Web Analytics Made Easy - Statcounter

این تفاهمنامه هشت ماده و ۲ تبصره دارد که هدف از این اقدام ،تقویت وحدت و هویت ملی ، ارائه دستاوردهای نو در حوزه گردشگری، تاریخ، فرهنگ ، تمدن و هنر ایران اسلامی، کمک به رشد و ارتقای این صنعت و ایجاد پل گردشگری و علمی میان این سه شهر به عنوان مثلت گردشگری اعلام شد.

برگزاری گردهمایی و نیز هفته‌های گردشگری، تبادل تبلیغات شهری به منظور معرفی ظرفیت‌های این صنعت در سه شهر، برگزاری جشنواره تولیدات رسانه‌ای و حضور مشترک در نمایشگاه‌های بین‌المللی از جمله مفاد تفاهمنامه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شورای شهر یزد در مراسم مبادله این تفاهمنامه با تبریک دهه فجر، این اقدام را حرکتی بسیار ارزشمند فرهنگی ، فکری ، اجتماعی و اقتصادی ذکر کرد.

غلامعلی سفید افزود: اگر می خواهیم حرکتی ماندگار ، پویا و پرشتاب این مسیررا ادامه دهیم، باید از ظرفیت های بخش خصوصی استفاده کنیم و دولتمردان هم زمینه حضور بیشتر این بخش را 

فراهم کند.

وی خاطرنشان کرد: تفاهمنامه یادشده به رونق و توسعه گردشگری نه تنها در این سه شهر بلکه در کشور کمک خواهد کرد.

استاندار سابق یزد اظهار امیدواری کرد که با امضای تفاهمنامه سه جانبه یادشده ، شرایط بهتر و مطلوب‌تری برای گردشگران در این سه پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی ایجاد شود.

همچنین جمال الدین عزیزی بُندرآبادی شهردار یزد گفت: امروز خواسته شهروندان دیگر توجه به کالبد شهرها نیست بلکه حرکت های مختلف فرهنگی و اجتماعی از دیگر خواسته های آنهاست.

وی افزود: هم اکنونبسیاری از شهرهای کشور میزبان گردشگران داخلی و خارجی است که امضای تفاهمنامه یادشده نقش بسزایی در رونق گردشگری خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد:تشکیل مثلث گردشگری یزد، اصفهان و شیراز به منظور انحصار طلبی در توسعه گردشگری نیست بلکه ارجاع گردشگران به شهرهای دیگر کشور هم است.

همچنین مرتضی جعفری رییس سازمان فرهنگی ، ورزشی و اجتماعی شهرداری  شیراز از صنعت گردشگری به عنوان یکی از ابزارهای نوین در حوزه تعامل فرهنگی یاد کرد و گفت: بشر در طول قرن‌های متمادی همواره به دنبال راهکارهای برقراری تعامل بود و در عصر امروز، گردشگری از مهمترین ابزارهای تعامل فرهنگی محسوب می شود.

وی  تصریح کرد: ایران اسلامی مملو از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی است و شیراز، یزد و اصفهان نیز از این امر مستثنی نیستند و همواره با بهره مندی از این جاذبه‌ها پذیرای گردشگرانی از سراسر کشور و جهان هستند.

همچنین به گفته محمد عیدی رییس سازمان فرهنگی ، ورزشی و اجتماعی شهرداری  اصفهان این تفاهمنامه بتواند زمینه توسعه هرچه بیشتر صنعت گردشگری در این سه شهر و دیگر نقاط کشور را فراهم کند .

وی از شهر به عنوان موجودی زنده یاد کرد و گفت: اینر امر در فرآیند رشد مدنی تحقق پیدا می‌کند و اگر باور داشته باشیم که شهر موجودی زنده است باید به سان یک موجود  با آن رفتار کنیم؛ رفتارهای دوگانه شهر را از انسان می‌آزارد و تبعات آن آسیب هایی را به شهروندان وارد می‌ کند.

همچنین عباس ملازینلی رییس سازمان فرهنگی ، ورزشی و اجتماعی شهرداری یزد گفت: هدف از تشکیل مثلث طلایی گردشگری در این بخش از ایران اسلامی معرفی ظرفیت‌ شهرهای یادشده در حوزه‌ سرمایه گذاری و تقویت مبادله  بین شهری است.

ویافزود: هم افزایی میان این سه شهر به رونق و توسعه صنعت پاک گردشگری کمک می کند و نگاه به این صنعت فقط درآمدزایی نیست بلکه تاثیرگذاری فرهنگی را هم به دنبال دارد و موجب مبادلات فرهنگی می‌شود.

یزد یکی از قطب های صنعت گردشگری ایران است که تاکنون پنج اثر آن در فهرست سازمان آموزشی ، علمی و فرهنگی ملل متحد ( یونسکو) ثبب شد و از حدود ۶ هزار و ۵۰۰ اثر تاریخی و فرهنگی آن حدود هزار و ۸۰۰ اثر تاکنون در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید 

برچسب‌ها امضای تفاهمنامه یزد شیراز اصفهان شهرداری یزد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امضای تفاهمنامه یزد شیراز اصفهان شهرداری یزد امضای تفاهمنامه یزد شیراز اصفهان شهرداری یزد ورزشی و اجتماعی شهرداری رییس سازمان فرهنگی امضای تفاهمنامه ایران اسلامی صنعت گردشگری سه شهر نیست بلکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۴۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • برنامه‌های گرامیداشت روز و هفته شیراز اعلام شد
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • صنعت حمل و نقل بین المللی: مروری جامع با نگاهی عمیق به نقش هوش مصنوعی
  • همکاری همه جانبه آموزش‌ و پرورش در کنگره شهدای استان تهران
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • میمند شهر ملی شیشه گری
  • اردوی هفت گردی به مناسبت هفته فرهنگی در منطقه ۷ شهرداری اصفهان