Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-28@14:33:44 GMT

سریع ترین چاپگر سه بعدی ساخته شد

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۶۷۹۸۲

سریع ترین چاپگر سه بعدی ساخته شد

پژوهشگران آلمانی، نوعی چاپگر سه‌بعدی ابداع کرده‌اند که می‌تواند سریع‌تر و دقیق‌تر از چاپگرهای سه‌بعدی دیگر عمل کند.

استفاده از چاپگرهای سه‌بعدی در مقیاس میلی‌متر و بزرگتر از آن، در فرآیندهای تولیدی و صنایع رو به افزایش است اما برخی از کارها، به چاپ دقیق در مقیاس میکرومتر و با سرعت بالاتر نیاز دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژوهشگران "موسسه فناوری کارلسروهه"(KIT) آلمان، سیستمی ابداع کرده‌اند که می‌تواند اشیایی در ابعاد سانتی‌متر را با دقت و سرعت و همراه با جزئیات چاپ کند.

پژوهشگران برای نشان دادن سرعت و قابلیت اطمینان سیستم خود، یک ساختار مشبک در ابعاد ۶۰ میلی‌متر مربع را با جزئیات و در مقیاس میکرومتر چاپ کردند. نتیجه کار آنها، بیش از ۳۰۰ میلیارد واکسل را در بر داشت. واکسل، کوچکترین جزء ساختاری یک تصویر سه‌بعدی است.

"مارتین وگنر"(Martin Wegener)، استاد موسسه فناوری کارلسروهه گفت: به رکورد بسیار بالایی در زمینه چاپ سه‌بعدی دست یافته‌ایم که رکورد جدیدی در جهان است.

"وینسنت هان"(Vincent Hahn)، نویسنده ارشد این پژوهش گفت: نقاط کانونی، با نازل‌های موجود در چاپگرهای جوهرافشان مطابقت دارند. تفاوت آنها در این است که در سه بعد کار می‌کنند.

در این نوع از چاپ سه‌بعدی، پرتو لیزر به شیوه‌ای کنترل شده از میان یک لاک نوری می‌گذرد. با استفاده از این روش، می‌توان ساختارهای بسیار دقیق را برای کاربرد در حوزه‌های گوناگون از جمله نورشناسی، فوتونیک، علم مواد، زیست‌فناوری و یا مهندسی ایمن تولید کرد.

با هر پرتو لیزر معمولا چند صد هزار واکسل در هر ثانیه تولید می‌شوند. در نتیجه سرعت کار تقریبا صد برابر کمتر از سرعت چاپگرهای جوهرافشان است و به همین دلیل، تاکنون مانع بسیاری از کاربردها بوده است.

این گروه پژوهشی قصد دارند به پژوهش و توسعه فناوری خود ادامه دهند.

هان افزود: توسعه این فناوری موجب می‌شود تا چاپگرهای سه‌بعدی، نه تنها برای چاپ یک صفحه بلکه برای چاپ حجم بالاتری از صفحات به کار بروند. رسیدن به این هدف، نیازمند پیشرفت در حوزه شیمی از جمله لاک‌های نوری حساس خواهد بود.

این پژوهش، در مجله "Advanced Functional Materials" به چاپ رسید./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: چاپگرهای سه بعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۷۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد+شرایط

بیست و دومین حراج شمش طلا روز سه شنبه هفته جاری در مرکز مبادله ارز و طلای ایران برگزار خواهد شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بیست و دومین حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران از ساعت 12 روز سه‌شنبه 11 اردیبهشت ماه برگزارمی‌ شود. 

زمان جلسه حراج از ساعت 12 تا 16 است و وجه‌الضمان مبلغ 3 میلیارد و 500 میلیون ریال (3،500،000،000 ریال) به‌ازای هر قطعه شمش طلای استاندارد است. متقاضی خرید می‌تواند تا ساعت 24 روز دوشنبه دهم اردیبهشت سال 1403 مبلغ وجه‌الضمان را پرداخت کند.

طبق اعلام مرکز مبادله، مبلغ وجه‌الضمان باید به حساب واسط مرکز مبادله ارز و طلای ایران، مشروط به تأیید واریز وجه از سوی این مرکز واریز شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زمان حراج بعدی شمش طلا در مرکز مبادله اعلام شد
  • زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد+شرایط
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • این ربات‌انسان‌نمای فوق سریع شما را حیرت‌زده می‌کند
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • (ویدئو) تصاویر روباتی که حرکاتش شما را انگشت به دهان می کند!
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود