Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی سایپا ، شرکت پارس خودرو ادعای مطرح شده توسط برخی در فضای مجازی، مبنی بر فروش خودروهای ساندرو و ... در سایت‌های اینترنتی توسط این شرکت را تکذیب و اعلام کرد این آگهی‌ها متعلق به مشتریانی است که خودروهای خود را پیش‌تر و بر اساس اولویت موعد قرارداد دریافت کرده‌اند و احتمالاً به جای استفاده از خودرو، قصد فروش آن را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اینکه این خودروها با تلاش و پیگیری‌های صورت گرفته در ترخیص قطعات باقی مانده در گمرک و به صورت محدود در زمان تحریم‌های کنونی تولید و تحت نظارت دستگاه‌های نظارتی بر اساس اولویت ثبت‌نام به مشتریان تحویل داده شده است.

پارس خودرو در ادامه یادآور شده است که پیش از این هم به طور شفاف و در خبری رسمی اعلام شده، بعد از ترخیص قطعات باقی مانده در گمرک، امکان تولید تعداد محدودی از خودروهای گروه رنو فراهم شده است و این خودروها بعد از تولید، با نظارت دقیق نهادهای نظارتی به ترتیب اولویت ثبت‌نام تحویل مشتریان محترم خواهد شد.

 با توجه به بررسی های صورت گرفته انتشار این‌گونه شایعات و فضاسازی‌های رسانه‌ای اخیر توسط تعدادی افراد خاص صورت گرفته که درخواست‌های مکرری برای تحویل خارج از روال عادلانه و پیش از موعد خودروی خود داشته‌اند.

گفتنی است تمامی اطلاعات مربوط به میزان تولید و فروش سایپا و پارس خودرو به عنوان شرکت‌های تحت نظارت بورس، مانند همیشه در سایت رسمی سازمان بورس و اوراق بهادار کشور (کدال) برای تمامی افراد قابل دسترسی و مشاهده است.

شرکت پارس خودرو مجدداً از تمامی مشتریان گرانقدر بابت تاخیر ناخواسته در تحویل خودروهای ثبت‌نامی عذرخواهی کرده و به ویژه به مشتریان محترم و صبور گروه رنو و برلیانس اعلام می‌کند که در تلاش است با استمرار طرح‌های مناسب برای تبدیل خودروهای برند مشترک با شرکای خارجی تا حد امکان موجبات رضایت این عزیزان را فراهم کند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خودرو رسانه سازمان بورس و اوراق بهادار فضای مجازی پارس خودرو پارس خودرو بر اساس ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۴۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو | درخواست علی آبادی از شرکت های خودروساز چه بود؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، روز گذشته علی آبادی، وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت ها خواسته ایم که پیش برنامه ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

قرائت گزارش تفحص از خودروسازان | دو خودروساز بیش از ۱۸۰ شرکت دارند رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه ها

گفتنی است، اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

رانت‌های چینی در بازار خودرو

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سئوال توسط رسانه ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

کد خبر 848601 برچسب‌ها واردات خودرو ارز - بازار داخلی خبر مهم وزارت صنعت، تجارت و معدن

دیگر خبرها

  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟
  • رعایت عدالت در توزیع اعتبارات استان سمنان/ نذر فرهنگی ترویج شود
  • فروش فوری بهمن موتور با رسپکت ۲ ویژه اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • نگهداری تَک پلاک جرم محسوب می‌شود
  • دیوار و شیپور نباشند باید پشت شیشه آگهی زد
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • صعود قیمت خودورهای داخلی و خارجی در بازار؛ این خودروی داخلی رکورد رشد قیمت را زد | جدول قیمت ها
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو | درخواست علی آبادی از شرکت های خودروساز چه بود؟
  • فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا آغار شد | اسامی خودروها، قیمت و زمان تحویل
  • زمان عرضه خودروهای وارداتی و خودروهای برقی اعلام شد + جزئیات