Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران با اشاره به فعالیت برخی صنایع با فناوری ۴۰ سال گذشته گفت: پیشنهاد نوسازی صنایع آلاینده به مدیران محیط زیست ارائه شد. ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۳ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، انوشیروان محسنی بندپی صبح امروز در چهارمین روز از ایام الله دهه فجر در مراسم آیین افتتاح پروژه‌های صنعتی تولیدی شهرستان فیروزکوه ضمن تبریک به‌مناسبت فرا رسیدن چهل و یکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: امروز در حالی چهل و یکمین سال پیروزی انقلاب اسلامی را جشن می‌گیریم تحت شدیدترین فشارها و تحریم‌های دشمنان برای ‌به‌زانو درآوردن ملت و دولت ایران قرار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: راهبرد دولت در شرایط جنگ اقتصادی حمایت همه جانبه از صاحبان صنایع به‌عنوان سربازان خط مقدم این جنگ است.

استاندار تهران سپس با اشاره به کاهش 2.1 درصدی نرخ بیکاری در استان تهران افزود: امروز شاهد کمترین نرخ بیکاری در استان و به ویژه شهرستان فیروزکوه در مقایسه با ادوار گذشته هستیم که این امر جز با مشارکت و همدلی مدیران و بخش خصوصی محقق نمی‌شد.

استان خراسان جنوبی کمترین نرخ بیکاری را در پاییز امسال داشته استنرخ بیکاری پاییز 10.6 درصد شدنرخ بیکاری در البرز 3 درصد کاهش یافت

محسنی بندپی ضمن تاکید بر حفظ اشتغال موجود تصریح کرد: در مدت نزدیک به دو سال گذشته بسیاری از واحدهای راکد صنعتی، فعال شده و به‌چرخه تولید بازگشتند که این به‌منزله ایجاد اشتغال در استان تهران است.

وی ادامه داد: پرداخت تسهیلات سرمایه گردش، فعال‌سازی کارخانه‌های نیمه راکد و پرداخت تسهیلات به واحدهای صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد سیاست کلان دولت در حمایت از واحدهای تولیدی است.

استاندار تهران در پایان با بیان اینکه برخی قوانین زیست محیطی مانع رشد صنعت و ایجاد اشتغال در استان است خاطرنشان کرد: برخی صنایع هنوز با فناوری 40 سال قبل فعالیت می‌کنند و باعث آلایندگی هستند که در نشست با مدیران محیط زیست پیشنهاد نوسازی این واحدها ارائه شد.

انتهای پیام/220/ح

R7840/P/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیران محیط زیست استاندار تهران پیشنهاد نوسازی نرخ بیکاری استان تهران ارائه شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۷۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است

رضا محمدی اظهار کرد: حدود ۷۰ سال است که زباله‌ها در مجموعه آرادکوه دفع می‌شود و انتقال این مجموعه به همین راحتی نیست.

وی ادامه داد: منابع طبیعی با همکاری محیط زیست باید زمین مورد نیاز را در اختیار شهرداری قرار دهند تا اقدامات برای انتقال این مجموعه صورت بگیرد.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران تاکید کرد: شهرداری تهران نیز موافق جابجایی این مجموعه است، اما هنوز زمینی برای انتقال آرادکوه به شهرداری تحویل داده نشده است.

محمدی با اشاره به خرید دستگاه زباله سوز ۶ هزار تُنی افزود: در صورت راه اندازی این دستگاه زباله سوز مشکلات محیط زیستی آرادکوه تا حدودی برطرف می‌شود و شهرداری تهران تلاش دارد هر چه زودتر این دستگاه زباله سوز را راه‌اندازی کند.

تاکید سازمان محیط زیست بر جابجایی بازیافت آرادکوه

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست روز گذشته با تاکید بر اینکه نظر این سازمان در بحث مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه جابجایی آن است، گفت: رودخانه پسماند جنوب تهران در حال تخلیه است چرا که منابع آب و خاک را با مشکل مواجه می‌کرد.

علی سلاجقه افزود: در منطقه آرادکوه پیش از این اقدامات خوبی انجام گرفته است، اما نظر سازمان حفاظت محیط زیست جابجایی آن است. شهرداری تهران نیز استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها برای حل مساله آرادکوه را مطرح کرده است و این موضوع در قالب کارگروه ملی مدیریت پسماند و به منظور تولید سوخت کارخانه‌های صنعت سیمان در دست پیگیری است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: همچنین اقداماتی در جهت مکلف شدن صنایع منطقه جنوب تهران به انجام وظایف زیست‌محیطی در دست انجام است.

 مجتمع پردازش و بازیافت زباله «آرادکوه» حدود ۷۰ سال پیش در مساحتی یک هزار و ۴۰۰ هکتاری در ابتدای جاده قدیم تهران برای دفع زباله‌های پایتخت راه اندازی شد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • پلمب یک واحد آلاینده غیر مجاز در ورامین
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم
  • آخرین وضعیت تالاب بندعلیخان