Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: اگر تولید برنج در داخل به گونه‌ای باشد که ارزان به دست مصرف‌کننده برسد و اگر شرایط در داخل کشور فراهم باشد، علاوه بر صادرات تولیدات داخل، جلوی واردات برنج خارجی را خواهیم گرفت.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مرکز سورتینگ پایانه صادراتی برنج ایران امروز پنجشنبه با حضور محمودواعظی رئیس دفتر رئیس جمهور و احمد حسین زادگان استاندار مازندران در آمل آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دفتر رئیس جمهور در این مراسم درباره محدودیت واردات برنج گفت: آن چیزی که برای ما مهم و در اولویت بوده، سفره مردم است و اگر تولید برنج در داخل به گونه‌ای باشد که ارزان به دست مصرف‌کننده برسد و اگر شرایط در داخل کشور فراهم باشد، علاوه بر صادرات تولیدات داخل، جلوی واردات برنج خارجی را خواهیم گرفت.

وی افزود: قرار است در جلسه‌ای که در استانداری تشکیل می‌شود نسبت به مسئله برنج و واردات آن تصمیم‌گیری شود.

واعظی با اشاره اینکه افتتاح این واحد سورتینگ کار بسیار فوق‌العاده‌ای برای حمایت از تولیدات کشاورزی و کشاورزان است، گفت: این طرح سبب ارزش افزوده و کوتاه شدن دست دلالان می‌شود.

وی افزود: مرکز پایانه صادراتی برنج با تأمین امکانات در داخل و بستر سازی برای صادرات در خارج، همانند بورس برنج می‌تواند در امر سورتینگ، صادرات و ارزش افزوده نقش آفرینی کند.

رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به اینکه حمایت از بخش خصوصی و کارآفرینی هدف و اولویت دولت است، تصریح کرد: کسانی که منجر به صادرات تولیدات می‌شوند را باید حمایت کنیم و همه امکانات و بسترهای مورد نیاز و مناسب را برای آنان فراهم کنیم.

سورتینگ برنج مرکز بین‌المللی تجارت و پایانه صادرات در زمینی به مساحت 4 هزار متر مربع شامل آزمایشگاه، ساختمان اداری و با اعتبار 250 میلیارد ریال افتتاح شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: واعظی واردات برنج رئیس دفتر رئیس جمهور رئیس دفتر رئیس جمهور واردات برنج خارجی صادرات تولیدات پایانه صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۴۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات

استاندار مازندران با اشاره به صدور منطقه آزاد ویژه اقتصادی در بنادر مازندران تاکید بر تبدیل این بنادر از مناطق واردات صرف به مناطق ایجاد دانش فنی و صادرات کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، یوسف نوری، عصر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در بازدید از بندر نوشهر در جمع خبرنگاران این بندر را در جایگاه ویژه استان با برخورداری از ظرفیت بالا عنوان و اظهار کرد: با تلاش صورت گرفته در سال گذشته از رشد بسیار خوبی برخوردار شد.

وی با نگاه بر گسترش دریا بر اقتصادمحور افزود: در این راستا پیشنهاداتی ارائه شد که دولت دارد مصوبه می‌دهد؛ باتوجه به ظرفیت و وجود بنادر موجود در استان قرار شد بسته‌ای کامل داشته باشیم.

استاندار مازندران عنوان کرد: براساس برنامه اقتصاد دریاپایه دانشگاه نوشیروانی بابل در این مطالعه‌ای انجام داده که باید بر سیاست‌های ۹گانه مقام معظم رهبری بروز شود تا بتوانیم از این امکان به بهترین نحو استفاده کنیم.

نوری با اشاره به تعیین تکلیف پرونده منطقه آزاد مناطق ویژه اقتصادی در استان مازندران از صدور مصوبه دولت سیزدهم عنوان و مطرح کرد: هم‌اکنون درحال انجام کارها برای این مجوز بوده که البته این مهم ملاحظاتی دارد و باید این مناطق را از مناطق واردات صرف به مناطق ایجاد دانش فنی و صادرات تبدیل کنیم.

وی ادامه داد: مذاکرات انجام شده که در این زمینه نیازمند طرح جامع برای ایجاد مناطق ویژه اقتصادی استان مازندران هستیم.

استاندار مازندران با اشاره به مشکل لایروبی بنادر این استان بیان کرد: بحث لایروبی به‌دلیل پس‌رفت آب خزر مشکلی برای تمام بنادر سطح استان مازندران ایجاد کرد که لازم است در امر لایروبی بنادر سطح استان سیاست‌های کوتاه‌مدت با جدیت اعمال شده و با جدیت پیگیری شود.

وی با تاکید بر اینکه امیدواریم باتوجه به مطالعات و پیش‌بینی‌ها دوره برگشت دهه ۷۰ را داشته باشیم تا بتوانیم با برگشت سمت آب به سوی سواحل پسروی به سمت دریا را کمتر شاهد باشیم، خاطرنشان کرد: در ارتباط با بحث پسروی آب خزر باید در مراکز تحقیقاتی چاره‌اندیشی کنیم تا بندر به فعالیت خود با جدیت ادامه دهد.

کد خبر 749482

دیگر خبرها

  • رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور: گشت ارشاد مدیران به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست
  • تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات
  • اجرای قانون هوای پاک از توان مسئولین استان تهران خارج است
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود