Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محسن صالحی نیا اظهار داشت: هم اکنون، ۷۰ هزار واحد تولیدی کوچک و متوسط در کشور فعال هستند که از این تعداد، ۴۵ هزار واحد تولیدی صنعتی و معدنی در شهرک های صنعتی مستقرند.

وی گفت: تا پایان سال جاری تعداد واحدهای احیا شده در کشور به ۲ هزار واحد خواهد رسید. ۲۳ درصد از واحدهای صنعتی کوچک و متوسط با رکود مواجه‌اند که بخشی از مشکلات آنها به فرآیند تولید و بازسازی و نوسازی باز می‌گردد و بخش دیگر هم به علت کمبود نقدینگی و مشکلات ناشی از تحریم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مدیر عامل سازمان صنایع کوچک  و شهرک های صنعتی نه تنها احیای واحدها در برنامه‌های این سازمان است بلکه حفظ واحدهای فعال و افزایش ظرفیت تولید نیز از برنامه‌های این سازمان است.

وی با بیان اینکه ۱۵ درصد از واحدهای تولیدی کشور با ظرفیت ۳۰ تا ۴۰ درصد کار می کنند، اظهار داشت: این واحدها باید به ظرفیت حداقل ۵۰ درصد برسند و به همین دلیل اقدامات سازمان صنایع کوچک برای این پایش و کمک به این واحدها مستمر است.

صالحی نیا به اقدامات کارگروه رفع موانع تولید و نقش عمده‌ای که در فعال سازی واحدهای تولیدی دارند، اشاره کرد و افزود: یکی از انتقاداتی که به مصوبات این کارگروه وارد می‌شود این است که بانک ها به آن توجه ندارند و به همین دلیل امسال در متن قانون مربوط به این کارگروه درج شد که ۵ خبره بانکی با معرفی استانداران در کارگروه وارد شوند تا نقطه اتصال بین بانک ها و کارگروه رفع موانع تولید شوند.

مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی به پایان یافتن توانمندسازی صدمین خوشه صنعتی کشور اشاره کرد و افزود: تا سال  ۱۴۰۴ باید ۴۰۰ خوشه صنعتی  را به این مرحله برسانیم و هم اکنون این خوشه ها با مطالعه و نوع محصول در اقصی نقاط کشور شناسایی شده است.

وی در باره توسعه صنایع پایین دستی و ناحیه های صنعتی کشور گفت: روند به‌ رشدی در ناحیه‌ها و شهرک‌های صنعتی کشور وجود دارد و عملیات ۳۷ هزار واحد تولیدی دیگر نیز در دست اجرا است.

براساس آمارها در مجموع حدود ۸۴ هزار واحد صنعتی در کشور وجود که ۹۳ درصد از آنها را صنایع کوچک تشکیل می‌دهند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رکود واحدهای تولیدی سازمان صنایع کوچک هزار واحد تولیدی شهرک های صنعتی واحدهای تولیدی کوچک و متوسط صنعتی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۰۹۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی گروه مالی گردشگری، عبدالناصر درخشان درباره ظرفیت ایران در تولید فولاد گفت: ما جزء ده کشور برتر تولید فولاد در جهان هستیم. با این اوصاف شرکت‌های خودروسازی ما بهانه افزایش قیمت محصولاتشان را افزایش قیما مقاطغ فولادی می‌دانند. به‌طور کلی مصرف‌کنندگان فولاد کشور ما دچار مشکل هستند.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس یازدهم ضمن حمایت از افرایش ظرفیت تولیدی فولاد در ایران و با اشاره به راه‌اندازی فاز دوم کارخانه احیاء استیل فولاد بافت توسط گروه مالی گردشگری اظهار کرد: افزایش ظرفیت تولیدی مشکلات مصرف‌کنندگان را کم می‌کند. در عین حال باید اقتصاد این بخش را سر و سامان دهیم. افزایش روزانه قیمت میلگرد و دیگر زنجیره‌های فولادی با توجه به توان تولیدی ایران ، غیرمنطقی است.

نماینده مردم ایرانشهر در مجلس با اشاره به افرایش توان تولیدی فولاد بافت افزود: هر چه توان تولیدی ما بیشتر شود و تنوع تولیدی ما افرایش یابد، به‌نفع کشور است. افرایش ظرفیت تولید و تنوع تولیدی باعث رقابتی شدن فضای اقتصاد می‌شود. ایجاد مزیت رقابتی و کاهش انحصار قیمت‌ها را می‌شکند؛ چرا که مصرف‌کننده قدرت انتخاب بهتری خواهد شد.

درخشان درباره اشغالزایی پروژه جدید فولاد بافت گفت: بدون شک افزایش ظرفیت تولیدی در صنعت فولاد، بنگاه‌های ما را فعال‌تر می‌کند و نرخ بیکاری را کاهش می‌دهد. در دل هر اشتغال مستقیمی چند اشتغال غیرمستقیم نهفته است که در نهایت به جهش تولید با مشارکت مردم کمک می‌کند و اقتصاد کشور را نجات می‌دهد.

گفتنی است، فاز دوم کارخانه احیاء استیل فولاد بافت پس از ۳۲ ماه و با حمایت گروه مالی گردشگری به بهره‌برداری رسید.

دیگر خبرها

  • ۵ طرح صنعتی و معدنی خراسان جنوبی، آماده کلنگ‌زنی است
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • تولید منحصر به فرد گندم در گلستان / صنایع آردی که در رکود به سر می‌برند
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند