Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@00:55:32 GMT

نقشه بدخواهان ایران، تحمیل انزوا به اقتصاد ماست

تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۰۴۵۷۶

نقشه بدخواهان ایران، تحمیل انزوا به اقتصاد ماست

ایسنا/مرکزی معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: نقشه بدخواهان ایران، تحمیل انزوا به اقتصاد ماست و این نقشه به هر صورتی باید با شکست مواجه شود.

محمد نهاوندیان صبح امروز ۱۷ بهمن ماه در آیین افتتاحیه ساختمان جدید اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک، ضمن اشاره به ایام الله دهه فجر با بیان اینکه دهه فجر فرصتی برای جشن گرفتن همت‌های بلند و هدف‌گیری خردمندانه است، اظهار کرد: اتاق بازرگانی تنها یک ساختمان نیست بلکه کانون هم‌اندیشی، همکاری و همدلی اقتصاد ایران است و قرار است در این ساختمان ازین پس سرود سازندگی و آینده نگری نواخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در مفاهیم اسلامی تاکید بر همت بلند داشتن بوفور مشاهده می شود که این روزها هم روز همت‌های بلند است. در شرایط دشواری که بدخواهان ایران طی دو سال اخیر به اقتصاد ایران تحمیل کرده اند به خوبی بر همگان واضح است که نه تنها آنها در نقشه های خود موفق نشدند بلکه التهابات فرونشسته و تورم در حال طی کردن سیر نزولی است و تراز تجاری در ۱۰ ماهه سال جاری مثبت شده است.

معاون اقتصادی رئیس جمهور تصریح کرد: افتتاح‌های مختلف و سرمایه گذاری های حوزه اقتصادی نشان از آن دارد که ایران متوقف شدنی نیست و این شعله خاموش نمی‌شود  امروز سیاست دولت، سیاست تسهیل و گشایش است.

نهاوندیان بیان کرد: امروز فضای تصمیم گیری کشور فضای توجه و اهتمام به نظرات بخش خصوصی و رفع مشکلات بخش خصوصی است به همین جهت آئین افتتاح ساختمان جدید اتاق بازرگانی اراک تنها یک افتتاح نیست بلکه آئین ترسیم مسیر همفکری بین سیاست گذار، فعال اقتصادی و اندیشمندان اقتصادی به عنوان یک مثلث توانمند است که این مثلث می تواند برکت افزای اقتصاد ایران باشد.

وی با اشاره به لزوم حراست از حق حضور و مشارکت در اقتصاد جهانی گفت: نقشه بدخواهان ایران، تحمیل انزوا بر اقتصاد ایران است و به هر صورتی باید این نقشه با شکست مواجه شود. شکوفایی اقتصادی ایران، بهبود زندگی نسل آینده و عزتمندی این سرزمین مرهون اعتلای حضور ایران در جامعه جهانی است.

معاون اقتصادی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی به هیچ وجه برنامه انزوای اقتصادی نیست، بلکه به معنای افزایش توان اقتصاد ایران برای اثرگذاری و مشارکت دوسویه در اقتصادی جهانی است.

نهاوندیان با اشاره به هدف بدخواهان ایران برای محدود کردن تجارت ایران گفت: علاوه بر موفق نبودن این توطئه، شاهدیم که صادرات غیرنفتی ایران روند صعودی هم داشته است، البته موانعی در این مسیر وجود دارد که رفع این موانع باید مورد توجه باشد.

وی با بیان اینکه سیاست راهبردی ایران در مقابله با افرادی که قصد سنگ اندازی دارند، سیاست گشایش است، گفت: تسهیل و گشایش وظیفه سیاست گذاران و استفاده از این مسیر و ابتکار در گشایش راه های جدید وظیفه بنگاه های اقتصادی است.

معاون اقتصادی رئیس جمهور افزود: در حرکت اقتصاد و سیاست نیازمند افزایش تعاملات بین المللی هستیم و نباید به هیچوجه به کسانی که به دنبال بستن مسیر ایران در روابط مختلف از جمله روابط بانکی، مالی، سرمایه گذاری و... هستند کمک کنیم.

نهاوندیان با بیان اینکه تحلیل های امکان سنجی در خصوص پروژه های مختلف اقتصادی ایران در مقایسه با دیگر بازارهای منطقه نشان از آن دارد که سرمایه گذاری در ایران سودآورتر و ماندگارتر است، گفت: با توجه به این ظرفیت برخی سودجویان قصد دارند با فضاسازی سیاسی، ریسک کار اقتصادی با ایران را بالا ببرند و در این شرایط می طلبد که مسیر فضای سیاسی را مساعدتر و مستعدتر از هرجا و هر زمان دیگر ثابت نگه داریم.

وی تاکید کرد: باید چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب را با افق روشنتر و درخشان تری نسبت به گذشته برای نسل آینده ترسیم کرد تا نسل آینده نیز بتواند با قدرت این مسیر را ادامه دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی محمد نهاونديان اقتصاد مقاومتی دهه فجر معاون اقتصادی رئیس جمهور اتاق بازرگانی سرمایه گذاری اقتصاد ایران تحمیل انزوا نسل آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۴۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ویژه از رفاه کارگران با تکیه بر تسهیل مسیر ساخت مسکن تک‌طبقه

موضوع مسکن کارگران در ایران یک معضل پیچیده و چندوجهی است که تأثیر بسزایی بر رفاه کلی و کیفیت زندگی مردم دارد. با توجه به جمعیت شاغل زیاد در ایران، برای دولت ضروری است که تامین مسکن مناسب و مقرون به صرفه را برای تضمین سلامت و بهره وری کارگران در اولویت قرار دهد.

یکی از چالش های اصلی کارگران در ایران نبود گزینه های مسکن ارزان قیمت است. نرخ تورم بالا و کمبود واحدهای مسکونی موجود، یافتن مسکن مناسب را برای کارگران دشوار کرده است که منجر به ازدحام بیش از حد، هزینه های بالای اجاره و شرایط زندگی نامرغوب شده است. این امر نه تنها بر سلامت جسمی و روانی کارگران تأثیر می گذارد، بلکه مانع از توانایی آنها برای عملکرد مؤثر در محل کار می شود.

برای حل این موضوع، دولت باید اقدامات پیشگیرانه ای برای افزایش عرضه مسکن ارزان قیمت برای کارگران انجام دهد. این امر با راهبردهای مختلفی از جمله تامین زمین مناسب برای ساخت مسکن، ارائه اعتبارات بانکی برای پروژه های مسکن و ارائه تسهیلات ساخت مسکن به کارگران قابل تحقق است. با تسهیل ساخت واحدهای مسکونی جدید، دولت می تواند کمبود مسکن را کاهش دهد و گزینه های مقرون به صرفه تری برای کارگران ایجاد کند. تامین مسکن برای کارگران یک جزء حیاتی در تلاش برای بهبود شرایط زندگی برای جمعیت شاغل ایران است. ابتکار دولت برای تخصیص زمین مناسب، هدایت اعتبارات بانکی به ساخت مسکن و ارائه تسهیلات ساخت مسکن به کارگران می تواند راه حلی قوی برای بحران مسکن باشد.

دولت با توانمند ساختن کارگران برای مشارکت در ساخت مسکن خود از طریق اعطای زمین به آن‌ها، پرداخت تسهیلات ساخت مسکن و همچنین مجوز ساخت خانه تک‌طبقه، به چندین هدف مهم دست می یابد. اولاً، مشارکت بیشترین جمعیت فعال کارگری کشور در تولید مسکن را تقویت می کند و منجر به افزایش رشد اقتصاد می شود. ثانیاً، به نگرانی مهم کارگران در مورد دسترسی به مسکن ارزان قیمت نیز پایان خواهد داد و در نهایت، در رکود اقتصادی فعلی، که در آن ساخت و ساز مسکن به عنوان محرک اصلی رشد اقتصادی عمل می کند، این ابتکار آماده است تا فعالیت های اقتصادی را در بیش از 130 بخش مرتبط تحریک کند.

در پایان، تمرکز دولت بر حل مسئله مسکن کارگران در ایران نشان‌دهنده یک موضوع بسیار مهم و کلیدی مورد تاکید رهبری در زمینه خوب کردن حال مردم است و نیاز به تامین زمین، پرداخت تسهیلات بانکی و همچنین توسعه افقی شهرها دارد که نه تنها شرایط زندگی برای جمعیت شاغل و کارگر با حدود نیمی از کل جمعیت کشور را بهبود می‌بخشد، بلکه رشد اقتصادی را از طریق افزایش فعالیت ساخت و ساز مسکن به پیش می‌برد. دولت با توانمندسازی کارگران برای مشارکت در ساخت خانه های خود و تسهیل دسترسی به منابع، راه را برای آینده ای پایدارتر و مرفه هم برای افراد و هم برای کل اقتصاد هموار می کند.

دیگر خبرها

  • تجلیل از ایستادگی کارگران در مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی ایران در ۱۰ سال آینده
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • عملیات «وعده صادق» نشان داد جنگ‌هراسی در اقتصاد تاثیرگذار نیست
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی متفاوت ایران در 10 سال آینده
  • افغانستان در اقتصاد و سیاست رو به پیشرفت است
  • حمایت ویژه از رفاه کارگران با تکیه بر تسهیل مسیر ساخت مسکن تک‌طبقه