضلات یا حرکات موزون مثانه باشد، انجام ورزش های مناسب که باعث تحریک عضلات اصلی مثانه و جداره شکم می شود باعث افزایش تدریجی قدرت عضلات و حفظ قوام خواهد شد و علایم بیمار به تدریج رو به بهبودی خواهد رفت.

ورزش های لگنی، پیاده روی، شنا و فشار متقابل روی هر پا به منظور تقویت عضلات لگن و جلوگیری از بی اختیاری ادراری به زنان توصیه می شود. فراموش نکنید که از انجام ورزش های سنگین به دلیل افزایش فشار بر کف لگن خودداری کنید. برخی از حرکت های دیگر عبارتند از حرکات دراز و نشست که به سفت شدن عضلات قسمت زیر جداره شکم منجر می شود که بهتر است به طور منظم و روزانه به مدت ۱۰ دقیقه تکرار شود. همچنین انجام حرکاتی که همراه با عضلات قسمت کمری باشد، نیز باعث بهبود تخلیه ادرار و رفع بی اختیاری در بیمار می شود.

منبع:آفتاب
برچسب ها: ادرار ، بی اختیاری ، درمان ، عضلات ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: ادرار بی اختیاری درمان عضلات ناطقان بی اختیاری ادرار انجام ورزش تقویت عضلات سایر علل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۵۶۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر مجمع: انتخابات فدراسیون شطرنج اواخر تیر برگزار می شود

به گزارش خبرنگار مهر، نام نویسی از متقاضیان ریاست در فدراسیون شطرنج در حالی طی روزهای ۱۵ تا ۲۹ فروردین انجام شد که در مجموع ۱۵ نفر نسبت آمادگی خود را برای تصدی این پست اعلام کردند اما در نهایت پرونده ۱۳ کاندیدا برای بررسی صلاحیت مدیریتی در اختیار وزارت ورزش قرار گرفت.

فاطمه ابوالقاسمی، مجتبی ارشدی، احمد علی بابایی، مهرداد پهلوان زاده، کمال جوانمرد، علیرضا خسروی، شهریار رحمانی اصل، وحیده صوابیه، حمزه علی پور، حمید گودرزی، محمدرضا محمدی بهابادی، مسعود ناموری آذر و امیرعرفان هاشمی ۱۳ نفری هستند که در پروسه انتخابات فدراسیون شطرنج برای تصدی این فدراسیون قرار گرفته اند.

به گفته کاظم دستگردی سرپرست دبیری فدراسیون شطرنج و دبیر مجمع انتخاباتی این فدراسیون، بررسی اولیه پرونده این کاندیداها در کمیسیون تطبیق انجام شده است و حداکثر در دهه سوم تیر، انتخابات فدراسیون برگزار می شود.

وی در گفت و گو با خبرنگار مهر در مورد روندی که تا به امروز در مورد انتخابات فدراسیون شطرنج طی شده است، توضیح داد و گفت: در مجموع و طی مدت زمانی که برای نام نویسی از کاندیداها تعیین شده بود، ۱۵ نفر برای ورود به انتخابات به عنوان کاندیدای ریاست ثبت نام کردند اما در نهایت دو نفر از متقاضیان مدارک خود را پس گرفتند و اینگونه انصراف شان را اعلام کردند.

دستگردی ادامه داد: بدین ترتیب پرونده ۱۳ کاندیدا بررسی تکمیل و در اختیار وزات ورزش قرار گرفت تا در کمیسیون تطبیق بررسی تکمیلی روی آنها به منظور تایید صلاحیت مدیریتی انجام شود.

دبیر مجمع انتخاباتی فدراسیون شطرنج با بیان اینکه کمیسیون تطبیق به منظور بررسی پرونده کاندیداهای ریاست این فدراسیون برگزار شده است، تصریح کرد: چند نفر از کاندیداها نقصی مدارک داشتند که به موضوع به آنها اعلام شد تا اقدام لازم را برای تکمیل مدارک موردنیاز انجام دهند.

وی با تاکید بر لزوم تشکیل کمیسیون تجدیدنظر برای رسیدگی به پرونده این کاندیداها خاطرنشان کرد: طی هفته جاری و نهایت هفته آینده کمیسیون تجدید نظر برگزار می شود و بعد از آن وضعیت کاندیداها برای اعلام به مراجع ذی صلاح و گرفتن تاییدیه صلاحیت نهایی مشخص می شود.

سرپرست دبیری فدراسیون شطرنج با بیان اینکه اواخر تیر مجمع انتخاباتی این فدراسیون برگزار می شود، گفت: تاکید وزیر ورزش برگزاری انتخابات در کوتاه ترین فاصله زمانی است. معاون وزیر (اسبقیان) هم پیگیر سروسامان دادن به فدراسیون هایی است که با سرپرست اداره می شوند و اینکه تا نیمه سال انتخابات شان برگزار شود. بنابراین اگر مشکل خاصی پیش نیاید و نتیجه تایید صلاحیت ها هم به موقع اعلام شود، دهه سوم تیر انتخابات را با هماهنگی وزارت ورزش برگزار می کنیم.

کد خبر 6097267 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری یک هزار تخت بیمارستانی جدید در هرمزگان
  • ورود زنان باید ضابطه‌مند باشد/ ورود بانوان به ورزشگاه منع نمی‌شود
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • دبیر مجمع: انتخابات فدراسیون شطرنج اواخر تیر برگزار می شود
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • دروغ عجیب و شاخدار مهناز افشار در گفتگو با دویچه وله فارسی
  • برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی کهگیلویه و بویراحمد
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان