Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ کامران ندری با اشاره به موانع تحقق اقتصاد قوی گفت:  به نظر می‌رسد مهم‌ترین مسئله در وضعیت فعلی اقتصاد ما فساد است، در واقع آنچه مانع اصلی قدرتمند شدن ما در عرصه اقتصادی است، فساد است که دو راهکار در این مورد باید پیگیری شود، یکی مبارزه با مفسدان است که قوه قضائیه این کار را شروع کرده و این برنامه را دارد که باید تقویت شود و بدون ملاحظات سیاسی باید این مسیر که قوه قضائیه شروع کرده، تا انتها ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این کارشناس افتصادی،  دومین مسئله که می‌توان گفت مهم‌تر از مبارزه با فساد می‌باشد، مقابله با زمینه‌های بروز فساد است که هرچقدر هم قوه‌قضائیه در برخورد با مفسدان جدی باشد، وقتی زمینه بروز فساد وجود دارد طبعا این فساد مجدد رویش و زایش خواهد داشت و به سرعت هم تکثیر می‌شود.در نتیجه باید زمینه‌های ایجاد فساد را آسیب‌شناسی و شناسایی کرد و راهی برای کاهش عوامل فساد زا پیدا کرد.

وی افزود، در این زمینه اصلاح نظام اداری و اصلاح قوانین و مقررات یک امر ضروری است اما مهم‌تر از همه این موارد، افرادی هستند که می‌خواهند این اصلاحات را انجام دهند و زمینه فساد را از بین ببرند.

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه، برای تحقق این هدف  این افراد باید نیروهای ذی ‌صلاحی باشند، گفت: کسانی که ما را به وضعیت فعلی رساندند قطعا نمی‌توانند با فساد مبارزه کنند و اگر هم کاری می‌توانستند انجام دهند تا الان انجام ‌دادند.

وی تاکید کرد، انجام این کار نیازمند یک نیروی تازه نفس با تفکر مثبت و قوی و حمایت و پشتیبانی از طرف  مراجع ذی‌نفوذ سیاسی، اجتماعی و مذهبی است تا بتوانند زمینه‌های رویش فساد را از بین ببرند.

ندری در ادامه گفت: پس از فساد، مهم‌ترین مسئله‌ای که باید چاره‌ای برای آن اندیشیده شود و پنج دهه است که ما را از مسیر رشد اقتصادی باز داشته مقوله تورم است. اگر شما نتوانید برای تورم یک راه حل عاجلی پیدا کنید و نتوانید با کم‌ترین هزینه ممکن تورم را به یک سطح پایدار، معقول و منطقی برسانید (زیر هفت الی هشت درصد می‌توان آن را در نظر گرفت)، تبعا شما نمی‌توانید اقتصادی قوی داشته باشید.

این عضو هیات علمی پژوهشکده پولی و بانکی کشور گفت، یک اقتصاد قوی حتما باید نرخ رشد قیمتها در آن کنترل شده باشد و نااطمینانی‌های تورمی در آن به حداقل ممکن برسد تا بشود بر سرمایه گذاریهای بلند مدت و با بازه حقیقی حساب کرد.

وی ادامه داد، در غیر این صورت همه سرمایه‌گذاری ها و دارایی ها به سمت مواردی خواهد رفت که فقط با افزایش قیمت و از طریق قیمت عایدی یا به صورت اسمی سود نصیب سرمایه‌گذار می‌کنند. سرمایه‌گذاری که می‌تواند بازده واقعی و مثبت داشته باشد به حاشیه می‌رود و کسی در شرایط تورمی به سمت سرمایه‌گذاریهای بلند مدت حرکت نمی‌کند.

این کارشناس اقتصادی گفت، این دو مانع اصلی‌ترین موانع داخلی هستند که باید جدی گرفته شوند، اما لیست بلند بالایی از اصلاحات هست که باید انجام شود، بدین منظور اگر دو مقوله فساد و تورم را به عنوان اصل در نظر  بگیریم به دنبال آنها ما باید نظام مالیاتی، نظام بیمه‌ای و تامین اجتماعی قوی برای افرادی که بی‌کار یا از کار افتاده می‌شوند و به سن بالا می‌رسند، اصلاح و تامین کنیم.

ندری همچنین خاطر نشان کرد،‌ اینها همه مواردی است که در داخل باید اصلاح شوند، البته عوامل بیرونی هم مانع توسعه و رشد اقتصادی ما هستند.

وی افزود، اگر این عوامل را کنار بگذاریم، در داخل نیز خیلی کارها هست که ما باید انجام دهیم و مسائلی ماننده مبارزه با فساد، تورم، اصلاح نظام مالیاتی و فراهم آوردن پوششهای بیمه‌ای و تامین اجتماعی، اصلاح نظام اداری و کاستن از بروکراسی زاید و مخل که در خصوص آن صحبت شد، کاملا داخلی هستند و اگر عزم و اراده وجود داشته باشد می‌توان این مسائل را پیگیری کرد که می‌تواند کمک کند، ما یک اقتصاد قوی داشته باشیم.

منبع: تسنیم لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000qwY خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 کامران ندری نظام مالیاتی سرمایه گذاری اصلاح نظام اقتصاد قوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۱۳۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود

اقتصاددانان در نظرسنجی رویترز پیش‌بینی کردند روند قوی فعلی اقتصاد جهانی، پیامدهایی برای قیمت نفت خواهد داشت و احتمالا قیمت نفت را در دامنه محدودی نگه می‌دارد.

به گزارش ایسنا، تعداد۵۰۰  شرکت کننده در نظرسنجی رویترز، پیش بینی کردند رشد تولید ناخالص داخلی جهانی امسال می‌تواند به ۲.۹ درصد برسد. این به معنای آن است که بانک‌های مرکزی با دشواری زیادی برای آغاز کاهش نرخ‌ها به سختی مواجه خواهند شد و به این ترتیب، هزینه‌های استقراض برای مدت طولانی‌تری بالا باقی می‌ماند.

ناتان شیتس، اقتصاددان ارشد جهانی موسسه مالی سیتی به رویترز گفت: ما همچنان از تاب آوری اقتصاد جهانی شگفت‌زده می‌شویم. اکنون، بخشی از این شگفتی این است که با انتظارات ضعیف وارد سال شده‌ایم، فکر می‌کردیم که امسال، کاهشی در نرخ بهره انجام خواهد شد. تاکنون، رشد اقتصاد جهانی را در تعدادی از کشورها از جمله اقتصادهای بزرگی مانند آمریکا، چین و تا حدودی اروپا مشاهده کرده‌ایم. بنابراین، رشد اقتصادی قوی به نظر می‌رسد.

در نتیجه، پیامدها برای تقاضا برای نفت متفاوت است. از یک سو، رشد اقتصادی قوی منجر به افزایش تقاضا برای نفت می‌شود. از سوی دیگر، نرخ‌های بهره بالاتر به تورم بالا کمک می‌کند که به رشد تقاضا برای نفت ضربه می‌زند و نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت را بدون هرگونه تشدید در خاورمیانه که عرضه را تهدید کند، در دامنه قیمتی محدودی نگه می‌دارد.

تحلیلگران بانک جی پی مورگان هفته گذشته اعلام کردند فراتر از افزایش کوتاه مدت قیمت نفت بر اثر عوامل ژئوپلیتیکی، سناریوی ما برای قیمت نفت برنت تا پایان ماه مه، ۹۰ دلار در هر بشکه مانده است.

ویکتور کاتونا، تحلیلگر شرکت کپلر گفت: اگر یک اختلال غیرقابل پیش‌بینی در عرضه بوجود آید به عنوان مثال، صادرات لیبی دچار وقفه شود یا زیرساخت بندری روسیه هدف حملات پهپادی اوکراین قرار بگیرد، قیمت نفت در آن صورت، قطعا به مرز ۱۰۰ دلار در هر بشکه صعود خواهد کرد.

بانک جهانی هفته گذشته هشدار داد در صورت بروز چنین رویدادی، قیمت نفت ممکن است به ۱۰۰ دلار در هر بشکه برسد که به تورم پایدار کمک می‌کند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، ایندرمیت گیل، اقتصاددان ارشد بانک جهانی گفت: تورم جهانی، شکست ناپذیر مانده است. کلید اصلی کاهش تورم، کاهش قیمت کالاها است که به مانع برخورد کرده است. این به معنای بالاتر از حد انتظار ماندن تورم در سال جاری و آینده است. دنیا در مقطع آسیب پذیری قرار دارد. یک شوک انرژی بزرگ می‌تواند بخش عمده پیشرفت حاصل شده در کاهش تورم طی دو سال اخیر را تضعیف کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازیگران سریال تورم
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • نقدینگی‌های جامعه باید به‌سمت بخش مولد اقتصاد یعنی نفت و گاز هدایت شود
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود
  • افزایش کتابخانه‌های سیار، نیاز استان ایلام
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست