Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، ۵۵ دفتر تشکل دانشجویی کشور طی بیانیه‌ای با انتقاد از سکوت نمایندگان مجلس و کارشکنی‌های وزارت بهداشت در روند تصویب بیمه ناباروری، نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند.

متن بیانیه

ما چند سال قبل اصرار کردیم، گفتیم که موانع تولیدمثل را بردارید؛ مسئولین هم قبول کردن، منتها در مدیریت‌های میانی متاسفانه موانعی وجود دارد؛ آن چنان که باید و شاید به این نسخه اسلامی «تناکحو تناسلو تکثروا فانی اباهی بکم الامم یوم القیامة» عمل نمیکنند [اما] به نسخه غربی عمل می‌کنند! این یکی از موانع پیشرفت ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

(بیانات رهبری در حرم مطهر رضوی ۰۱/۰۱/۹۷)

ناباروری در حالی گره کور زندگی ۳.۵ میلیون زوج ایرانی شده است که پزشکان و محققان ایرانی بر قله‌های درمان ناباروری ایستاده و با بسیاری از مراکز برتر جهان برابری می‌کنند. اما درمان ناباروری هنگامی به زمین می‌خورد که هر سیکل آن در مراکز دولتی حدود ۲۰ میلیون و در مراکز خصوصی ۵۰ میلیون تومان هزینه خواهد داشت. ارقامی که برابر یا بیش از حقوق یکسال کارگری است.

این جاست که امید جوانان نابارور به ناامیدی تبدیل شده، گروهی طلاق و جدایی را انتخاب کرده و عده‌ای ماندن به پای هم و دست و پنجه نرم کردن با مشکلات را برگزیدند.

در حالی که به دنبال اجرای سیاست‌های کلی جمعیت و از سال ۹۴ بسته حمایتی برای کمک به جوانان در نظر گرفته شد. به طور مثال برای سال ۹۹، ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه کمک باروری و ۲۱۸ میلیارد با عنوان برنامه ارتقای شاخص‌های سلامت خانواده تعیین شده است؛ و از آنجا که بودجه تعیین شده فراتر از حدود ۱۸۹ میلیارد تومان هزینه ۳۳ هزار سیکل باروری در ۷۵ مرکز ناباروری است؛ گروهی خواهان و پیگیر بیمه درمان ناباروری شدند.

همه چیز خوب پیش می‌رفت تا جایی که با فشار وزارت بهداشت، بیمه درمان علی‌رغم موافقت نمایندگان کمیسیون تلفیق، اجازه بررسی نیافت و از دستور کار خارج شد. پذیرش این خودخواهی وزارت بهداشت برای ۳.۵ میلیون جوان نابارور کشورمان که به تازگی امید در دلشان زنده شده بود؛ سنگین‌تر از مسئله ناباروری است.

وزارت‌خانه‌ای که سرمایه فراوانی در طرح تحول سلامت از دست داده، حال به دنبال حفظ منابع مالی خود افتاده است. شاید مسئولین از مشکلات و آمار ناباروری بی‌اطلاع هستند چرا که تماشای غم و اندوه و جدایی زوجین بسیار سخت و عدم کمک رسانی به این جوانان در حالی که آنان قادر به حل این مشکل هستند مغایر انصاف و انسانیت است.
حسرت مادر شدن، آسیب به سلامت روان زوجین به دنبال فشار اجتماعی ناشی از ناباروری و به طلاق کشیدن زندگی جوانان تنها بخش کوچکی از نتیجه کوتاهی وزارت خانه در این حوزه است.

وزارت بهداشت که به دنبال اقدامات و بسته‌های اجرایی سیاست‌های کلی جمعیت، بودجه درمان ناباروی را بر جیب زده؛ باید پاسخگو باشد که این بودجه در کجا استفاده خواهد شد؟

سوال دیگری نیز از نمایندگان مجلس شورای اسلامی داریم که به چه علت تنها با نظر یکی از نمایندگان مجلس تبصره ۱۷ الحاقی مورد بررسی قرار نگرفت این چه نسبتی با فلسفه‌ی شورایی بودن مجلس دارد؟

سکوت عجیب نمایندگان و کارشکنی‌های معاونت درمان وزارت بهداشت در تصویب بیمه ناباروری درحالی که کشور با بحران کاهش رشد جمعیت رو به روست در شأن کارگزاران جمهوری اسلامی نیست چرا که تاکیدات مداوم رهبری بر افزایش جمعیت نشان دهنده بزرگی این مسئله بوده که گویا مسئولان بر آن اهتمام ندارند؛ لذا ما دانشجویان سراسر کشور مخالفت وزارت بهداشت را محکوم کرده، آن را خشونتی بزرگ علیه زنان سرزمین خود می‌دانیم و اعلام می‌نماییم که منتظر اقدام جبرانی وزارت خانه در جهت بیمه ناباروری خواهیم بود.

در پایان به چهره‌های مطرح حقوق زنان که در مقابل این مسئله مهم دم فروبسته و سرگرم حواشی هستند نیز توصیه داریم به جای پرداختن به مسائلی بی اهمیت و مورد پسند دشمنان، اولویت‌ها و نیازهای حقیقی زنان را شناسایی کرده و به حل آن بپردازند.

۱. بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه
۲. بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور کرمانشاه
۳. بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
۴. بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی کرمانشاه
۵. بسیج داشجویی دانشگاه لرستان
۶. بسیج دانشجویی دانشگاه ازاد اسلامی واحد خرم‌آباد
۷. بسیح دانشجویی دانشگاه پیام‌نور خرم‌آباد
۸. بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی لرستان
۹. بسیج دانشجویی فنی حرفه‌ای خرم‌آباد
۱۰. بسیج دانشجویی دانشگاه آیت الله بروجردی بروجرد
۱۱. جامعه اسلامی دانشگاه لرستان
۱۲. جمعه اسلامی دانشگاه ازاد خرم‌آباد
۱۳. انجمن پیروان ولایت دانشگاه آزاد خرم‌آباد
۱۴. بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی یزد
۱۵. تشکل فرهنگی-سیاسی فاطمه الزهرا دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد
۱۶. انجمن اسلامی مستقل دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد
۱۷. بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان یزد
۱۸. بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور خراسان شمالی
۱۹. بسیج دانشجویی دانشگاه دولتی خراسانشمالی بجنورد
۲۰. بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد خراسان شمالی بجنورد
۲۱. بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بجنورد
۲۲. بسیج دانشجویی دانشگاه ازاد شیراز
۲۳. بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان شیراز
۲۴. بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا
۲۵. بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور بوشهر
۲۶. بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان بنت الهدی صدر بوشهر
۲۷. جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی گیلان
۲۸. بسیج دانشجویی دانشگاه دارالعلم یزد
۲۹. بسیج دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا همدان
۳۰. بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد همدان
۳۱. بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی البرز
۳۲. بسیج دانشجویی دانشگاه ازاد لاهیجان
۳۳. بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان بنت الهدی صدر گیلان
۳۴. بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان پردیس امام علی (ع) گیلان
۳۵. بسیج دانشجویی دانشگاه احرار
۳۶. بسیج دانشجویی دانشگاه ازاد رودبار
۳۷. بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور لاهیجان
۳۸. بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور تالش
۳۹. بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور قزوین
۴۰. بسیج دانشجویی دانشگاه ازاد اسلامی قزوین
۴۱. بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان قزوین
۴۲. بسیج دانشجویی پایگاه شهید باهنر دانشگاه فرهنگیان همدان
۴۳. بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی همدان
۴۴. بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان اردبیل (پردیس بنت الهدی صدر)
۴۵. بسیج دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه
۴۶. بسیج دانشجویی دانشگاه پیام‌نور همدان
۴۷. انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران
۴۸. بسیج دانشجویی دانشگاه هرمزگان
۴۹. بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بندر عباس
۵۰. بسیج دانشجویی دانشگاه ازاد اسلامی بندرعباس
۵۱. بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بندرعباس
۵۲. بسیج دانشجویی دانشگاه ازاد اسلامی ارومیه
۵۳. بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه
۵۴. بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان ارومیه
۵۵. بسیج دانشجویی دانشگاه آذرآبادگان ارومیه

کد خبر 4843604

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت بهداشت مجلس شورای اسلامی ناباروری دانشجویان شهرداری تهران شورای شهر تهران دهه فجر وزارت آموزش و پرورش شهر تهران قوه قضاییه سیدابراهیم رئیسی محسن هاشمی آلودگی هوا آتش نشانی نیروی انتظامی کمیته امداد امام خمینی سانحه تصادف محسن حاجی میرزایی بسیج دانشجویی دانشگاه ازاد اسلامی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد نمایندگان مجلس اسلامی دانشگاه درمان ناباروری بنت الهدی صدر خراسان شمالی شمالی بجنورد وزارت بهداشت وزارت خانه خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۸۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه دیدارهای سال جدید با معاونت‌ها و مراکز سازمان مرکزی، صبح امروز با حضور در معاونت علوم پزشکی، با معاون، مدیران و کارکنان این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

وی در این نشست با قدردانی از زحمات و خدمات دکتر نفر در معاونت علوم پزشکی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تنها مؤسسه غیردولتی کشور است که در آموزش پزشکی فعالیت دارد و ان‌شاءالله در سال جاری شاهد یک جهش در این حوزه باشیم. افزایش دوبرابری تخت‌های بیمارستانی در تهران، یکی از بخش‌های جدی برنامه پنج ساله این معاونت است که نشان از اهمیت حوزه بهداشت و درمان در دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

 

دکتر طهرانچی با اشاره به قرار گرفتن رشته روانشناسی بالینی و دامپزشکی ذیل معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: حوزه سلامت دانشگاه آزاد اسلامی یک مدیریت جامع دارد و می‌تواند کارهایی انجام دهد که نظام گسسته قادر به آن نیست. ویژگی دانشگاه آزاد اسلامی این است که از هر دو وزارت علوم و بهداشت، رشته و دانشجو دارد. این موضوع باعث شده از حوزه علوم پزشکی برای دیگر حوزه‌ها الگو بگیریم. به عنوان نمونه؛ امروز مفهوم عرصه و پایه در حوزه مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته و این مدارس عرصه تعلیم و تربیت هستند. بدین ترتیب معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت همزمان امور مربوط به حوزه آموزش و پرورش و وزارت علوم را پیگیری می‌کند.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این اتفاق باید با شتاب بیشتری در حوزه روانشناسی بالینی، دامپزشکی و مهندسی پزشکی رخ دهد و اساتید این رشته‌ها به دو گروه عرصه و پایه تقسیم شوند. در مرحله بعدی نیز با تقویت رشته زیست‌شناسی باید بخشی از این رشته که مربوط به حوزه علوم پزشکی است، در این قالب قرار گیرد. نگاه ما در دانشگاه آزاد اسلامی این است که برای رشته‌های تحصیلی پیشران‌های موضوعی داشته باشیم.

 

وی با اشاره به ویژگی‌های رشته روانشناسی گفت: بخشی از اعضای هیأت علمی روانشناسی مأمور به حوزه علوم پزشکی هستند. بخشی از روانشناسی که مربوط به حوزه دانش آموزان و مدارس می‌شود نیز ذیل دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و بخش دیگر نیز ذیل معاونت علوم انسانی و هنر قرار دارد اما نباید خط و مرزی بین آنها باشد.

 

وی افزود: امسال باید تحرکات جدی در حوزه علوم پزشکی داشته باشیم چرا که هزینه‌های این حوزه افزایش یافته و برای جبران آن، باید تدبیر کرد. به همین دلیل، موضوع «عرصه و پایه» یک برنامه جدی در دانشگاه آزاد اسلامی است. این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاهی که جامع رفتار می‌کند، می‌تواند برای کشور فرصتی به وجود آورد که بتوانیم از این الگو در جاهای دیگر استفاده کنیم.

 

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: تجربه دانشگاه آزاد اسلامی نشان داد که دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌توانند از وزارت علوم رشته بگیرند تا ضعف‌های جدی نظام آموزشی در تربیت نیروی انسانی رفع شود. واقعیت این است که سبد حوزه علوم پزشکی باید اقتصادی شود چرا که برخی رشته‌های این حوزه بسیار پرهزینه است و می‌توان از طریق رشته‌های دیگر، درآمدزایی کرد.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه آنچه مسائل اقتصادی را حل می‌کند، برنامه داشتن و حرکت رو به جلوست، گفت: یکی از موضوعات مهم در دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به حوزه معیشتی است. معیشت کارکنان تصویری از ارزش‌آفرینی آنان است و به همین دلیل هرچه ارزش‌آفرینی بیشتر باشد، پاسخ آن نیز در معیشت دیده می‌شود. به عنوان مثال؛ باغ کشاورزی که قنات خود را لایروبی نکند، بعد از چند سال خشک خواهد شد. باید به ارزش‌آفرینی سیستم ازجمله برخورد با دانشجو، کیفیت امور، بیمارستان‌ها و... توجه داشت. اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی یک اقتصاد دولتی و یارانه‌ای نیست؛ بلکه اقتصاد تلاش و تدبیر است.

 

وی ادامه داد: همه اجزای سیستم باید ارزش‌آفرینی کنند. در این صورت، می‌توان بازخورد آن را در بهبود معیشت دید. ارتقای معیشت در دانشگاه «به فرموده» نیست بلکه بازتاب عمل فردی مجموعه مدیران و کارکنان است. به عنوان نمونه؛ اجرای طرح پویش اشتغال بعد از چهار سال تصویر جدیدی از دانشگاه آزاد اسلامی را در جامعه شکل داده و جوانان فضای این دانشگاه را فضای اشتغال، نوآوری، کارآفرینی و... می‌دانند. در ایجاد فضای جدید تلاش‌های شبانه روزی و زحمات زیادی کشیده شده و این اقدام باعث شد هرساله بر تعداد دانشجویان ورودی دانشگاه آزاد اسلامی افزوده شود.

 

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: در دهه گذشته، 5 سالی را تجربه کردیم که سالانه 150 هزار دانشجو کاهش می‌یافت اما در 5 سال بعدی که در آن قرار داریم، به همان اندازه به جمعیت دانشجویی اضافه می‌شود. این امر نتیجه همت مجموعه کارکنان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی است. تغییر سخت است اما باید محکم پای آن بایستیم. این تغییر رویه‌ها باعث افزایش اعتماد مردم به دانشگاه آزاد اسلامی شده است. افزایش اعتماد نیز منجر به رونق دانشگاه و رونق دانشگاه نیز منجر به بهبود و ارتقای معیشت می‌شود. بنابراین موضوع معیشت، کنش خودمان است.

 

لازم به ذکر است در ابتدای این نشست، دکتر محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از وضعیت این حوزه ارائه کرد و گفت: برنامه جدی معاونت علوم پزشکی دانشگاه، ارتقای کیفیت آموزش و خدمات‌رسانی بهداشتی و سلامتی است.

 

همچنین دکتر فرهاد ادهمی مدیرکل توسعه آموزش و امور دانشجویان، خانم دکتر وحدت مدیر خدمات سلامت و بیمارستان‌ها، خانم دکتر شریعتمدار رئیس اداره تجهیزات پزشکی، دکتر مرجانی مشاور حوزه دامپزشکی و خانم دکتر‌هاشمی مشاور حوزه روانشناسی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه گزارش‌هایی درخصوص فعالیت‌ها و اقدامات حوزه‌های متبوع خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت ۲۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۰۰ تشکل فعال استادی در دانشگاه آزاد
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • ادامه حمایت تشکل‌های دانشجویی از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • برگزاری آیین معارفه مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • برگزاری آیین معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری